Vianoce s El Nino / Christmas with El Nino

Ak stále nieviete, čo si nalakovať na nechty pod vianočný stromček nezúfajte! Dnes mám pre vás dokonca dva tipy na efektnú vianočnú manikú...

Vianoce s El Nino / Christmas with El Nino

Ak stále nieviete, čo si nalakovať na nechty pod vianočný stromček nezúfajte! Dnes mám pre vás dokonca dva tipy na efektnú vianočnú manikúru :)

Na prvý pohľad síce môžu vyzerať zložito. Nemusíte sa báť, aj dnes som si pripravila malé obrázkové návody :)


If you still don't know what to wear under the Christmas tree don't be sad! Today I have for you two manicures that could inspire you :)

They may look bit complicated but no worries. I have for you two illustrated tutorials :)


Vianoce s El Nino / Christmas with El Nino

Vonku po snehu ani chýru, tak si ho namaľujme aspoň na nechty :) Inšpirovali ma nálepky na nechty od Miss Sophie's - Elsa's Delight.


Still no snow outside... So sad. Let's paint it at least on our nails :) I was inspired by nail wraps by Miss Sophies - Elsa's Delight.

Vianoce s El Nino / Christmas with El Nino

Na vytvorenie tejto vločkovej manikúry nepotrebujete žiadne zložité nástroje. Stačí vám pekný červený lak - ja som si vybrala Are You Reddy od Bourjois, ktorý má fantastickú kryciu schopnosť. Na fotkách mám nalakovanú LEN jednu vrstvu :)


To create these snowflakes you won't need any special tools. You only need some pretty red polish - I picked Are You Reddy from Bourjois. It has fantastic coverage. On these photos I'm wearing ONLY one coat :)

Vianoce s El Nino / Christmas with El Nino

Na vločky som si vybrala skvelého pomocníka - pero na nail art od Sally Hansen. Stačí ho pretrepať, trochu "napumpovať" (párkrát zatlačiť hrot pera) a maľovať. Ak sa náhodou pomýlite, nevadí! Farba sa dá z nechtov umyť :)


or the snowflakes I used white nail art pen from Sally Hansen. Just shake it and pump the tip t
to load the paint. If you make a mistake no worries! You can wash it off easily :)


Vianoce s El Nino / Christmas with El Nino

Tu je sľúbený tutoriál :) Po vrstve base coatu nalakujeme jednu až dve vrstvy červeného laku a necháme poriadne uschnúť. Môžete pridať vrstvu rýchloschnúceho laku, ktorý tento proces urýchli.

Potom začneme kresliť vločku. Začneme jednou zvislou čiarou v strede nechtu a dvoma diagonálnymi po bokoch. Pomedzi ne nakreslíme štyri krátke čiarky.

Vločke dokreslíme detaily - na zvislú čiaru pridáme dve "véčka" a na dve diagonálne jedno. Do stredu vločky urobíme bodku červeným lakom a špáradlom.

V tejto chvíli môžete celé dielko prelakovať nadlakom a krásna manikúra je na svete. Ja som sa však rozhodla pridať strieborné glitre :)


And here is the tutorial :) After we painted our nails with base coat we add one or two layers of red polish. Let the polish dry thoroughly. If you want you can speed this process by adding quick drying top coat.

Then grab the white nail art pen and draw one vertical line through the middle of your nail and two diagonal lines on each side. Then add four smaller lines in between.

Add some detail to the snowflake. On the vertical line draw two V-shaped lines and on each diagonal line add one V. In the middle of the snowflake paint little red dot with toothpick.

You can stop here if you like. Just add a top coat. But I decided o add some silver glitter :)


Vianoce s El Nino / Christmas with El Nino

Na tento účel som si vybrala Silver Anniversary od Sally Hansen. Trochu tohto glitrového laku som si kvapla na podložku a špáradlom vyberala najväčšie šesťuholníky a postupne ich prilepovala okolo vločky.

Na záver som pridala vrstvu nadlaku a hotovo :)


For the sparkle I chose Silver Anniversary from Sally Hansen. I poured a little bit of this glitter top coat and with tooth pick I carefully placed the largest glitter around the snowflake.

Finally I added a layer of top coat and the mani is done :)


Vianoce s El Nino / Christmas with El Nino
Sem-tam sa priplietli aj tie malé glitrové potvorky :) / Small glitter wants to party too! :)

Vianoce s El Nino / Christmas with El Nino

Vianoce s El Nino / Christmas with El Nino

Ku rozbaľovaniu darčekov si môžete na nechty nalakovať takýto jednoduchý no efektný vianočný stromček. Ako na to?


For unwrapping your presents you can wear this easy but interesting Christmas tree on your nails. How to do it?

Vianoce s El Nino / Christmas with El Nino

Na túto manikúru budete potrebovať biely (alebo iný svetlý) lak. Ja som si vybrala White Spirit od Bourjois.


For this mani you will need white polish (or any light polish of your choice). I went for White Spirit from Bourjois.

Vianoce s El Nino / Christmas with El Nino

Na vytvorenie stromčeka som použila zelený magnetický lak Electric Emerald od Sally Hansen.


To create the Christmas tree I used green magnetic polish Electric Emerald by Sally Hansen.

Vianoce s El Nino / Christmas with El Nino

Zaujal ma najmä vzor, ktorý sa v laku vytvorí po priložení magnetu - akési vlnovky, či v mojom prípade skôr šípky :) Magnet treba nechať pôsobiť aspoň 10 sekúnd aby bol zvor pekne výrazný.


I really liked the patter that will appear in the polish when you use the magnet - some kind of waves or chevrons in my case :) You have to hold the magnet over the polish for at least 10 seconds so the pattern is nice and visible.

Vianoce s El Nino / Christmas with El Nino

A tu je opäť návod, ako na to. Začneme base coatom a dvoma vrstvami bieleho laku.

Keď je základ dokonale suchý (môžeme si pomôcť rýchloschnúcim nadlakom), prilepíme na necht dva kúsky lepiacej pásky tak, že vytvoria na nechte trojuholník. Pásku treba poriadne popritláčať.

Zeleným magnetickým lakom prelakujeme miesto medzi páskami a hneď priložíme magnet. Počkáme, kým sa v laku vytvorí vzor.

Pásky treba odlepiť, kým je lak ešte mokrý, inak si môžeme celý nail art zničiť. Prípadné chybyčky, ak nám lak napríklad trochu podtiekol pod pásku, doretušujeme bielym lakom.

Na záver na stromček pridáme zlaté glitre a červenú hviezdičku, prípadne červený kamienok. Všetko prelakujeme vrstvou nadlaku.


And here is the tutorial again. We start with base coat and two coats of white polish.

When our base is completely dry (you can help it by adding quick dry top coat) we stick two pieces of tape on the nail in shape of a triangle. Press the tape firmly on your nail.

Apply green magnetic polish over the tapes and place the magnet over the nail. Wait until the pattern is visible.

Remove the tapes until the polish is still wet. If there are any mistakes - the polish run underneath the tape correct them with the white polish.

Then add gold glitter red star stud or rhinestone. Seal everything with good later of top coat.


Vianoce s El Nino / Christmas with El Nino

Zlatý trblietavý lak sa volá Ring-A-Ding od Sally Hansen. Trbietlky som na stromček poukladala špáradlom tak, aby vytorili akoby reťaz :)

Na zvyšné "ne-stromčekové" nechty som jednoducho naniesla jednu vrsvu zlatých glitrov.


The gold glitter polish is Ring-A-Ding from Sally Hansen. I placed the glitter on the tree so the look like a gold chain :)

On the rest of my nails I added one layer of gold glitter.


Vianoce s El Nino / Christmas with El Nino
Vďaka magnetickému laku dodáte bez námahy stromčeku ďalší rozmer :) / The magnetic polish adds another dimension to the tree :)

Vianoce s El Nino / Christmas with El Nino

Dúfam, že sa vám obidve manikúry páčia :) Ktorú by ste si vy vybrali ku štedrovečernému stolu a rozbaľovaniu darčekov? :)


I hope you like both manis :) Which one would you wear to unwrap your gifts under the Christmas tree? :)




8 komentárov :

  1. jasné, že sa páčia a ešte ako:))) aj keď sú obe krásne, asi by som si vybrala tú druhú príde mi taká čistejšia a na takú práve náladu:))

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak to sa veľmi teším, že sa páčia :) Vločková je taká všeobecne zimná a osobne by som si tiež nalakovala na Štedrý skôr tú druhú ;)

      Odstrániť
  2. ooh, I love your tutorials! the idea with the "magnetic" Christmas tree is awesome! good to know that nail art pen from Sally Hansen works so well - I got silver, but didn't use yet ;) Both manis are lovely :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Thank you Magda. I like to create them :) I saw so many magnetic polishes on the Instagram - because of Masura magic polishes :D So I thought I could try use some too. So happy it turned out so well and everyone likes the idea :) The pen is great but you have to use light touch so the lines are not too thick... Thank you once again! :)

      Odstrániť
  3. Tak to jsou úplně super vánoční nehty ! Skvělá inspirace. To pero mě moc zaujalo ( měla jsem doma černé od Essence a fungovalo chvilku..i když samozřejmě, porovnávat to se Sally je trošku mimo :D )
    A nápad na stromek pomocí magnetického laku ? Tleskám ! :) Fakt nádhera obě manikúry, těžko bych se rozhodovala, kterou zvolit..i když ke stromečku mě to táhne víc. :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem Romaka :) Veľmi sa teším, že sa manikúry páčia. Máš pravdu, Essence nebolo to pravé... A musím sa priznať, trochu som sa bála aj tohoto od SH :D Ja by som tiež išla skôr do stromčekovej ;)

      Odstrániť
  4. Nádherné. :-) Tak toto sú naozaj úžasné inšpirácie, ktoré zvládne každá dáma. Ďakujem za skvelý článok. :-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem Veronika :) Presne na tom som myslela, keď som ich tvorila - aby boli zvládnuteľné pre každého :)

      Odstrániť

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...