Heart fishtail gradient nails

Dnešnú jednoduchú ale veľmi efektnú valentínsku manikúru zvládne naozaj každý.

Heart fishtail gradient nails

Dnešnú jednoduchú ale veľmi efektnú valentínsku manikúru zvládne naozaj každý.
Nepotrebujete k nej žiadne špeciálne pomôcky. Stačia vám tri či viac lakov na nechty a pevná ruka.

Today's manicure is so simple that anyone can do it. You don't need special tools, just three of more nail polishes and steady hand.

Heart fishtail gradient nails

Ja som si pre tento nail art vybrala trojicu ružovo-fialových lakov. Najsvetlejší je ružový s drobnými čiernymi čiastočkami od Smart Girls Get More číslo 107, stredne tmavý NYC Lincoln Square Lavender a najtmavší z nich Astor Gana Purple.

Teraz k samotnému lakovaniu. Pripravila som si pre vás takú malú vizuálnu pomôcku :)

I picked three pink and purple polishes for this mani. The lightest one is pink with fine black particles from Smart Girls Get More number 107, medium shade is NYC Lincoln Square Lavender and the darkest of these three is Astor Gana Purple.

And now I prepared for you little visual aid - a drawn tutorial :)


Heart fishtail gradient nails

Začneme aplikáciou obľúbeného basecoatu a potom nalakujeme celý nechtík najsvetlejšou farbou. Záleží, ako lak kryje, možno vám bude stačiť jedna vrstva. Ja som musela nalakovať dve. Chvíľku počkáme kým prvá farba trochu uschne. Druhou farbou potom štetčekom z laku namaľujeme oblúčik najskôr z jednej strany nechtu a potom z druhej tak, aby sme vytvorili akoby vrch srdiečka. Rovnaký postup zopakujeme s najtmavším lakom o kúsok bližšie ku špičke nechtu. Nakoniec prelakujeme nadlakom.

Let's start with a layer of favorite base coat and then we will paint whole nail with the lightest polish. It depends on the coverage, you may need only one coat. I had to add one more. Then wait a few seconds so the polish is dry a bit. Grab the medium shade and with the brush straight from the bottle draw a curved line from one side of your nail to the middle and then from the other side too so you create something looking like the top of the heart. Repeat previous step with darkest polish. Finally add a layer of topcoat.

Heart fishtail gradient nails

Je len na vás koľko farieb použijete a ako ich skombinujete. Oblúčiky môžu byť širšie, ako som namaľovala ja, alebo aj úplne úzke. Celkom ma prekvapilo, ako mi tento vzor pekne predĺžil nechty :)

It's up to you how many colors you use and how you combine them. The "heart tops" can be wide, like I did, or even really narrow. I was surprised that this design lengthened my nails :)

Heart fishtail gradient nails

Čo poviete, páči sa vám takáto jednoduchá manikúra? Vyskúšate to aj vy? Ak áno, rozhodne chcem vidieť vaše pršteky :)

So what do you think, do you like this simple manicure? Would you try it? If yes, I wanna see the your nails :)




8 komentárov :

  1. Tak tohle je opet naaadhera!! Tohle musim zkusit, to mi neda spat:) I kdyz to budou nervy, ale moc se mi to libi. Vcetne toho prodluzujiciho efektu, ktery se mi ted moc hodi, na moje polamane nehty. Hned mi to spravilo naladu, dekuji za inspiraci!:))

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Vďaka za milý komentár :) Nie je to vôbec ťažké, treba vyskúšať. A mať tak primerane laku na štetčeku, nie aby z neho kvapkalo a ako som písala, pevnú ruku. Držím palce, nech sa podaria :)

      Odstrániť
  2. Ten ružový lak s "makom" to čo je zač??? Ten ma úplne uchvátil :-O

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. "Makový" je od poľsko-slovinskej značky Smart Girls Get More. Majú ju u nás v TN v Priore v obchode s oblečením, len nepamätám, ako sa volá. Ale určite majú pobočky aj inde na Slovensku. Zistím :)

      Odstrániť
  3. Tento nail art som vždy chcela vyskúšať, ale nikdy som sa do toho nepustila. Juj, ale ty si to zvládla na jednotku, lebo je to taak krásne!

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak šup do toho! :) Veď je to také jednoduché... Ďakujem, som rada, že sa páči :)

      Odstrániť

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...