Kúpené v decembri / Bought in December

Tak, ako každý mesiac, aj dnes mám pre vás rekapituláciu lakov, ktoré som si v tom minulom zadovážila.

Kúpené v decembri / Bought in December

Tak, ako každý mesiac, aj dnes mám pre vás rekapituláciu lakov, ktoré som si v tom minulom zadovážila.
Nakupovanie lakov bolo v decembri viac "Avon-katalógové" ako vidíte na úvodnom obrázku. Dokonca sa mi skoro podarilo kúpiť si dva rovnaké laky v jednom mesiaci :)

As every month, even today I have for you a recap of polishes I bought in the previous one. Shopping for polishes was more Avon-catalogue-like as you can see on the first picture. And I almost bought two same polishes in one month :)

Kúpené v decembri / Bought in December

Začnem Avončátkami. Prvým je Mauvelous z rady lakov s gélovým finišom (schválne nepíšem gélových, to je zas čosi iné). Mauve je v slovenčine svetlo fialový, lilavý. Po zadaní do vyhľadávača vám nájde veľa rôznych odtieňov. A všetky sú naozaj "mauve" :) Nakoniec mi pomohla kamoška Wikipédia. Presný odtieň je "mauve taupe", čiže tmavšia staroružová s trochou fialovej. Podobnú farbu som v zbierke zatiaľ nemala. Veľmi sa teším na gélový efekt, ten moje nechty ešte nezažili :)

I will start with Avon ones. First is Mauvelous from their Gel Finish range. Mauve is light purple. After searching it I saw many different shades. And they are all mauve :) Finally, friend Wikipedia helped me. The correct shade in this case is mauve taupe, deeper pink-brown-purple or so. I don't have any polish like thi. I'm curious about the gel finish, because they are my first gellies :)

Kúpené v decembri / Bought in December

Druhým lakoch z tej istej rady je Purplicious. Posledný mesiac som bola úplne posadnutá fialovými lakmi. Preto sa mi aj zadarilo si kúpiť podobné odtiene (napriek tomu nie sú rovnaké :D). Ide o strednú fialovú so studeným podtónom.

Second one from the same range is Purplicious. I was obsessed (obviously) with purple polishes. That's why I managed to buy similar shades (but they are not same :D). It's medium purple with cool undertone. 

Kúpené v decembri / Bought in December

Do tretice z géloviek, svetlo ružovo broskyňový Dazzle Pink. Pravdou je, že tento a ešte jeden lak zaplatila moja mama, takže je len tak na polovicu môj :) Je to veľmi pekná farba, s ktorou budú nechty určite vyzerať pekne a upravene. A keď sa pozriete zblízka, uvidíte množstvo drobných duochromkových črepiniek.

Third one of gels is light peach-pink Dazzle Pink. Actually my mom paid for this one and another one, so it's like half mine :) It's really pretty color. Nails will be nice and well-ordered with this polish. And if you look closely you will see tiny little duochrome flecks.

Kúpené v decembri / Bought in December

Kúpené v decembri / Bought in December

Tento lak ste mohli vidieť v mojom predchádzajúcom článku v kombinácii s leopardími škvrnami. Ako som už písala, je z kolekcie Hollywood a volá sa Vixen. Vixen je líštička - aj zviera, aj zvodná žena :) Lak má krásnu tmavo čokoládovú farbu.

You could see this one in my previous post in combination with leopard spots. As I wrote, it's from Hollywood collection and it's called Vixen. The polish has lovely chocolate color. 

Kúpené v decembri / Bought in December

Mandarin Magic bol prvým decembrovým lakom. Ide o žiarivo oranžový lak s duochromkovými črepinkami. V skutočnosti je ešte červenší, než tu na fotke. Jeden z tých lakov, ktoré sa ťažko fotia. Už som ho stihla mať nalakovaný dva razy a musím povedať, že je skvelý, ideálny na leto. Určite sa ho v blízkej budúcnosti dočkáte aj vy.

Mandarin Magic was the first one of December preys. It's a bright orange polish with duochorome flecks. In real life is more red than on this picture. It is quite hard to capture it's beauty. I had it on my nails twice and it's amazing, ideal for summer. You will definitely see it here in near future.

Kúpené v decembri / Bought in December

Kúpené v decembri / Bought in December

Posledným lakom, ktorý mám z Avonu je Crystalized Pink z kolekcie Stardust. Trblietavý, po uschnutí pieskový. Typ laku, ktorý sa postupne za posledný rok objavil v sortimente každej kozmetickej značky. Je skôr telový ako ružový. Toto je ten druhý, ktorý si oficálne kúpila moja mama :)

Last polish from Avon is Crystalized Pink from Stardust collection. Sparkly and when dry it's gritty. Type of polish that every cosmetic brand was producing lately. It's more nude than pink. And this one is also oficially bought by my mum :)

Kúpené v decembri / Bought in December

Kúpené v decembri / Bought in December

Ako som si zaumienila, tak aj je. A k Midnight Mistletoe som si dokúpila aj Disco Fever. Veľmi som ho chcela, tie holografické štvorčeky sú proste rozkošné a nemôžem sa dočkať, keď si ich nalakujem :)

As I wanted, so it is. And I bought Disco Fever from Glitter Bombs from Rimmel. I really wnated this one, those holographic squares are so cheerful and cute, can't wait to try them :)

Kúpené v decembri / Bought in December

Kúpené v decembri / Bought in December

Essence Caught In The Middle som vám už ukázala, preto sa tu o ňom nebudem dlho rozpisovať. Všetky potrebné informácie nájtete po kliknutí na tento link :)

Essence Caught In The Middle is already on my blog, so I'm not going to write about it. Everything you need can be found after clicking on this link :)

Kúpené v decembri / Bought in December

Astor Gana Purple som si kúpila preto, že som som bola lakomá kúpiť si Orly Fluorescent Fuchsia. A verte, že aj ten si nakoniec kúpim :D Napriek tomu sa mi aj tento odieň veľmi páči. Je to niečo medzi jelly a krémovkou, v blogerských kruhoch nazvaný "crelly" ;) Toto je lak, ktorým sa mi podarilo vyrvoriť jeden z najkrajších gradientov a vidieť ste ho mohli v recenzii kamienkov z Born Pretty Store.

Astor Gana Purple I got because I was miserly with money to buy Orly Fluorescent Fuchsia. And you know, I will buy that one too :D But even that I really like this one. It's something between creme and jelly. Well in nail blogger speech it's crelly :) With this one I created the most beautiful gradient in my life so far and you could see it in rewiev of rhinestones from Born Pretty Store.

Kúpené v decembri / Bought in December

Posledným lakom je NYC Peach Popsicles, ktorý je tak trochu aj broskyňový aj korálový aj trochu neónový. A nefotí sa dobre :D Nechala som sa zlákať farbou, no trochu nemilo ma prekvapila výdrž. Určite vám ho v blízkej dobe ešte ukážem. Ja už mám vďaka tomuto laku jar ;)

Last one is NYC Peach Popsicles. It's bit peachy, bit coral, bit neon. And it's hard to photo :D I loved the color, but the lasting power is not so good. I will show it to you in near future. And thank to this one, for me it's spring already :)

December bol celkom bohatý na pekné kúsky, ktorými som si doplnila zbierku. Ako sa páčia vám?

I bought many pretty polishes in December. How do you like them?




8 komentárov :

  1. Hmm, tie Avon laky vyzerajú krásne...

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Už sa teším na skúšanie... Avon som vždy akosi prehliadala, no za posledný pol rok mi pribudlo zo desať kúskov a všetky sú skvelé.

      Odstrániť
  2. Asi dam tem Avon lakum po dlouhe dobe jeste jednu sanci:)Jinak moc pekne barvicky, u sebe mam problem, ze me to tahne porad ke stejnym barvam, jake uz mam doma...

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Prečo ešte jednu šancu? Nebodaj si mala nejakú zlú skúsenosť? Aké farby sú tie "tvoje"? Ono, treba sa raz za čas odviazať a kúpiť si niečo netypické :)

      Odstrániť
  3. Mela jsem jeden Avon, ktery byl hodne tekuty a moc nekryl a ja tehdy odsoudila vsechny Avon laky. A moje barvy?:) Troufnu si jen na takove klasicke barvy, jako fialkova, vinova,ruzova a vsechny jen v nenapadnych odstinech, nejlepe se shimmerem, ten odpusti pripadnou nedokonalost v lakovani... Ale o to vic se mi libi tady u Tebe, Ty totiz lakujes dokonale a barev se nebojis!:))

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Asi im treba naozaj dať druhú šancu :) Minule som videla jednu slečnu na Instagrame lakovať iba takéto farby a pôsobilo to veľmi príjemne. A ďakujem :)

      Odstrániť

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...