31DC2015 Day 04: Green nails

Pôvodne som mala na štvrtý deň 31DC2015 pripravený úplne iný nail art.

31DC2015 Day 04: Green nails

Pôvodne som mala na štvrtý deň 31DC2015 pripravený úplne iný nail art.
No teraz som rada, že som môj prvotný nápad zmenila. Totiž... úplne som sa do týchto zelených meňavých plošných spojov zamilovala :) Až mi ich bude ľúto odlakovať!


Originally I wanted to do completely different nail art for the fourth day of 31DC2015. But now I'm so happy that I changed my mind. Because... I completely fell in love with these circuit board nails :) I'm already really sad that I have to remove this mani.

31DC2015 Day 04: Green nails

Ako základ mi poslúžil úžasný zelený multichróm Mutagen od ILNP, ktorý som si už dávnejšie kúpila na Naillande. Stále však čakal na poličke na vhodnú príležitosť.


As a base I used amazing green multichrome Mutagen by ILNP that I bought while ago at Nailland. And since then it waited for the right occasion on my shelf.

31DC2015 Day 04: Green nails

Všetky multichromatické laky vždy lakujem na jednu vrstvu dobre pigmentovaného čierneho laku, aby lepšie vynikli.

Keď mi Mutagen uschol, napečiatkovala som si na všetky nechty "plošákový" vzor. Použila som biely pečiatkovací lak od Mundo de Uñas a doštičku BP-L009 z Born Pretty Store.


I always paint all my multichromes over one layer of well pigmented black polish because colors are more vibrant that way.

When the Mutagen was dry, I stamped the circuit pattern on all my nails with white stamping polish by Mundo de Uñas and stamping plate BP-L009 from Born Pretty Store.


31DC2015 Day 04: Green nails

Samotný vzor sa mi zdal dosť nudný a rozmýšľala som, čím ho oživiť. Najskôr som chcela niektoré krúžky vyplniť farebnými lakmi. No potom mi napadlo, že lepšie bude použiť farebné kruhové pliešky pre 3D efekt. A zrazu to vyzeralo ako skutočné súčiastky na plošáku :).


The pattern itself looked very boring so I was thinking how to spice it up. At first I wanted to use colorful polishes and fill some circles with them but then I got the idea to use colored circle studs for 3D effect. And suddenly it looked like real circuit board :).

31DC2015 Day 04: Green nails

Tu môžete vidieť Mutagen na priamom svetle. Studená zlatý odlesk pri správnom svetle prechádza až do ružovo červenej. Na fotke nižšie sa mi podarilo zachytiť modrú a aj trochu fialovej, ktorú je dobre vidno najmä vo fľaštičke.


Here you can see Mutagen under the direct light. The cool gold shifts even to reddish pink! On the photo below I managed to capture blue and bit of purple that is visible in the bottle.

31DC2015 Day 04: Green nails




9 komentárov :

  1. Bezvadny napad, prekrasna barva a perfektni provedeni, vsechny palce nahoru!!

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Tohle je perfektní, fakt skvělej nápad. :) ♥

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Kočka, to čo ty stváraš na nechtoch, je niečo úžasné! Som tak natešená, že robíš túto chalenge, aspoň mám každý deň nad čím ochkať!!!

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem za milý a vtipný komentár :) Mňa zas baví sledovať tvoje výbery kozmetiky na FB, aspoň viem, čo je v kurze :)

      Odstrániť
    2. Blogovanie je veľmi osožná a zodpovedná činnosť ;)
      Super, že sa takto inšpirujeme.

      Odstrániť

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...