piCture pOlish - Heavy Metal

Nájdu sa medzi mojimi čitateľkami nejaké fanúšičky metalu? :)

piCture pOlish - Heavy Metal

Nájdu sa medzi mojimi čitateľkami nejaké fanúšičky metalu? :)
Heavy Metal od piCture pOlish som si kúpila už asi pred dvomi mesiacmi a odtvedy čakal na poličke na vhodnú príležitosť. Tou nakoniec bol festival metalovej hudby Made of Metal v českom Hodoníne. Nemohla som si vybrať lepšie. Toľko komplimentov na manikúru som už dlho nedostala :)


Any metal head here? :) I bought Heavy Metal by piCture pOlish while ago and it was waiting on the shelf for the right occasion. Finally there was the proper one - Made of Metal - festival of metal music in Hodonín, Czech Republic. Well I couldn't pick better polish. I received so many compliments on my nails :)

piCture pOlish - Heavy Metal

Lak tvorí obrovské mnoštvo drobných štvorčekových glitrov tmavšej striebornej farby, ktoré sa na slnku nádherne ligocú. Heavy Metal je naozaj krásny lak a určite chytí za srdce nie len metalistky :)


The polish is actually made of huge amount of tiny gumnetal squares and the polish is crazily sparkly in the sun. Heavy Metal is seriously pretty polish not only for fans of metal music :)

piCture pOlish - Heavy Metal

Aplikácia bola bezproblémová a na úplné krytie (ako vidíte nižšie na fotke) stačili dve vrstvy. Povrch laku je po uschnutí trochu drsný, preto som musela pridať (aspoň jednu) vrstvu nadlaku.


The application was just great and for full coverage I needed only two easy coats (see the pic below). The surface is bit gritty when the polish is dry so I had to add (at least) one layer of top coat.

piCture pOlish - Heavy Metal

Pôvodne mala moja festivalová manikúra vyzerať trochu inak. Chcela som použiť strieborné "ostne". Tie by mi však s určitosťou odpadli už prvý deň. Preto som radšej zvolila tieto štýlové trojuholníkové pliešky z Born Pretty Store.

V balení ich je 20 kusov. Sú malé a ploché, preto dobre sedia na nechte, neodstávajú a tak sa nebudete do všetkého zachytávať. Po odlepení sa dajú znova použiť. Ich cena je 2,11€ a z BPS vám ich doručia zadarmo ;)

Ak budete z Born Pretty Store niekedy niečo objednávať, nezabudnite použiť kód EMSQ10, aby ste získali 10% zľavu. Produkt mi bol zaslaný za účelom vytvorenia recenzie. Pre viac informácií, viď záložku disclosure.


Originally my festival manicure supposed to be bit different. I wanted to use silver spike studs. But I believe they will come off very first day. That's why I rather used these edgy triangle studs from Born Pretty Store.

In the package there are 20 pieces. They are small, flat and sit nicely on the nail without sticking out. And if you are careful enough you can 'recycle' them. They cost 2,11€ and they will ship them  for free to you ;)

If you will order something from Born Pretty Store in future, don't forget to use 10% off coupon code "EMSQ10." Product was sent to me for review. For more information, please see my disclosure.


piCture pOlish - Heavy Metal

Prostredník a prstenník som si najskôr nalakovala čiernym lakom Golden Rose číslo 35. Potom som tenkým dlhým štetcom a Heavy Metalom vytvorila véčko a vyplnila vonkajšiu časť, aby mi na nechte ostal čierny trojuholník.

Do neho som potom naaplikovala pliešky. Pre istotu som ich prilepila sekundovým lepidlom na nechty a ešte aj prelakovala. Vďaka tomu so mnou prežili tri dni metalového besnenia a určite by vydržali aj dlhšie, len už bol čas na ďalšiu manikúru :)


I painted my middle and ring finger with black creme polish from Golden Rose number 35. Then with striping brush and Heavy Metal I painted triangles and I filled the outside of it so I had black triangle on my nails.

Into that triangle I applied the studs. I used nail glue to stick them on my nail and I also added top coat to seal everything well. That way they survived three days of metal rage and they would last much longer but I simply wanted to change my mani :)


piCture pOlish - Heavy Metal

Ako sa vám páči moja festovalová mani? Do komentáru mi napíšte, čo najradšej počúvate :) (a nemusí to byť len metal ;))


What do you think of my festival manicure? You can write me in the comment what music you like to listen :) (not necessarily metal ;))




10 komentárov :

  1. Já se hlásím jako velký metalový fanoušek:-) Ten lak je naprosto dokonalý a celkově provedení je bezchybné,tleskám:-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Jéj super! Ďalšia metalistka do partie :) Heavy Metal je naozaj dokonalý. Ďakujem za pochvalu ;)

      Odstrániť
  2. Krása, krása, krása! Kombinácia laku s nail artom je úplne dokonalá! Páči sa mi aj, že si nail art robila len dva nechty, pôsobí to podľa mňa zaujímavejšie, než keby si ho robila na všetky nechty.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem Veronika :) Ak mám nejaký nový pekný lak, chcem si ho užiť aj tak samotný, preto som robila nail art len na dva nechty ;) Teším sa, že sa ti to páči :)

      Odstrániť
  3. Fantastický nail art ♥ Obdivuju, že volnou rukou dovedeš vytvořit tak ostré linie, tipovala jsem to na pásku. :)
    Jinak jsem ráda, že se mezi námi nehtovými maniaky najdou fanynky metalu. :D Zbožňuju Avenged Sevenfold, hrozně ráda bych je někdy viděla. Dřív hodně klasiku - Iron Maiden, Metallica. A teď tak trochu jemnější, ne zrovna metal - Muse. Pouštím si je furt poslední dobou. Ach a S.O.A.D :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem Romči! S tou páskou mi to stále akosi nejde, musím viac trénovať a voľnou rukou je to pre mňa rýchlejšie :D Mňa to teší rovnako :) Všetky kapely, čo si spomenula sú aj moje srdcovky (okrem Avenged, k tomu som sa zatiaľ nedostala :)). Rozhodne som obrovský fanúšik Iron Maiden :)

      Odstrániť
  4. Aww I really like it! I've never thought that I could like PP Heavy Metal, but your pics are amazing, and now I want this polish :DD I mostly listen musics from the rock genre, but it really depends on my mood (from punk-rock to alt. rock I can listen everything :D) My most fave band are: Rise Against, Arctic Monkeys, A Day To Remember, Foo Fighters, The Black Keys, but lately I'm totally loving Five Finger Death Punch and a hungarian band called Paddy and the Rats. What are your faves? :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Thank you Lexa! Happy you like it :) You really need PP's Heavy Metal :D Nice music selection. I will check out that Hungarian band! Actually I'm fan of artists of various music genres. There is just so much I can mention, but I like classics like Pink Floyd, Dire Straits, Iron Maiden, Blondie, AC/DC, then I love HIM, Marilyn Manson, Muse, Arctic Monkeys (me too :)), No Doubt, The Offspring, Daft Punk... And I can continue :D But my most favourite singer is Marina and the Diamonds which is way far from rock or metal but I still love her :D

      Odstrániť
  5. Strieborné laky sa mi nepáčia, trblietky veľmi nenosím, ale tento lak je bomba!!! A hneď by som si ním nalakovala asi aj stenu v izbe. Okrem laku žasnem aj nad dokonalým nail artom, z ktorého cítiť ľahkosť vytvorenia a akúsi samozrejmosť. Obdivujem množstvo krásnych nechtových výtvorov, ale tento tvoj... ja neviem, veľmi to na mňa zapôsobilo. Napriek tomu, že je možno až veľmi jednoduchý (pre vás, šikovné nail artistky).

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Takú stenu by som prijala aj ja :) Ďakujem za milé slová, veľmi ma potešili :)

      Odstrániť

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...