Diablo nail art

Diablo z novej jesennej kolekcie ILNP sa mi zapáčilo natoľko, že som ho hneď doplnila nail artom :)

Diablo nail art

Diablo z novej jesennej kolekcie ILNP sa mi zapáčilo natoľko, že som ho hneď doplnila nail artom :)
Nedávno mi prišli moje prvé pečiatkovacie doštičky od Moyou a tak som jednu hneď aj použila.


I love Diablo from new fall collection from ILNP that much that I had to embellish it with some nail art :) While ago I ordered and received my first stamping plates from Moyou so I wanted to use one.

Diablo nail art

Číslo 12 je novým prírastkom do Gothic Collection. Hľadala som doštičku, ktorú využijem nielen na Halloweenske manikúry. Na tejto nájdete obrázky, ktoré sa dajú nosiť aj bežne - čipka, gotické okná a rozety alebo aj lebky :)

Doštičky od Moyou sú naozaj krásne. Jedna stojí cca 6,50€ (podľa toho, kde ich kupujete). Môže sa to zdať veľa, no verte mi, už som našla aj drahšie :) Za túto cenu však dostanete perfektne vyhotovenú doštičku v peknom papierovom obale. Ja som si svoje kupovala priamo zo stránky Moyou. Zoženiete ich však aj na Nailland alebo na Hypnotic Polish :)


Number 12 is new addition to their Gothic Collection. I was looking for a plate that will be great no only for Halloween manicures. On this one you can find images that can be worn everyday - lace, gothic windows and rosettes and even skulls :)

The Moyou plates are really beautiful. One plate cost about 6,50€ (depending where you buy them). You might think they are bit pricey but I found even more expensive ones :) For this price you will receive perfectly crafted stamping plate in lovely paper sleeve. I bought mine from Moyou but you can find them at Nailland or Hypnotic Polish :)


Diablo nail art

Dnes som si pečiatkovaním ozdobila iba prstenník a vybrala som si obrázok s lebkou. Na pečiatkovanie som použila strieborný lak od Mundo de Uñas.


For this manicure I picked the image with one skull and stamped it on my ring finger. For stamping I used silver stamping plate from Mundo de Uñas.

Diablo nail art

Sem-tam sa mi pečiatka neotlačila dokonale, to však má na svedomí môj nový tampónik na pečiatkovanie, ktorý som skúšala prvý raz. Recenzia naň tu bude čoskoro.


The image has some bald spots here and there but it's fault of my new stamper that I've been using for the first time. A review on this stamper will be soon on the blog.

Diablo nail art

Na ozdobenie ostatných nechtov som použila 2mm strieborné štvorčekové cvočky z Born Pretty Store. Sú tak akurát veľké aby mi na nechtoch neodstávali. Podľa mňa ide o must have v každej nail artovej výbave :) Neviem síce, koľko ich vo vrecúšku je, no verím že mi vystačia do konca života :) Jedno plné vrecko stojí 5,23€.

Ak si budete z Born Pretty Store niekedy niečo objednávať, nezabudnite použiť kód EMSQ10, aby ste získali 10% zľavu :) Produkt mi bol zaslaný za účelom vytvorenia recenzie.


For the rest of my nails I used 2mm silver square studs from Born Pretty Store. They are just right size so they don't stick out. I think they are a must have in every nail art collection :) I have no idea how many of them are in one bag but I believe that I will have these until end of my life :) One bag full of studs cost 5,23€.

If you will order something from Born Pretty Store in future, don't forget to use 10% off coupon code "EMSQ10" :) Product was sent to me for a review.




6 komentárov :

  1. veľmi pekne si to skombinovala s tou pečiatkou :D lebka a Diablo, super kombinacia...:) ja síce nepečiatkujem, nejak nemám k tomu vzťah, ale tá doštička je veľmi super, hlavne sa mi páči motív s tou sovou...rada by som videla ako to vyzerá napečiatkované :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem Tia :) Tak nejak mi to šlo k sebe ;) Som rada, že aj tebe sa to takto páči. Určite sa tu tá sova v rámci nejakej Halloweenskej manikúry objaví ;)

      Odstrániť
  2. Super ti to vyšlo!
    Pečiatky mám veľmi rada, hoci mne sa pečiatkovať nechce. Tak ich aspoň obdivujem :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem! Pečiatkovanie je taká dvojsečná zbraň... Aj keď je to jednoduché, aj tak sa vždy pri tom celkom namakám. Treba vychytať techniku :)

      Odstrániť
  3. Nadhera...milacek Diablo...a milacek Alicka;)))

    OdpovedaťOdstrániť

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...