31DC2015 Day 08: Metallic nails

Dnešné metalické nechty vznikli najmä vďaka môjmu priateľovi :)

31DC2015 Day 08: Metallic nails

Dnešné metalické nechty vznikli najmä vďaka môjmu priateľovi :)

Už dávno som mala vymyslené, že na tento deň 31DC2015 použijem krásny ružovo-zlatý lak Magic od piCture pOlish.

No v úplne inej kombinácii. A v nedeľu, keď som mala meniny, priateľ mi dal darček vo veľmi peknej bielo-zlatej darčekovej taštičke. Páčila by sa mi aj taká no potom som ju otočila z druhej strany a tam... HOLO! Jednoducho potlač je z druhej strany holografická :D Potom mi povedal, že ju vyberal aj kvôli tomu :) Vidno, že chodí s maniačkou do lakov. V taštičke bola knižka, bonboniéra a vínko :*


Today's metallic nails came into existence mainly because of my boyfriend :) Since I bought Magic by piCture pOlish I knew I will use it for this day of 31DC2015.

But in completely different combo. And on Sunday I had name day and my boyfriend gave me a gift in really pretty white and gold gift bag. I liked it just like that but when I turned it around I noticed... HOLO! Simply, the pattern on the other side of the bag is holographic :D Then he told me that he picked it also because of that. It's obvious he is dating a girl with nail polish obsession. In the bag was book, box of chocolates and a bottle of wine :*


31DC2015 Day 08: Metallic nails

A tak bolo rozhodnuté. Magic, ktorý patrí medzi nové laky PP a vymyslela ho sympatická Edina, autorka blogu LakkomLakkom, som doplnila jednoduchými bielymi pečiatkami s kvetinovým ornamentom z platničky číslo BP-L027 z Born Pretty Store.


So the decision was made. I paired Magic which was created by lovely Edina of LakkomLakkom with simple white stamping. I used flower pattern from stamping plate BP-L027 from Born Pretty Store.

31DC2015 Day 08: Metallic nails

Lak sa Edine naozaj vydaril a aj napriek tomu, že zlatú farbu na svojich nechtoch veľmi neobľubujem, tento som si zamilovala. Asi to bude vďaka úžasnému ružovému odlesku a holografickým čiastočkam :)


Magic is really gorgeous polish and even I don't like gold on my nails that much I just love it. I think it's because of the amazing pink sheen and holographic particles :)

31DC2015 Day 08: Metallic nails

It's a kind of Magic! A priateľovi ďakujem za inšpiráciu a krásne meniny :)


It's a kind of Magic! And I thank to my dear boyfriend for such a lovely name day :)




8 komentárov :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...