Holo Blobbicure

Kto si ešte nevyskúšal blobbicure, akoby ani nebol...

Holo Blobbicure

Kto si ešte nevyskúšal blobbicure, akoby ani nebol...
Blobbicure, v slovenskom jazyku manikúra vytvorená kvapkami laku, je totálnym hitom medzi nail blogerkami. Pri prezeraní Instagramu každú chvíľu natrafím aspoň na jeden takýto nail art. Blobbicure je ideálnou technikou pre tých, čo s nail artom začínajú alebo majú pocit, že patria medzi tých menej zručných. Zároveň je skvelá, ak chcete mať na nechtoch niečo efektné a rýchle. Blobbicure je totiž otázkou pár minút.

Who haven't tried blobbicure yet, like he/she doesn't even exist... Blobbicure, a manicure created with blobs of nail polish, is total trend among all nail bloggers. As I am scrolling through the Instagram I usually find at least one of this nail art per day. Blobbicure is really easy and quick to do therefore is ideal for those who just start doing some nail art or think they are not so skilful. Blobbicure is question of few minutes.

Holo Blobbicure

Na jej vytvorenie nepotrebujete nijaké špeciálne nástroje. Stačia vám dva laky na nechty. Prípadne aj viac. Postup je veľmi jednoduchý. Nalakujeme si jednu vrstvu vybranej základnej farby. Keď prvá vrstva trochu preschne, nalakujeme druhú, trošku hrubšiu a druhým lakom (štetčekom priamo z fľaštičky) ďobkáme kvapky do mokrého laku. Vďaka tomu sa na nechtoch vytvoria obrazce z dotýkajúcich sa "bublín".

To create it, you don't need any special tools. Only two nail polishes. If you want you can use more. Then it's really easy. Just paint one coat of base color of your choice. Once it's dry, add another one, but this time bit thicker. Then grab the second polish and with brush straight from the bottle drop blobs of polish into a wet layer of base polish. That will create some nice patterns on your nails looking like touching bubbles.

Holo Blobbicure

Ja som ako základ pre blobbicure použila úžasný čierny holografický lak značky Colour Alike Black Saint. Ak by vás zaujímalo, kde som túto značku zohnala, klik na Nailland.hu, čo je maďarský e-shop zasielajúci aj na Slovensko. Druhým z dvojice lakov je strieborný Holo Manolo od Catrice z limitky Luxury Lacquers.

As a base for my blobbicure I used amazing black holographic polish Black Saint by Colour Alike. If you are interested where I got this one, click on Nailland.hu, Hungarian nail polish e-shop that ships to whole Europe. The other one is silver Holo Manolo from limited edition Luxury Lacquers by Catrice.

Holo Blobbicure

K použitiu dvoch holografov ma inšpirovala kráľovná holografických lakov Cristine zo Simply Nailogical.

I was inspired to use two holographic nail polishes by the queen of holos - Cristine from Simply Nailogical.

Holo Blobbicure

Konečne sa mi podarilo fotiť aj pri dennom svetle, vlastne na priamom slnku, čo holografom naozaj svedčí. Pod umelým svetlom nie je celkom vidno ich krásu. Navyše som si pre vás pripravila aj video s postupom, keby môj popis tejto techniky nebol dostačujúci :) Tvorba videa ma celkom chytila, tak sa určite môžete tešiť na ďalšie v budúcnosti.

Finally I managed to take photos on day light, or on direct sunlight, which shows the full beauty of holographic polishes. And I also made a video showing the technique if my description wasn't detailed enough :) I really enjoy creating videos like this so hopefully you will see more in the future.




4 komentáre :

  1. Dekuji za skvelou inspiraci, tohle zitra zkusim:)) A video? No super! Zboznuji to tady!!

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Nie je zač, smelo do toho! :) Verím, že výsledok bude skvelý. Ďakujem za toľkú chválu :)

      Odstrániť
  2. Skvělá kombinace ! Vážně se nechci opičit, ale prakticky dva stejný holografy mám doma taky a to nutkání je moc silný. :D
    Video je určitě fajn, budu se těšit na další. :o)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Vôbec s tým nutkaním nebojuj a pekne do toho! Som zvedavá a už sa teším na výsledok, ak teda budeš blobbicure skúšať :)

      Odstrániť

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...