Lady Queen - The Starry Night nail foils

Dnes mám pre vás ďalšiu z vecičiek, ktoré som dostala na recenziu z obchodu Lady Queen .

Lady Queen - The Starry Night nail foils

Dnes mám pre vás ďalšiu z vecičiek, ktoré som dostala na recenziu z obchodu Lady Queen.
Myslím, že mnohé z vás už spoznali, že ide nálepky na nechty s motívom slávneho obrazu Hviezdna noc od Vincenta van Gogha.

Priznávam, van Gogh nikdy nebol môj najobľúbenejší maliar, no Hviezdna noc na mňa vždy pôsobila príjemne a upokojujúco. Veľmi sa mi páči tá kombinácia modrej so žltou :)

Keď som na eshope zbadala tieto nálepky, chcela som ich vyskúšať. Veď kto by nechcel nosiť priamo na sebe kúsok umenia :)


Today I have for you another item I got for a review from store Lady Queen.

I think many of you already know that they are nail stickers with with famous painting Starry Night by Vincent van Gogh.

I have to admit that he isn't my favorite artist but I always liked this artwork and it looks so calm and peaceful to me.

So when I saw these stickers I wanted to try them. Who wouldn't like to wear a piece of art on the nails :)


Lady Queen - The Starry Night nail foils

Jedno balenie obsahuje štrnásť rôzne veľkých celoplošných nálepiek, ktoré by mali sadnúť naozaj na každý necht a stojí 2,43€.


One pack contains 14 stickers of various sizes that should really fit every nail :) And it cost only 2,43€.

Lady Queen - The Starry Night nail foils

Aplikácia bola naozaj jednoduchá. Vybrať správnu veľkosť, odlepiť nálepku, prilepiť ju na necht, jemne popritláčať a vyhladiť, zahnúť voľný koniec pod necht a zľahka prebrúsiť jenmým pilníkom. Prebytočný kus nálepky sa tak oddelí.

Na záver je dobré nálepky prelakovať nadlakom, aby vydržali čo najdlhšie.


Application was totally simple. I just picked the right size, peeled the sticker off the backing paper, sticked it to my nail, gently pressed down and smoothed the surface. Then I bend the rest of the sticker under my nail and filed it with fine nail file. This way you can easily remove the excess.

Finally you should add a layer of top coat so they last as long as possible.


Lady Queen - The Starry Night nail foils
Nálepky sú krásne ligotavé vďaka množstvu dobných glitrov. / The stickers are really sparkly because of many tiny glitter.

Lady Queen - The Starry Night nail foils

Výdrž ma celkom prekvapila. Myslela som si, že sa mi odlepia ešte v ten deň, čo som si ich naaplikovala. No nosila som ich na nechtoch tri dni (aj s umývaním vlasov). Vydržali by aj dlhšie, ale bol už čas na ďalší nail art ;) Určite k tomu pomohlo aj prelakovanie nadlakom.


I was surprised how long they lasted on my nails. I thought they will peel off the same day I applied them. But I was wearing them for three days (I even washed my hair). They would probably last even longer but it was time for another nail art ;) But it's essential to put top coat over them.

Lady Queen - The Starry Night nail foils

Čo vy na to? Páčia sa aj vám tak veľmi, ako mne? Nájdu sa medzi mojimi čitateľkami milovníčky umenia? :) Ak si budete z eshopu Ladyqueen.com niekedy niečo objednávať, nezabudnite použiť kód QWTS15, aby ste získali 15% zľavu :)


What do you think? Do you like them? Are here any art lovers among my readers? :) If you will order anything from Ladyqueen.com in future, don't forget to use 15% off coupon code "QWTS15" :)




2 komentáre :

  1. Jak se to třpytí :-O Moooc krásný ! :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Však? Úplne oslepujúco blýskavé :D Manikúra hotová za päť minút. A dokonca aj dlho vydržali :)

      Odstrániť

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...