ILNP - Open Fields (H)

Multichromák Open Fields (H) od ILNP je kamoš do každého počasia... :)

ILNP - Open Fields (H)

Multichromák Open Fields (H) od ILNP je kamoš do každého počasia... :)
Presvedčila som sa o tom tento víkend. Bol krásny, či už slnko svietilo alebo bolo pod mrakom.

Multichrome polish Open Fields (H) by ILNP is a friend you can wear in any weather condition... :) I convinced myself about this fact during last weekend. It was gorgeous when the sun was shining or when the sky was covered in clouds.

ILNP - Open Fields (H)

To záhladné "H" v zátvorke znamená, že lak okrem úžasných multochomatických šupiniek obsahuje aj drobulinké holografické glitre. Pretože viac je niekedy jednoducho viac :)

That mysterious "H" in brackets means that this polish contains not only those stunning multichome flakies but also fine holographic glitter. Because sometimes more is just more :)

ILNP - Open Fields (H)

Open Fields (H), ako všetky multichomatické laky od ILNP hrá farbami dúhy. Najdominantnejšie sú však odtiene teplej oranžovej a žltej, jabĺčkovo zelenej a tyrkysovo modrej. Občas sa objaví aj červená či sýtejšia modrá. Meno má teda naozaj výstižné. Pripomína mi šíre polia kvitnúcej repky pod belasým nebom :)

Open Fields (H) like all multichrome polishes by ILPN is like rainbow in a bottle. The most dominant are shades of warm orangey-gold and yellow, apple green and turquoise blue. Sometimes you can see even red or deeper blue. The name is very accurate in this case. It reminds me blooming rapessed fields under clear blue sky.

ILNP - Open Fields (H)

Tentokrát som šupinky lakovala samostatne bez farebného základu. Na plné krytie sú potrebné tri až štyri vrstvy. Aplikácia bola bezproblémová, rovnako ako v prípade Metropolisu.

Holografické glitre sú viditeľné aj keď na ne svetlo priamo nesvieti. Vo fľaštičke a aj na nechtoch vytvárajú dojem jemného šumu. No keď sa pozriete zblízka, jasne vidíte rôznofarebné bodky :)

This time I used fliakies just on their own without any color base. For full coverage you will need three or four coats. The application was once again great, as with the Metropolis.

The holographic glitter is visible even without direct light source. In bottle and on the nails it looks like a fine noise. But when you take a close look at it, you can clearly see all those colorful dots :)


ILNP - Open Fields (H)

A keď svoje nechtíky vystavíte slnku (alebo inému svetelnemú zdroju), holografy v laku ožijú.

And when you expose your nails to sun (or other direct light source), holos in the polish come alive.

ILNP - Open Fields (H)

Musím sa priznať, že tieto multichromáky s dávkou holografických glitrov sa mi páčia snáď ešte o trošku viac ako ich klasické šupinkové verzie. Veď, keď niečo obsahuje glitre a ešte k tomu holografické, musí to byť jednoducho skvelé :)

I have to admit that I like these multichomes with dose of holographic glitter probably a little bit more than their classic only-flakey versions. Because when something has holos in, it has to be simply amazing :)

ILNP - Open Fields (H)




4 komentáre :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...