Indie Nail The Mail Box - October 2015

Nedávno mi prišla poštou takáto krásna čierna krabička s mašličkou. Asi sa pýtate, čo je v nej :)

Indie Nail The Mail Box - October 2015

Nedávno mi prišla poštou takáto krásna čierna krabička s mašličkou. Asi sa pýtate, čo je v nej :)
Nail The Mail je dánsky internetový obchodík s rôznymi indie aj ne-indie značkami lakov na nechty. Od septembra tohto roku ponúkajú každý mesiac možnosť kúpiť si Nail The Mail Box - akési "predplatné" lakov na nechty.


Septembrový box som si nechala ujsť, no bola som odhodlaná, že v októbri si jeden Indie box zadovážim. Potom som však zistila, že poštovné je 14€ a to ma odradilo. Nakoniec sa našla jedna milá slečna z Dánska - Sofie, ktorá si dala tú námahu a zistila, že mi ho vie poslať lacnejšie. A aj poslala. Na oplátku som jej vybrala zopár lakov a tak vznikol náš lakový swap :) Opäť raz ďakujem Sofie ;)

Na výber sú dva druhy - Indie a Mixed. V "Indie" boxe býva jeden lak špeciálne vyrobený pre NTM a jeden od väčšej indie značky. "Mixed" box obsahuje jeden lak od väčšej indie značky a dva laky mainstreamovej značky lakov. Okrem toho je v krabičke vždy čosi extra :) Laky pre obidva boxy vyberá osobne Nina - majiteľka NTM. Jedna takáto krabička stojí 20€.


Not that long ago I received this lovely little black box with bow. And I think you're asking what is inside :)

Nail The Mail is Danish internet shop with various indie and non indie brands of nail polishes. From this September they offer a special Nail The Mail Box - a subscription box with nail polishes inside.

I missed the September one but I was determined that I will buy Indie box in October. But then I found out that the shipping cost 14€ and that discouraged me. At last one lovely nail blogger from Denmark - Sofie had awesome idea that she could send it to me for less. And she did! She asked me if I can send her some polishes instead of money so if ended like a nice little swap :) Once again, thank you Sofie ;)

Each month you can choose from two boxes - Indie and Mixed. In 'Indie' box there is one polish specially made for NTM and one from bigger indie brand. In 'Mixed' box you can find one nail polish from bigger indie brand and two from more mainstream brand. There is always something extra in both boxes :) Each polish in the box is picked by Nina the owner of NTM. One NTM Box costs 20€.


Indie Nail The Mail Box - October 2015

Tento mesiac Indie box s názvom "Princess Pink" obsahoval dokonca tri laky. Október je okrem Halloweenu a jesene mesiacom boja proti rakovine prsníka. To sa prejavilo aj na výbere lakov, ktoré Nina do škatuľky vložila.

Celkom som sa pri otvorení pobavila. Našla som v nej totiž lak od mojej obľúbenej holandskej indie značky Ms. Sparkle :) Okrem toho krabička obsahovala dva laky dánskej značky Appeal 4 a krémik na okolie nechtov opäť dánskej značky Vølve.


This month the Indie box which name was 'Princess Pink' contained three polishes! October is not only about Halloween and fall but it's also breast cancer awareness mont. That's why this box is so pink.

I have to say that I was quite pleased yet amused when I opened the box because I found there a nail polish from my fave indie maker - Ms. Sparkle :) In the box I also found two polishes from Danish brand Appeal 4 and cuticle creme from another Danish brand Vølve.


Indie Nail The Mail Box - October 2015

Prvým lakom z NTM Box je Pinky Pine od Appeal 4. Barbie ružová s jemným fialovým shimmerom a zlatými úlomkami. Zvyčajne ružové laky so shimmerom obchádzam, no tento sa mi naozaj páči. Kryje v dvoch vrstvách a lakoval sa príjemne.


First polish from the NTM Box is Pinky Pine from Appeal 4. A Barbie pink with pretty purple shimmer and golden flecks. I usually don't like shimmering pink polishes that much but this one is pretty. It covers in two coats and the application was nice too.

Indie Nail The Mail Box - October 2015

Indie Nail The Mail Box - October 2015
Fialový shimmer je opäť raz lepšie viditeľný vo fľaštičke ako na nechtoch. / The purple shimmer is better visible in the bottle than on nails.
Indie Nail The Mail Box - October 2015

Druhý lak je od tej istej značky a volá sa Coconut Pine. Vlastne je to efektový nadlak s množstvom rôzne veľkých bielych šesťuholníkov a pásikov. Glitrov je vo fľaštičke naozaj veľa. Vďaka tomu bolo lakovanie bezproblémové a nemusela som glitre po jednom loviť.


The second polish is from the same brand called Coconut Pine. It's an effect topper with many various sized white hexes and strands. Glitters are quite dense. Because of that the application was easy peasy without any glitter-fishing.

Indie Nail The Mail Box - October 2015

Indie Nail The Mail Box - October 2015

Indie Nail The Mail Box - October 2015

Posledným z trojice je Princess Diaries #2 od Ms. Sparkle. Základ tvorí biele crelly (niečo medzi krémovkou a želé). V ňom pláva množstvo drobných ultra chromatických úlomkov. Navyše obsahuje aj krásny a výrazný fialovo zlatý duochromatický shimmer. Lak je trochu hutnejší a trochu som sa bála, že jednotlivé vrstvy budú príliš hrubé. Nakoniec to však šlo celkom fajn a stačili mi dve vrstvy. No aj tak ho asi pri najbližšom lakovaní trochu zriedim.


The last nail polish is Princess Diaries #2 by Ms. Sparkle. The base is white-ish crelly with many little ultra chrome shards. It also contains lovely and nicely visible purple / gold duochromatic shimmer. The polish was bit thicker from the start and I was bit afraid that the layers will be thick. In the end it all went fine and I needed only two coats. But I think I will use a little bit of thinner next time.

Indie Nail The Mail Box - October 2015

Indie Nail The Mail Box - October 2015
Ten fialový shimmer ja fakt niečo! / That purple shimmer is really something! 
Indie Nail The Mail Box - October 2015

Posledným kúskom v škatuľke je krémik od Vølve, vyrobený z čisto organických surovín. Má krásnu jemnú levanduľovú vôňu, dobre sa nanáša a výborne sa vstrebáva. Používam ho už skoro týždeň a neviem si ho vynachváliť :)


Last item in the box is cuticle creme by Vølve, made with all organic ingredients. It has a lovely lavender smell, it applies easily and absorbs well. I use it almost a week now and I really like it :)

~

Nechali by ste sa na takúto "mačku vo vreci" nahovoriť? Za seba môžem povedať, že to bolo ozaj vzrúšo čakať, čo v tej malej čiernej škatuľke bude ;) Snáď sa ku mne ešte nejaký NTM Box dostane.


Would you buy something you have no idea what's inside? I can say that it was really exciting to wait what is this little box hiding ;) I hope I will buy another NTM Box in the future.




4 komentáre :

  1. tak ten fialový je ozaj krásny, podobný vločkový efektový lak mám od Ghina glaze "chillin'with my snow-mies":)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ten od Ms. Sparkle? Simone je kúzelníčka šikovná. Milujem jej výtvory :) A vločkový od CG som už párkrát obdivovala a dumala nad ním :)

      Odstrániť
  2. Och, tie sú krásne! Ale že fakt :)

    OdpovedaťOdstrániť

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...