Wisteria Lane

Niekedy si ani nestihnem všimnúť a zrazu je u nás v záhrade všetko rozkvitnuté.

Wisteria Lane

Niekedy si ani nestihnem všimnúť a zrazu je u nás v záhrade všetko rozkvitnuté.
Podobne to bolo aj s našou vistériou. Dlho nič a potom som raz prišla z práce a všade viseli strapce úžasne voňavých kvetov.

It happens that sometimes I even don't even manage to notice and suddenly everything is blooming in our garden. It was the same with our wisteria. Long time nothing happened and one day when I came from work, the fringes of amazing fragrant flowers were hanging all around.

Wisteria Lane

Už dlhšie mi v mojej lakovej skýši odpočíval tento lilavý trblietavý krásavec Jolly Jewels #105 od Golden Rose. Bol to prvý lak, ktorý sa mi v mysli vybavil pri pohľade na svetlofialové kvety vistérie.

I had this lilac glittery beauty Jolly Jewels #105 by Golden Rose in my nail polish stash for a while. It was the first nail polish that popped in my mind as I was looking at light purple flowers of wisteria.

Wisteria Lane

Lak má mliečny, ružovo-fialový základ v ktorom pláva množstvo väčších trávovo zelených a drobneších fialových šesťuholníkov. Vždy mi veľmi pripomínal Jasmine od Picture Polish.

Nalakovala som si ho na malíček, ukazovák a palec, aby dopĺňal moju maľovanú vistériu :) Nepoužila som ho však samostatne (nemán rada hrubé nánosy lakov na nechtoch), ale ako podklad mi poslúžil Catrice Lucky In Lilac, ktorý má veľmi podobný odtieň.

The polish has milky pink/purple base with many lager grassy green and smaller purple glitter hexes. It always reminded me of Jasmine by Picture Polish.

I painted it on my pinkie, index and thumb to complement my drawn wisteria flowers :) I used i over Catrice Lucky In Lilac because it has very similar color and I don't like thick layers of polish on my nails.

Wisteria Lane

Keď som sa rozhodovala, ktorý lak použijem ako podklad pre môj nail art, spomenula som si na nedávnu limitovanú edíciu Nude Purism od Catrice, z ktorej sa mi podarilo uchmatnúť odtieň Pure Blue.

Keďže som sa musela dávnejšie rozlúčiť s mojim obľúbeným Sold Out Forever (tou svetlejšou verziou), pátrala som po naozaj bledej modrej, či skôr bielej s kvapkou modrej a úlovok v podobe Pure Blue ma naozaj potešil.

When I was deciding what polish use as a base for my nail art I remembered the Catrice's recent limited edition Nude Purism from which I got the shade Pale Blue.

I had to say goodbye to my favorite Sold Out Forever (that very light version), I was searching for some light pale blue or even white with hint of blue and the this one really made me happy.

Wisteria Lane

Pure Blue obsahuje aj drobné trblietavé črepinky. Je trochu škoda, že ich na nechtoch nie je vidieť rovnako dobre ako vo fľaštičke.

Pure Blue contains tiny shimmering flecks. It's quite shame that they don't show up on the nails as well as in the bottle.

Wisteria Lane

A na záver ešte pár slov k nail artu. Na prostredník a prstenník som si teda nalakovala Pure Blue. Keď uschol, tenkým dlhým štetcom a zeleným Miss Piggy's BF od Catrice som namaľovala stonky budúcim kvietkom. Potom som bodkovačom a fialovým Lucky In Lilac nabodkovala základ pre kvety. Ten istý fialový lak som si potom zmiešala s bielym Essence Wild White Ways a bodkovačom som urobila menšie bodky do fialového základu. Na záver som do stredu najmenším bodkovačom pridala limetkové bodky lakom Trip Of The Lime Time od China Glaze z Road Trip kolekie, ktorú som vám ukázala nedávno TU.

And finally a little about the nail art. On my ring and middle finger I painted Pure Blue. When it was dry I grabbed striping brush and green Miss Piggy's BF by Catrice and I painted stems for my flowers. Then with dotting tool I dabbed some Lucky In Lilac as a base of my flowers. I mixed that same polish with some Essence's Wild White Ways and again with dotting tool I added smaller dots on the purple base. Lastly I added tiny dots of Trip Of The Lime Time by China Glaze from Road Trip collection that I showed you lately HERE.

Wisteria Lane

Som rada, že som tento nail stihla vytvoriť ešte kým všetky kvety z našej vistérie neopadali a ja som ich mohla využiť ako voňavú kulisu pre fotenie :)

I'm really happy that I managed to do this mani before all the flowers of our wisteria fall off and I could use them as a fragrant backdrop for my pictures :)




10 komentárov :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...