31DC2015 Day 31: Honor nails you love

A máme tu koniec 31DC2015! Moju poslednú manikúru výzvy som sa rozhodla venovať Very Emily . Prečo?

31DC2015 Day 31: Honor nails you love

A máme tu koniec 31DC2015! Moju poslednú manikúru výzvy som sa rozhodla venovať Very Emily. Prečo?
Lebo jej blog bol asi prvý, ktorý som v súvislosti s lakmi a nail artom zaznamenala. I keď o tom nevie, má zásluhu na tom, že tu teraz sedím vo svojej izbe vedľa Helmera plnom lakov na nechty a píšem článok do svojho blogu o nail arte.


The end of 31DC2015 is here! I wanted to dedicate my last manicure to Very Emily. Why? Well... Her blog was probably the first I noticed when it comes to nails. She doesn't even know but her blog influenced me so much that I'm sitting here in my room next to my Helmer full of nail polishes and I'm writing another post for my own blog about nails.


Výber nail artu pre tento deň bol pre mňa dosť jednoduchý. Inšpirovala som sa Polaroidovou fotkou, ktorá zase inšpirovala Emily ku vytvoreniu jej laku Eerie v spolupráci s piCture pOlish :) Veľmi sa mi páči atmosféra, ktorú Emily na fotke zachytila. Viac si môžete prečítať v článku o Eerie.

Samozrejme, ako správna fanúšička Very Emily tento lak vlastním a nebojím sa ho použiť ;) Po nalakovaní dvoch vrstiev Eerie som si na nechtoch vytvorila modro-fialový gradient, ktorý siahal len do polovice nechtov. To predstavuje pozadie a stromy na fotografii. Modrý lak je Midnight Rocker od Essence.


It was a easy decision what to paint on my nails today. I was inspired by a Polaroid she took and that inspired her to create her collaboration shade with piCture pOlish - Eerie :) I really love the mood of this photo. You can read more about it in this post about Eerie.

Of course as a fan of Very Emily I own Eerie :) So I started my manicure with two coats of this lovely polish and then I created blue and purple half-gradient (covering only half of the nail) on all my nails. That was the background and the trees on the background of the photo. The dark blue polish is my oldie Midnight Rocker from Essence.


31DC2015 Day 31: Honor nails you love

Tým istým lakom som potom do popredia namaľovala kvietky podobné tým na fotografii. Midnight Rockera som potom zmiešala s trochou bieleho Wild White Ways od Essence a domaľovala zopár detailov.

Opäť raz som sa nevedela rozhodnúť, či sa mi manikúra páči viac lesklá alebo matná a tak tu mám pre vás obe alternatívy :)


With the same polish I painted flowers similar to those in the photo. Then I mixed Midnight Rocker with little bit of Wild White Ways from Essence and added sime details.

Once again I couldn't decide if I like it shiny or matte so I have here both alternatives :)


31DC2015 Day 31: Honor nails you love

31DC2015 Day 31: Honor nails you love

Určite mi napíšte, ktorá sa vám páči viac :)


Let me know which one you prefer :)

31DC2015 Day 31: Honor nails you love

Tak, a to je na dnes :) Vidíme sa o rok, "31 days challenge"!


So that's all for today. See you next year 31 days challenge!




8 komentárov :

  1. Wow Alica! I'm absolutely speechless!! I cannot believe you created these nails inspired by my polaroid photo. You have touched me so much, I feel very emotional right now!!! Your nail art is absolutely beautiful and I am honoured that I inspired you to create this and that my blog influenced you so. <3 You've absolutely made my week! Thank you so much!

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Thank you Emily. I'm so happy you like it! I had this idea in my head since my Eerie arrived maybe two months ago but I was saving it for this occasion :)

      Odstrániť
  2. Prečo táto challenge už skončila???
    Alicka, tento záver je neskutočný. Tento nail art je tak dokonalý, až ma akosi rozcítil. Brutálna krása...

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Až mi to bolo čudné, nelakovať si na druhý deň nechty. No na druhej strane som sa konečne poriadne vyspala :D Ďakujem a som rada, že sa Ti tak veľmi páči :)

      Odstrániť

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...