Mentolkový leopard / Mint leopard

Nie som veľký fanúšik zvieracích vzorov, najmä čo sa oblečenia týka. Keď už, tak skôr na menších plochách, na doplnkoch, topánkach…

Mentolkový tiger / Mint tiger

Nie som veľký fanúšik zvieracích vzorov, najmä čo sa oblečenia týka. Keď už, tak skôr na menších plochách, na doplnkoch, topánkach…
No úplne najradšej nosím leopardie škvrnky, fliačiky, zebrie pruhy na nechtoch. A v rôznych netradičných farebných kombináciách. Tak som si po dlhšom čase dopriala jedného farebnejšieho leoparda.

I’m not a big fan of animal prints, mainly on clothing. But I like them on smaller areas like on accessories, shoes… And I really love to wear all those on my nails. And in various, not so conventional color combinations. So after longer time I treated myself with one bit more colourful leopard.

Mentolkový tiger / Mint tiger

Lak, ktorý som použila ako základ, som dostala ako darček na Vianoce. Je len pár odvážlivcov, ktorí sa mi rozhodli dať ako darček lak. Pri tom kvante, čo vlastním, je ťažké sa netrafiť do podobného odtieňa, aký už mám. No a aj tento som si pôvodne vyberala ja :) Je to lak z kolekcie Hollywood od Avonu s názvom Vixen. Tí, čo ma sledujú na Instagrame, ho už videli.

The polish I used as a base I got as a present on Christmas. There are only a few people that gave me a nail polish as a gift. It’s quite hard to not buy a similar shade of polish to one I already have in my stash. Even this one I picked myself :) It’s a polish from Hollywood collection from Avon named Vixen. Those who follow me on Instagram saw it already.

Mentolkový tiger / Mint tiger

Pre nňa je to s niektorými novšími odtieňmi lakov z Avonu je to tak trochu risk, lebo nie vždy už bývajú naswatchované inými blogerkami. A ja si radšej pozriem aspoň päť rôznych, kým si nejaký objednám :D Tento som si však vyberala len tak, lebo hnedé laky mám asi len tri. Pravdepodobnosť, že sa trafím zrovna do takého odtieňa, aký mám, bola teda celkom nízka.

For me it’s sometimes quite risky to buy new polishes from Avon, because not every time they are swated by other bloggers. And I like to see how it looks like at least on five different, and then I decide to buy or not :D But this one I picked just like that, because I have only three brown polishes. Therefore the possibility to choose something similar to what I already have was really low.

Mentolkový tiger / Mint tiger

Hneď, ako som otvorila fľaštičku a išla lakovať, ma napadlo jediné. Horká čokoláda. Predstavte si čokoládu s tým najvyšším obsahom kakaa. Tak takej farby je tento lak. Vlastne to skôr vyzeralo, že si na nechty natieram roztopenú čokoládovú polevu :)

As I opened the bottle to paint my nails, the only thing that popped in my mind was dark chocolate. Imagine chocolate with the highest amount of cocoa. And that is a color of this polish. It even looked like I was painting on my nails some chocolate icing.

Mentolkový tiger / Mint tiger

Ako akcentovú farbu som na prstenník použila mentolovú Miss Sport 544. Obidva laky majú studený podtón a skvelo sa k sebe hodia. Potom som na prstenník urobila fliačiky hnedým a na prostredník mentolovým lakom. Čierne “céčka” okolo fliačikov som dokreslila priateľovou čiernou fixkou na popisovanie CDčiek, lebo som si zabudla zobrať čierny lak. Poslúžila však dobre. Dokonca sa mi ju ani nepodarilo rozmazať nadlakom. No ak by som túto manikúru robila znova, použijem asi inú farbu ako čiernu, lebo na tmavo hnedom podklade dosť zaniká.

As a accent color for ring finger I used mint Miss Sporty 544. Both polishes have cool undertone so they look good together. Then I did little spots on my ring finger with brown polish and on middle finger with mint one. Black c-shaped rims I drew with my boyfriend’s CD marker, because I forgot to bring a black polish. It worked just well. I even managed not to smear it with top coat. But if I will redo this manicure in the future I will use something else than black because it’s not visible enough.

Manikúra mi bez väčších chybiček vydržala tri dni. Potom sa na viacerých miestach začal hnedý základ odlupovať. Výdrž teda hodnotím ako priemernú. Napriek tomu som s ním veľmi spokojná, myslím, že je fajn mať aj takýto odtieň v zbierke.

This manicure lasted me without chipping. Then on it started peeling off on several places. But I’m very happy with this one and I think it’s a nice piece to have in my collection.




8 komentárov :

  1. Ten odstín je perfektní, až jsem při tvém popisu dostala chuť na čokoládu. :) Nail art se mi moc líbí, ta kombinace je super.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ani som nečakala, že bude taký pekný. Samozrejme, vyzerá trochu inak, ako v katalógu na obrázku. Ale som bola milo prekvapená. A dala si si čoko? :) Teším sa, že sa páči.

      Odstrániť
  2. Wauu to je ale krása! Skvelý nápad s tou mentolovou. Určite vyskúšam, ďakujem za skvelý tip :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Nie je zač, som rada :) Viem, že som takúto kombináciu niekde videla, ale už netuším kde.

      Odstrániť
  3. I would've never thought to pair that blue with brown, it's beautiful!

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. I saw this combo somewhere but I forgot where, so at least I recreated it on my nails :) And thank you!

      Odstrániť
  4. Opravdu netradicni leopardi barvy, ale je to nadherna kombinace:))

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Mne to v tých originál farbách akosi nesedí. Radšej mám takéto bláznivejšie :)

      Odstrániť

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...