Relax s El Nino / Relax with El Nino

Tak schválne, dvihnite ruky tí, ktorí máte radi pondelok. Nikto? :)

Relax s El Nino / Relax with El Nino

Tak schválne, dvihnite ruky tí, ktorí máte radi pondelok. Nikto? :)
Z príjemne stráveného víkendu nás pravidelne vytrhnú povinnosti. Či už škola alebo práca, prvý deň v týždni môže byť pekne stresujúci. Tak si ešte dnes doprajme trochu starostlivosti.

Opäť som spojila sily s internetovou parfumériou El Nino a vybrali sme produkty, ktoré nám pomôžu nielen ku krásnym rukám ale aj zrelaxujú myseľ. Aspoň pre mňa je aj krátka masáž rúk vždy príjemným zážitkom :)

All those who like Mondays, please raise your hand. No one? :) After a lovely spent weekend, we are regularly disturbed and drawn into a whirl of everyday duties. Either it's school or work, beginning of week can be pretty stressful. Let's spoil ourselves a little bit with some hand care today.

I teamed again with El Nino perfumery and we picked products that can help us not only to achieve pretty looking hands but also to relax our minds. At least for me even a short hand massage is such a pleasant experience :)


Relax s El Nino / Relax with El Nino

Prvým z nich je olejček na nechtové okolie Cuticle Rehab od Sally Hansen. Pred časom som si kúpila basecoat z rady "Rehab", ktorý veľmi rada používam, preto som neváhala siahnuť aj po tejto tyrkysovej tubičke.

First of those products is Cuticle Rehab oil from Sally Hansen. Time ago I bought a basecoat from this "Rehab" range that I really like, so I was pretty sure this turquoise tube will be great too.

Relax s El Nino / Relax with El Nino

Šikovná tuba skrýva mäkký štetček. Doma mám viacero olejových pier so štetčekom a olejček sa ním dobre rozotiera. Ani tento nie je výmimkou.

Little handy tube has a brush applicator. I have some nail oil pens with this kind of brush that are very useful.

Relax s El Nino / Relax with El Nino

Po chvíľke opatrného stláčania tuby ma prekvapila konzistencia "olejčeka". Kto toto nazval olejom, olej asi v živote nevidel :D Vo vnútri sa totiž nachádza hutný gél, ktorý po vytlačení na štetček nesteká, čo robí aplikáciu produktu naozaj jednoduchou.

After few careful squeezes I was very surprised with consistency of this "oil". I think, whoever called this oil never saw how it looks like :D Inside is something like thick gel that is not dripping from the brush so the application of the product is very easy.

Relax s El Nino / Relax with El Nino

Cuticle Rehab sľubuje zdravo vyzerajúcu nechtovú kožtičku a žiarivé nechty. Obsahuje vitaním E a výťažky z ruže a jasmínu. Toto zloženie vraj okamžite zjemní, zmäkčí a hydratuje okolie nechtov. Podľa mňa to do bodky spĺňa.

Cuticle Rehab promises heathy looking cuticles and shiny nails. It contains vitamin E and extracts from rose and jasmine. It should soften hydrate your cuticles. And it definitely does.


Relax s El Nino / Relax with El Nino

V jednej recenzii ho slečna blogerka vychválila ako jej obľúbený olejček, ktorý si aplikuje pred fotením nail artu, lebo kožička po ňom ostane pekne jemná a hladká, no nie mastná. Aj to ovplyvnilo, že som siahla práve po Cuticle Rehab. A recenzia neklamala. Nemám rada, keď sa mi pri fotení príliž lesknú prsty. Po chvíľke vmasírovavania sa olejo-gél do pokožky krásne vstrebáva a suché šupinky okolo nechtov miznú.

In one review a nail blogger praised this oil to be the best thing to use before taking the photos because it leaves the skin nice and supple but not greasy. And that's what I like. The review wasn't lying. I really don't like taking photos while my hands are really shiny. After a while of rubbing this gel into cuticles it absorbed into the skin and my cuticles were soft without all those nasty dry bits.

Relax s El Nino / Relax with El Nino

Ďalším prekvapkom bolo, že gél vonia ako žltý melón s troškou mäty, čo je celkom netypické pre produkty starostlivosti o nechty. Vôna je však príjemná a nevtieravá.

V popise tiež píšu, že pomáha proti lámavosti nechtov, čo je naozaj pravda, lebo hydratované nechty sú pružnejšie a lámu sa menej.

It surprised me that it smells like a yellow melon with a bit of peppermint, that is not very common in  nail and hand care products. But the smell is really nice and not overpowering.

On the package they say that it helps strengthen your nails so they don't break which is true, because hydrated nails are more flexible.


Relax s El Nino / Relax with El Nino

Dnes už si bez dobrého krému na ruky neviem predstaviť život. Ruky si krémujem naozaj často a nechápem, ako som kedysi mohla, napríklad po umývaní riadov, nechať svoje ruky trápiť. Krémy od Dermacolu nie sú v drogérii žiadnou novinkou, nikdy ma však nenapadlo ich ani len chytiť do ruky a ovoňať. A to bola chyba. Nebyť tohto článku, prídem o úžasný voňavý zážitok.

Aroma Ritual antistresový krém na ruky od Dermacolu som vyberala práve preto, že sa mi hodil do témy relaxu :) Fialová tuba v sebe ukýva krém, ktorý mi okamžite prirástol k srdcu. Vôňa muškátového hrozna je fantastická, príjemná a návyková :) Limetka sa prejaví až pri rozotieraní.

I can't imagine a day without a good hand cream. I use it very often and I don't understand how I could do things around house like dishes and not to use a cream after that. I am not sure about availability of this cream from Dermacol Aroma Ritual range outside Slovakia or Czech Republic. 

But it's a very lovely hand cream, that smells just like blue grape. I'm already addicted :)

  Relax s El Nino / Relax with El Nino

Relax s El Nino / Relax with El Nino

No vôňa nie je všetko. Krémik sa veľmi dobre rozotiera a vstrebáva. Ruky ostaný krásne vyživené a hebké, bez nepríjemného mastného pocitu. Používam ho už viac ako dva týždne a som mimoriadne spokojná. Určite sa pôjdem poobzerať aj po ostatných voňavých kombináciách krémov na ruky z rady Aroma Ritual.

Beside that it smells wonderful, it is really hydrating and easy to spread without greasy feeling. I was testing this one for about two weeks and I'm happy with it.

Relax s El Nino / Relax with El Nino

Oba výrobky sú naozaj skvelé a starostlivosť o ruky po dlhom a náročnom dni je vďaka nim príjemným a hlavne voňavým zážitkom, uvoľňujúci telo aj myseľ :)

Both of these products are great and hand care after a long and stressful day is a pleasant moment because of them that relaxes your body and mind :)

Produkty mi boli zaslané za účelom vytvorenia recenzie. Pre viac informácií, viď záložku disclosure. Touto cestou tiež ďakujem internetovej parfumérii El Nino za poskytnutie produktov.


All products were send to me for review. For more information, please see my disclosure. I would like to thank El Nino perfumery for sending me these products.




Žiadne komentáre :

Zverejnenie komentára

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...