Orly - Turn It Up

Keď som prvý raz videla glitrovú dúhu Turn It Up od Orly vravím si, aký krásny topper. A to som ešte netušila, že sa mi ho podarí zohnať...

Orly - Turn It Up

Keď som prvý raz videla glitrovú dúhu Turn It Up od Orly vravím si, aký krásny topper. A to som ešte netušila, že sa mi ho podarí zohnať :)
Turn It Up patrí do jesennej kolekcie a som kúpila si ho na výstave Interbeauty v Bratislave. Najskôr som si nebola celkom istá, či ho naozaj potrebujem, ale potom som si uvedomila, že ho chcem! :D


When I saw Turn It Up from Orly (from the fall collection) for the first time I thought that it is really really nice topper. Back then I haven't an idea that I will buy it soon :) And I bought it at Interbeauty fair in Bratislava. At first I was not sure if I really need it in my stash but then I realized that I simply want it! :D

Orly - Turn It Up

Podľa mňa ide o naozaj rozkošný kúsok. V priesvitnej tekutine nájdete rôzne veľké matné šesťuholníkové glitre vo farbách dúhy a drobné biele glitríky. Taký malý cirkus vo fľaštičke :)


I think it's really cute nail polish. In clear base you can find colorful hexes of various sizes and smaller white ones. It's like a little circus in a bottle :)

Orly - Turn It Up

Určite bude skvelo vyzerať na akomkoľvek farebnom základe. Ja som sa rozhodla navrstviť ho na jeho súrodenca od Orly - Fluorescent Fuchsia Neon. Ten som nalakovala na všetky nechty okrem prstenníka. Naň som použila čierny lak číslo 35 od Golden Rose. Tak vynikli úplne všetky farby :)


It will certainly look great over the base of any color. I decided to apply it over it's sibling from Orly - Fluorescent Fuchsia Neon. I painted that on all my nails except for my ring finger. On this one I used black polish - number 35 from Golden Rose. On this one you can see all the rainbow-y colors :)

Orly - Turn It Up

Aplikácia bola v pohode, lebo glitrov je vo fľaštičke viac než dosť. Ako pri každom glitrovom laku však treba najskôr "nacapkať" glitre a až potom zľahka vyhladiť povrch. Na záver som pridala rýchloshnúci nadlak.


The application was okay since there is a lot of glitter in the bottle. But as with all the glitter toppers you have to pat the glitter at first and then smooth the surface gently. Finally I added a quick drying top coat.

Orly - Turn It Up

Ako vidíte, priesvitný základ Turn It Up trochu zbublinkoval. Nie je to však niečo, čo by mi veľmi vadilo.


As you can see the base of Turn It Up bubbled a little bit. But it doesn't really bother me much.

Orly - Turn It Up

Ako sa vám páči tento veselý nadlak? Kúpili by ste si ho? Ak máte naň zálusk, nájdete ho aj so zvyškom jesennej kolekcie od Orly na Errow.sk :)


What do you think? Would you buy this colorful and cute topper? :)




6 komentárov :

  1. Hrozně jsem se těšila až ho nafotíš :) Je dokonalej ♥ Určitě nejveselejší lak roku ! :D
    S těmi bublinkami mám poslední dobou u glittrových laků taky trochu problém.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem Romči! :) Máš úplnú pravdu, vždy keď som sa na nechty pozrela, som sa musela usmiať :) Občas sa stáva, že tie bublinky sa zachytia práve na tých glitroch...

      Odstrániť
  2. awesome! it's my personal favorite nail polish from this collection :) and cool combo with fuchsia

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Thank you! I love this combo too :) Only this one caught my eye so I agree! :)

      Odstrániť
  3. jaj, je rovnako krásny ako vo fľaštičke :-D

    OdpovedaťOdstrániť

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...