Born Pretty Store - shell studs

Dnes mám pre vás recenziu ozdobných mušličiek, ktoré ste mohli vidieť v predchádzajúcom článku.

F.U.N. Lacquer - Ariel

Dnes mám pre vás recenziu ozdobných mušličiek, ktoré ste mohli vidieť v predchádzajúcom článku.
Dostala som ich na testovanie z Born Pretty Store a nemohli prísť vo vhodnejšém čase. Nielen že som ich mohla hneď naaplikovať na moju krásnu Ariel, no leto je už za rohom a ďalšie "morské" manikúry na seba nenechajú dlho čakať :)

Kovových mušličiek je v jednom balení 20 kúskov a vybrať si môžete z dvoch veľkostí - 3mm alebo 5mm a z dvoch farebných prevedení - zlatá a strieborná.

Today I have for you a little review of shell studs you could see in my previous post. I got them from Born Pretty Store and they couldn't come in better time. Not only I could use them to embellish my lovely Ariel but the summer is just around the corner and so other "sea" manicures will come.

In one package you will get 20 of these cute metal sea shell studs and you can choose from two sizes - 3mm and 5mm and two colors - silver and gold.


Born Pretty Store - shell studs

Ja som si vybrala menšie 3mm v strebornej farbe. Pre túto veľkosť som sa rozhodla preto, lebo riziko, že budú odstávať a budem sa nimi do všetkého zachytávať je rozhodne menšie.

I went for smaller 3mm silver ones. I wanted this size because the risk that they will stick out and I will snag on stuff is definitely lower.

Born Pretty Store - shell studs

Ako môžete vidieť na fotkách, mušličky sú detailne spracované. V balíčku som nenašla jedinú, ktorá by mala nejakú chybičku krásy :)

"Lepila" som ich do vrstvy nadlaku, no odporúčam ich na záver prelakovať. Keď som ich potom dala dole z nechtov, zistila som, že sa dajú bez problémov použiť znova :)

Týchto 20 krásnych ozdôbok je práve teraz v akcii za €1,81. Bežne stoja €2,54.

As you can see on the photos these shell studs are nicely crafted. In my package all of them were in perfect shape :)

I "stuck" them into a layer of top coat but I suggest to add top coat over them too. When I removed them later on I realized that they look just fine and I can use them again :)

These 20 cute studs are on sale right now for €1,81. Normally they cost €2,54.


Born Pretty Store - shell studs

Ak budete z Born Pretty Store niekedy niečo objednávať, nezabudnite použiť kód EMSQ10, aby ste získali 10% zľavu. Produkt mi bol zaslaný za účelom vytvorenia recenzie. Pre viac informácií, viď záložku disclosure.

If you will order something from Born Pretty Store in future, don't forget to use 10% off coupon code "EMSQ10." Product was sent to me for review. For more information, please see my disclosure.




4 komentáre :

  1. Moc krásně to vypadá. :) Myslím, že mám taky tuhle velikost, akorát ve zlaté barvě. Jinak je super, že se dají znovu použít, já jsem jednu ztratila, ale zbytek schovala. :))

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem Romči :) Najskôr som sa chcela aj viac vyblázniť a pridať aj nejaké perličky... Nabudúce :) Aj tie zlaté vyzerali pekne, máš ich aj miekde na blogu? :) Tiež som tuším o jednu prišla, než som ich zalakovala nadlakom :D

      Odstrániť
    2. http://malykoutekkrasy.blogspot.cz/2014/05/coz-takhle-muslicky.html tady jsou :)

      Odstrániť

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...