ILNP - Happily Ever After

Kde bolo tam bolo, žila jedna nešťastná nail blogerka.

ILNP - Happily Ever After

Kde bolo tam bolo, žila jedna nešťastná nail blogerka.
Zaľúbila sa totiž do jedného krásneho laku na nechty, no ten bol stále vypredaný. A jej obľúbený internetový obchod nie a nie ho naskladniť. Až raz, keď si znudene prezerala Facebook, narazila na fotku s magickým spojením "ILNP" a "restock" a tamer upadla do mdlôb. Keď sa po chvíľke spamätala a došlo jej, čo sa deje, neváhala ani sekundu, otvorila si stránku Nailland.hu a s obrovskou radosťou si do virtuálneho košíka vložila Happily Ever After. A žili spolu šťastne až do smrti... :)

Dúfam, že sa vám takýto úvod páčil a možno vás aj pobavil :) Dnes mám pre vás veľa fotiek. Držte si klobúky, začíname! :)

Once upon a time there was one really sad nail blogger. Because she fell in love with one nail polish but it was still sold out. And there was no restock in sight at her favorite nail polish store. One day as she was scrolling down her Facebook she spotted one photo with two magic words "ILNP" and "restock" and she almost passed out. After a while she pulled herself together and opened Nailland.hu in her browser and with huge joy she put Happily Ever After into her virtual basket. And since then they lived happily ever after... :)

I hope you like that beginning and even it might amuse you a little :) Today I have for you lots of photos. Hold on to your hats we're getting started! :)


ILNP - Happily Ever After

ILNP - Happily Ever After

Happily Ever After je súčasťou jarnej kolekcie 2015 značky ILNP. Úplne súhlasím s popisom na oficiálnej stránke ILNP. Je jednoducho úžasná! Akosi som jej prisúdila ženský rod :)

Happily Ever After is part of ILNP's spring 2015 collection. I completely agree with description on the official ILNP's page. It's just plain beautiful!

ILNP - Happily Ever After

Happily má jemnú orgovánovú farbu, do ktorej bolo pridané dokonalé množstvo strieborných šupiniek a dych berúceho holografického pigmentu. Najradšej by som v nej celá okúpala a natrela všetko okolo seba!

Happily is soft and rich shade of lilac carefully paired with the perfect amount of silver flakes and breathtakingly intense holographic pigment. If I could take a bath in it and paint everything around me with it, I would totally do it!

ILNP - Happily Ever After

Takto vyzerá Happily v tieni, resp. v interiéri. Roztomilá, nežná a ženská. Veľké množstvo strieborných šupiniek vytvára takmer zrkadlový efekt. Ten jemný šum medzi nimi je spomínaný holografický pigment :)

This is Happily in natural light. Cute, gentle, delicate and feminine. Large amount of silver flakes create almost mirror-like effect. That fine "noise" between them is the holographic pigment I was writing about :)

ILNP - Happily Ever After

ILNP - Happily Ever After

No stačí s ňou vyjsť na slniečko a dúhový holografický pigment sa vám začne veselo mihotať na nechtoch a vyčarí vám úsmev na tvári :) Navyše je stále vidno aj strieborné šupinky!

But just step outside into sun and holo pigment start glimmer on your nails and put a smile on your face :) On top of that you still can see those silver flakes!

ILNP - Happily Ever After

Myslím, že Happily je asi najsilnejším holografom v mojej doterajšej zbierke...

I think that Happily is the strongest holograph in my stash so far...

ILNP - Happily Ever After

ILNP - Happily Ever After

Lakovanie prebehlo bezproblémov, stačia dve vrstvy. Povrch laku je hladký a ani po prelakovaní nadlakom nestrácajú holografické čiastočky na sile.

The application was easy, all I needed were two coats. The surface is smooth and I haven't noticed any dullness after using top coat.

ILNP - Happily Ever After

Čo na ňu poviete? Už ste sa aj vy zaľúbili? ;)

So what do you say? Are you now in love too? ;)




10 komentárov :

  1. :OOOOOO čumím jak puk na tu nádheru! Tohle je asi adept na nejkrásnější lak, co jsem kdy viděla.. fakt nádhera!:)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Říkám si jé, ten je hezoučký, takový jemný a ještě ten super název.. A teď sroluju na tu holo nálož.. Taková krása! :-) Co mi to děláš!? :-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Hej, najskôr je taký milý, chutný a potom na slnku... bomba :) To nie ja, to ILNP! :D

      Odstrániť
  3. To je božský kousek!! Aááách se nemůžu vynadívat...krásné fotky :) Ten bych doma brala :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem! :) Ja už som úplne stratila reč, len si stále obzerám nechty :D

      Odstrániť
  4. Až mi spadla brada, když jsem najela na fotky s holo efektem. :D Krása !

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. No mne tak isto. Najskôr, keď som ho videla na iných blogoch a potom keď som ho nalakovala! :D

      Odstrániť

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...