ILNP - MEGA (X)

Dnešné počasie nám veľmi nepraje, tak prečo si ho nevylepšiť úžasným holografom MEGA (X) od ILNP ? :)

ILNP - MEGA (X)

Dnešné počasie nám veľmi nepraje, tak prečo si ho nevylepšiť úžasným holografom MEGA (X) od ILNP? :)
MEGA (X) je ďaľšou do série čistých holo lakov. Okrem nej už v ILNP vytvorili MEGA - matku všetkých holografov so SpectraFlair pigmentami, MEGA (L) - s lineárnymi holo pigmentami a MEGA (S) - s väčšími a veľmi intenzívnymi holo pigmentami. MEGA (X) tvorí obrovské množstvo veľkých holo úlomkov.

Today's weather is quite ugly here so let's brighten it up with sparkly holographic MEGA (X) by ILNP :)

MEGA (X) is another polish in ILNP holo series. Beside MEGA (X) they created MEGA - mother of all holos with SpectraFlair pigments, MEGA (L) - with linear holo pigments and MEGA (S) - with larger and very intensive holo pigments. MEGA (X) is made of tons of larger holo shatters.


ILNP - MEGA (X)

V mojej zbierke nenájdete veľa strieborných holografov. Preto som si povedala, že ak si mám nejaký kúpiť, tak to určite bude jeden z MEGA klanu :)

I don't have many silver holo polishes in my stash. So I thought... If I want to buy some it has to be one of the MEGA clan :)

ILNP - MEGA (X)

Ako môžete vidieť, určite to nebol krok vedľa. MEGA (X) je naozaj mega.

As you can see it was really good purchase. MEGA (X) is totally mega!

ILNP - MEGA (X)

Tu ho môžete vidieť v plnej sile na priamom slnku. Pomaly mi dochádzajú slová :D Asi najsilnejší holo efekt aký som kedy videla.

Here you can see it in direct sunlight. Well, I'm speechless :D I think it is the strongest holo effect I've ever seen.

ILNP - MEGA (X)

Lakoval sa bezproblémovo. Na fotke vidíte tri tenučké vrstvy. MEGA (X) síce nie je vyslovene určený byť topperom, no nevidím dôvod to nevyskúšať (a veruže aj vyskúšam ;))

I had no issues with application. I used three thin coats. MEGA (X) is not meant to be a effect top coat but I will definitely use it that way soon :)

ILNP - MEGA (X)

Tento raz som ho však nakombinovala s týmito trojuholníkovými vodolepkami z Neé Jolie. Sú to tie isté, aké som použila na ozdobenie Captive Goddess od A-England.

But for now I paired it with these triangle water decals from Neé Jolie. These are the same I used to decorate Captive Goddess by A-England.

ILNP - MEGA (X)

ILNP - MEGA (X)

MEGA (X) vyzerá skvelo v spojení s geometrickými vzormi :)

I really like how great MEGA (X) looks with geometric patterns :)

ILNP - MEGA (X)

Čo vy a holografické laky? Tiež sa ich neviete nabažiť tak, ako ja? Ak ste na tom rovnako laky ILNP zoženiete na Naillande alebo na Hypnotic Polish :)

What about you and holographic polishes? Do you love them as much as me? If yes and you are from Europe you can buy ILNP polishes at Nailland or Hypnotic Polish :)




6 komentárov :

  1. Až oči přecházejí, jaká je to nádherná podívaná ! :) ♥

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Aj mne dochádzajú slová. Neskutočne krásny!

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Niekedy by som najradšej len šupla fotky a nič nepísala. Niekedy sú totiž slová zbytočné :)

      Odstrániť
  3. Keď je takýto krásny na fotkách, tak si ani neviem predstaviť, aký nádherný musí byť naživo! Nemám slov, krása, krása, krása :)

    OdpovedaťOdstrániť

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...