Born Pretty Store Neon Glitter

Tieto neónové glitrové bodky z Born Pretty Store som mala v zozname želaní už dávnejšie.

Born Pretty Store Neon Glitter

Tieto neónové glitrové bodky z Born Pretty Store som mala v zozname želaní už dávnejšie.
Vždy mi pripomínali tie krásne indie laky. Keď teda prišlo na výber nail art vecičiek na recenziu, nemusela som dlho rozmýšľať.

I had these neon circle glitter from Born Pretty Store in my wishlist quite long. They always reminded me of those amazing indie polihes. So when I was choosing what nail art stuff I want to review, it was really easy.

Born Pretty Store Neon Glitter

Glitre mi prišli v malej priesvitnej nádobke. Je ich tam však celkom veľa, tak sa netreba báť, že sa vám hneď minú. Vďaka dvom veľkostiam si ich na nechtoch môžete rôzne nakombinovať a vytvárať množstvo vzorov. Malé majú v priemere 1 mm a väčšie 2 mm. Farebná škála je naozaj pestrá a nájdete tu ružové, korálové, oranžové, žlté, zelené, modré a fialové neónky.

Glitter will come to you in little clear plastic jar. But there is many of them, so you don't have to worry you will use them all in short time. There are two sizes so you can combine little and larger dots as you wish and create various patterns. Smaller ones are 1 mm in diameter and larger 2mm. You will find here glitter of all colors - coral, pink, yellow, green, blue and purple.

Born Pretty Store Neon Glitter

Použitie je jednoduché. Nalakujete si nechty podkladom, aký si vyberiete. Netreba sa obmedzovať, glitre vyzerajú dobre aj na bielom, čiernom, telovom či pestrejšom laku. Potom stačí aplikovať vrstvu priesvitného laku a začať ukladať farebné kolieska. Ja som si zobrala na pomoc bodkovač, ale použiť môžete napríklad aj pomarančové drievko alebo štetec na nail art. Vybraný nástroj je dobré jemne navlhčiť vodou aby sa glitre lepšie prichytili. Treba chvíľku počkať, kým lak trošku preschne a opatrne ich prstom popritláčať, lebo väčšie glitre občas trochu trčia a mohli by ste sa do nich zachytávať. Tiež netreba zabúdať na jednu či dve vrstvy nadlaku. Ja som dala len jednu a povrch nechtov nebol celkom hladký.

Using these glitters is so easy. You paint your nails with a polish of your choice. No need to limit yourself, the look great on black, white, nude and also on more vivid colors. Then all you need is a coat of clear polish and you start to place the glitter. I used a dotting tool, but you can use also orange stick or nail art brush. Is better to wet your tool so the glitter stick to it. When the glitter is placed as you wanted, wait a while and then press on it slightly, because the larger circles can stick out of the polish. And you will also need one or two layers of top coat. I used only one and the surface was still bit bumpy.

Born Pretty Store Neon Glitter

Ja som sa rozhodla pre tú najjedoduchšiu formu glitrového nail artu - náhodne poukladnú farebnú mozaiku. Inšpiroval ma jeden swatch laku Gumballs od Starrily. Myslím, že vďaka týmto glitrom sa mi podarilo vytvoriť podobný efekt. Bola som v pokušení nasypať trochu glitrov do priesvitného laku, no počas aplikácie sa mi občas stalo, že sa z kolieska odlúpila vrchná farebná fólia. Predpokladám, že niečo podobné by sa udialo po rozmiešaní v laku.

Tato mi nedávno zmajstroval UV svetielko a keď som ho v izbe zapla, jednou z vecí, ktorá sa okamžite rozžiarila boli práve tieto neónové glitre. Taký milý bonus. Ak chodíte napríklad na diskotéky / párty, kde UVčko je, budete svietiť do ďaleka :)

I decided to go for a easiest way of using these glitters - randomly placed mosaic. I was inspired by a swatch of gorgeous polish Gumballs from Starrily. I think that with these glitter you can achieve similar look. I was in temptation to pur glitters into a clear nail polish but then I noticed that the top layer of glitter is foil and it sometimes peel of. I assume that it could be same in the polish.

My dad made a little UV lamp for me and when we turned it on, these glitters were shining like crazy. Such a nice bonus. If you like to go dance where is a UV light your nails will be very bright and noticable :)


Born Pretty Store Neon Glitter

Vďaka tomu, že glitríky sú len tak a nie rovno v laku, dajú sa použiť aj inak než len na nechty. Ja som trochu zaexperimentovala a ponalepovala som si ich na viečka ako linku a na pery. Na perách nie sú príliš praktické, no na očiach by sa dali nosiť dokonca aj za bieleho dňa :)

And because the glitter ale loose, they can be use many ways, not only for nail art. I experimented a bit and I stuck them along my lashes as a eyeliner and on lips. It is no the most practical thing to have them on lips but on eyes it looks very pretty even in day :)

Born Pretty Store Neon Glitter

Ak vás tieto neónové kolieska chytili za srdce tak veľmi, ako mňa, určite neváhajte. Ich cena je momentálne €4,07. Nie je to najmenej za malú nádobku s glitrami, no už som ich párkrát videla aj v akcii lacnejšie. Ak budete z Born Pretty Store niekedy niečo objednávať, nezabudnite použiť kód EMSQ10, aby ste získali 10% zľavu.

If you are interested and like these glitter as much as me, don't hesitate. Right now the price for little jar is bit high - €4,07 / $4.36, but I saw BPS selling them for less. If you will order something from Born Pretty Store in future, don't forget to use 10% off coupon code "EMSQ10."

EMSQ10

Tento produkt mi bol zaslaný za účelom vytvorenia recenzie. Pre viac informácií, viď záložku disclosure.

Product was sent to me for review. For more information, please see my disclosure.




9 komentárov :

  1. Wow! Vypadá to parádně! I když jinak neonové barvy vůbec nemusím, tak tohle se mi moc líbí..

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tiež nie som úplný blázon do neónov, ale ak sa použijú decentne, nevadia mi :) Teším sa, že sa ti moja manikúra páči :)

      Odstrániť
  2. Tak toto je dokonalosť! Milujem všetko, čo je farebné a keď sa to ešte skombinuje s čiernou, tak som už úplne mimo :D

    OdpovedaťOdstrániť
  3. That mass, loved.
    kisses

    www.blogdajeu.com.br

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Tohle mi opravdu vyrazilo dech - ta poslední fotka je jedním slovem dokonalost. ♥ Úplně jak vystřižený z nějakýho fantasy filmu. :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem, teším sa, že sa tento farebný nail atrík tak páči :)

      Odstrániť
  5. Tak to vyzerá fakt zaujímavo. Ja by som si to nedokázala nalepiť na oči, lebo by som sa bála, že mi to bude zavadzať. No fotka vyzerá perfektne :)

    www.co-je-dobre-to-musim-mat.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...