ILNP - Mountain View + nail art

Dnes pokračujeme ďalším úlovkom z jesennej kolekcie ILNP - Mountain View :)

ILNP - Mountain View + nail art

Dnes pokračujeme ďalším úlovkom z jesennej kolekcie ILNP - Mountain View :)
Pôvodne som vám chcela ukázať aj Spiced Eggnog. No Mountain View sa mi zapáčil natoľko, že som sa mu rozhodla venovať mu celý jeden článok :)


Let's continue with next polish from new fall collection by ILNP - Mountain View :) At first I wanted show it to you with Spiced Eggnog today. But I loved to wear Mountain View that much so I decided to write separate post just about this one :)

ILNP - Mountain View + nail art

Určite by ste na tom boli rovnako. Veď sa len pozrite na tú nádheru. Tekutina vo fľaštičke pripomína ihličnatý les. Lak navyše obsahuje množstvo medených šupiniek, ktoré z neho robia naozaj unikátny kúsok. A okrem toho je to holo jelly *_*


You would do the same. Just look at that beauty. The liquid inside the bottle look like pine forrest. It also contains many copper flakies. Because of those it is a really unique piece. And it's holo! *_*

ILNP - Mountain View + nail art
Detail na normálnom svetle / Detail under natural light
Aplikácia bola v pohode, i keď som potrebovala tri vrstvy lebo lak je trochu riedkejší. Ale takému krásavcovi to odpustím ;)


The application was fine, but I needed three coats because it's bit sheer. But it's so gorgeous that I will forgive ;)

ILNP - Mountain View + nail art

Takto MV vyzerá na priamom svetle. Holo efekt je tak akurát výrazný a vďaka čomu sú pekne viditeľné aj medené šupinky.


This is how MV looks on direct light. The holo efect is just enough strong and not too overwhelming and you can still see those copper flakies.

ILNP - Mountain View + nail art

ILNP - Mountain View + nail art

Sama si pamätám tú dilemu, či MV naozaj potrebujem, lebo sa mi veľmi podobal na Escapades od piCture pOlish. A dobre, že som si ho kúpila. Veď sú úplne rozdielne :D MV (vľavo) je viac jelly, viac domodra a viac holografický. Samozrejme nezabúdajme na spomínané medené šupinky ;)


I remember my dilemma if I really need MV because it looked quite similar to Escapades by piCture pOlish. But I'm so happy that I bought it. Just look they are totally different! :D MV (on the left) is more jelly, more blue leaning and more holographic. And of course can't forget to mention those copper flakies ;)

ILNP - Mountain View + nail art

Nedávno som v DMke natrafila na nové metalické nálepky na nechty 15 Met'addict. Väčšinou inklinujem ku striebornému zdobeniu no tieto sa mi veľmi páčili. Najskôr asi preto, že sú to geometrické útvary :)

Zdalo sa mi, že sa budú ku MV celkom hodiť. Myslím, že môj odhad bol správny ;)


I found these new metallic nail stickers from Essence 15 Met'addict in DM drugstore. Usually I like silver nail decirations more but these are lovely. Maybe because they are geometric shapes :)

I thought they could look nice together with MV. And I think my guess was right ;)


ILNP - Mountain View + nail art

Čo poviete? Podľa mňa perfektná kombinácia :)


What do you think? To me it looks like a perfect combo :)




6 komentárov :

  1. Presne tak, naprosto perfektni kombinace! A naprosto luxusni nehty, mas je nadherne dlouhe:)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem Marcelka :) Som rada, že sa ti manikúra páči. Akurát dnes som si musela nechty trochu skrátiť... Je náročné mať dlhé nechty a kovové zipsy na oblečení :D

      Odstrániť
    2. To teda, hlavne keď ich mám všade... Na bunde, na kabelke, na peňaženke :D A ak si neublížim na zipse tak sa o to postará smerovka či volant v aute :D Hrôza :D

      Odstrániť
  2. Lak je, samozrejme, prekrásny a je to jeden z "trblietavcov", ktoré by som dokázala vynosiť. Zaujali ma dosť aj nálepky, ktoré som už párkrát chcela aj kúpiť, ale už dlhšie na nechtoch ozdoby nenosím, tak som ich nevzala. Akurát včera som si však jedny staré nálepky dala, lebo ich chcem minúť, a páči sa mi to, takže možno dokúpim :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem Lenka :) Ja som tiež okolo nich chodila dlho predlho. Až keď som ich kupovala kočke do swapu som si ich zobrala aj ja. Ak dokúpiš, dúfam, že ich čoskoro uvidím v akcii ;)

      Odstrániť

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...