31DC2015 Day 01: Red nails

Prvý deň #31DC2015 patrí červeným nechtom.

31DC2015 Day 01: Red nails

Prvý deň #31DC2015 patrí červeným nechtom.
Červených lakov mám ešte stále dosť málo, tak som si pre dnešný nail art zvolila ten najkrajší, ktorý u mňa nájdte. Tým je Pirates of Penzance od Colors by Llarowe. Všetko, čo obsahuje holografické čiastočky je totiž hneď krajšie :)


The first day of #31DC2015 is dedicated to red nails. In my stash there are still not that much red polishes so I picked the prettiest one. It is Pirates of Penzance by Colors by Llarowe. If there is holo it is instantly gorgeous :)

31DC2015 Day 01: Red nails

Rozmýšľala som, čo s ním vytvorím, no nakoniec som sa rozhodla pre jednoduchú blobbicure. Ako základ som použila tmavo červeno-fialový, takmer čierny Pat on Black od Sally Hansen.


I was thinking what to do and then I decided to do a simple blobbicure. For my base I used very dark plum-burgundy, almost black Pat on Black by Sally Hansen.

31DC2015 Day 01: Red nails

S výsledkom som bola nadmieru spokojná. Už dlho som si tak neužívala červenú na svojich nechtoch :)


I was very happy with the result. I haven't enjoyed red on my nails that much for a long time :)




8 komentárov :

  1. Ja to vedela, ze je na co se tesit!! Jo! To je pokochanicko....

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Nádhera! Kochám sa nad zvolenými lakmi, skvele si ich skombinovala. Vlastne aj samostatne sú to dokonalé kúsky, ktoré by som hneď brala, pretože holografy stále obdivujem a červený nemám a ak je lak farebný, no vo výsledku takmer čierny, je to miláčik. Ach.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem za pochvalu :) Aj ja milujem "vamp" farby, gotické takmer čierne :) A tento červený holo proste nemá konkurenciu ...

      Odstrániť

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...