Bow - Good God

Dnes mám pre vás niečo špeciálne :)

Bow - Good God

Dnes mám pre vás niečo špeciálne :)
Ak poznáte a sledujete ruskú nail bloggerku Annu Gorelovu a značku Dance Legend, tak viete, že z ich spolupráce vzišla nová značka - Bow.

Pôvodne sa mala predávať len cez oficiálny e-shop Dance Legend, no našťastie pre nás sa pomaly dostáva do viac a viac e-shopov po celom svete :)

Prvým, ktorý túto značku začal predávať bol asi holandský Hypnotic Polish. V záchvate paniky, že laky budú do piatich minút vypredané, som strávila hodinu kontrolovaním e-shopu a keď boli k dispozícii, kúpila som si hneď tri :D Zodiac, Worlds Collide a Good God. Ten posledný menovaný vám dnes ukážem :)


Today I have for you something special :) If you know Russian nail blogger Anna Gorelova and Dance Legend, then you know that from their cooperation emerged a new brand - Bow.

Originally it was supposed to be sold only through official Dance Legend's e-shop but luckily it appears in more and more stockists aroud the world :)

I believe that first shop that started to sell Bow was Hypnotic Polish. In a panic attack I spent hour checking their shop and when their were available I immediately bought three of them :D Zodiac, Worlds Collide a Good God. I will show you the last one I mentioned :)


Bow - Good God

Good God je duochromatický lak, meniaci sa zo žiarivej modro-fialovej baklažánovej na sviežu zelenkavú podľa toho, ako naň dopadá svetlo. Navyše obsahuje drobný medený shimmer a holografické šupinky.


Good God is a duochromatic polish shifting from bright blurple aubergine color to fresh green according to light. Besides that it contains fine copper shimmer and holographic flakies.

Bow - Good God

Vo fľaštičke sa farby ukazujú lepšie (asi ako pri všetých duochromatických lakoch) než na nechtoch.


In bottle the colors show up much better (like all duochromatic polishes) than on nails.

Bow - Good God

Na nechtoch sa však najviac ukáže práve fialová, modrá trošku zelenej a hlavne holo šupinky.


On nails the most visible is purple and blue and little bit of green and mainly the holo flakies.

Bow - Good God

Bow - Good God

Nakoniec sa mi podarilo nafotiť aj tú zelenú. Frustrujúce bolo, že v bežnom živote sa zelená na nechtoch objavovala omnoho viac než pred objektívom môjho foťáku...

Napriek tomu je Good God rozhodne krásny kúsok a som rada, že ho mám v zbierke :)


Finally I managed to capture the green. The most frustrating was that in real life the green shows up much more than in front of the camera...

Even though I really love Good God and I'm very happy that it is in my stash :)


Bow - Good God

V neposlednom rade musím pochváliť balenie. Páči sa mi všetko od loga, cez fľaštičku až po krabičku :)


Last but not least I have to say that I simply love the packaging. I like everything from logo, the bottle and the cute box too :)


Bow - Good God

Laky značky Bow zoženiete práve teraz na Hypnotic Polish a od septembra aj na maďarskom Naillande. A čo vy? Kúpite si niektorý? :)


Bow polishes are available right now at Hypnotic Polish and in September also at Nailland. What about you? Will you buy any of them? :)




3 komentáre :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...