Born Pretty Store Full Flower Stamping Plate (review / recenzia)

Moje zoznamovanie sa s pečiatkovaním úspešne pokračuje a preto mám dnes pre vás recenziu doštičky z Born Pretty Store.

Born Pretty Store Full Flower Stamping Plate (review / recenzia)

Moje zoznamovanie sa s pečiatkovaním úspešne pokračuje a preto mám dnes pre vás recenziu doštičky z Born Pretty Store.

Niekedy začiatkom decembra sa na Born Pretty Store, v sekcii nail art objavili krásne celo-obrázkové pečiatky. Práve tie asi mohli za moje zaľúbenie sa do tejto techniky. Mali ich na výber naozaj mnoho no mne sa najviac páčila táto s kvetinkami, lístkami a rôznymi špirálkami.

My getting to know with stamping is continuing successfully and I have for you a review of stamping plate from Born Pretty Store today.

In the begining of December some new and really pretty full-image stamping plates showed up in a nail art section of Born Pretty Store. I thik they are the reason that I fell in love with this technique. They have so many to choose but I liked this Full Flower one the most.


Born Pretty Store Full Flower Stamping Plate (review / recenzia)

Doštička mi prišla pekne zabalená v papierovom obale s modrou ochrannou fóliou. Na obale je nápis "Ya Qin An", pravdepodobne ide značku/ výrobcu. Číslo modelu doštičky je Y010.

Celá doštička je veľká 6 x 6 cm. Nájdete na nej rôzne veľké obrázky, najmenšie majú pár milimetrov, veľký "tulipán" má 5 x 2,5 cm a najdlhší 5,5 x 1,5 cm. Vo vnútri obrázkov sú ďalšie, menšie. Je len na vás, ktorý motív si vyberietie.

The stamping plate came nicely packed in little cardboard envelope with protective foil on top. On the package there is a "Ya Qin An" sign, I think it's name of producer. The model nuber of this plate is Y010.

The whole plate is 6 x 6 cm large. You can find here images of different sizes, the smallest have only few milimeters, the big "tulip" is 5 x 2,5 cm and the longest one is 5,5 x 1,5 cm. Inside bigger images are smaller ones. It's only up to you what you will choose.



Born Pretty Store Full Flower Stamping Plate (review / recenzia)

Obrázky sú na doštičke dobre vyryté a pri pečiatkovaní sa ľahko prenášajú z doštičky na razítko. Tentokrát som použila lak špeciálne určený na pečiatky od Essence Stamp Me Black. Ten si s doštičkou rozumel naozaj dobre. Opäť som využila aj obdĺžníkové razítko, ktoré som si objednala už dávnejšie z Born Pretty Store. Hodí sa lepšie na takéto väčšie obrázky, ako klasické kruhové.

The plate is etched well and images transfer very easily on the stamper. This time I used special stamping polish from Essense Stamp Me Black. It worked very well with this plate. I used a stamper that I ordered also from Born Pretty Store while ago. It works better on these larger images than classic round one.

Born Pretty Store Full Flower Stamping Plate (review / recenzia)

Born Pretty Store Full Flower Stamping Plate (review / recenzia)

Tu môžete vidieť pečiatky v akcii, najskôr na papieri a potom aj na mojich kratučkých nechtoch. Práve preto, že motívy na doštičke sú pekné, keď z nich je vidno viac, myslím, že sa lepšie hodí pre dlhšie nechty. To znamená, že si musím nechať podrásť pazúriky a aj viac trénovať pečiatkovanie, lebo stále to má svoje muchy :)

And here you can see the stamping plate in action, on the first photo I stamped on paper, and then you can see my really short nails. Because the images on plate looks better when you can see more of them, I would use it on longer nails (than my :D). That means that I have to grow my nails a bit and then practise stamping, because it is far from perfect :)

Born Pretty Store Full Flower Stamping Plate (review / recenzia)

Celkovo však hodnotím doštičky z Born Pretty Store ako kvalitné a táto nie je výnimkou. Určite budem po nej siahať, keď budem chcieť mať na nechtíkoch niečo pekné a jednoduché :)

Ak budete z Born Pretty Store niekedy niečo objednávať, nezabudnite použiť kód EMSQ10, aby ste získali 10% zľavu.

Overall I really like this plate from Born Pretty Store. It works great and aslo is nicely produced. I think I will use it quite often to achieve easy and good looking manicure :)

If you will order something from Born Pretty Store in future, don't forget to use 10% off coupon code "EMSQ10."

EMSQ10

Tento produkt mi bol zaslaný za účelom vytvorenia recenzie. Pre viac informácií, viď záložku disclosure.

Product was sent to me for review. For more information, please see my disclosure.




18 komentárov :

  1. ... myslim si, ze toto je bomba kto to vymyslel. Nekonecne mnozstvo nail artov a pritom to nie je ani take narocne. A hlavne to casto setri aj cas. Po skumani internetu som zistila, ze zahranicne zeny milujuce peciatkovanie si nevedia vynachvalit peciatkovacie laky z Mexika. Vahala som, no napokon objednala a nelutujem. Neda sa to porovnat s tymi chudatkami Essence. A asi este aj budem objednavat ine farby heh :) ale ako si sama napisala, ma to svoje muchy a nejaky ten trening veru je potrebny... :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Neviem, koho to napadlo použiť to na nechty, no inak ide o starú známky grafickú techniku tlače z hĺbky :) Keď sa človek zdokonalí, isto to šetrí čas. Verím tomu, že Mundo sú ozaj lepšie pečiatkovacie laky, ja som tie Esenčatá brala tak, že hádam budú lepšie ako čokoľvek, čo mám doma :D

      Odstrániť
    2. ... premyslala som aj z nejakej slovenskej stranky objednat peciatkovacie laky (sakra neviem si spomenut na nu :D ) ale myslim, ze by som bola sklamana asi nakolko mam uz tie MDU :))

      Odstrániť
    3. Akonáhle si zvykneš na kvalitu, opúšťa sa len ťažko :) Ale ak ťa napadne, tak napíš ;)

      Odstrániť
    4. ... tusim, ze to bol nechtovyraj.sk :) objednavala som odtial uz ine laky. Peciatkovacie zatial ee :)

      Odstrániť
    5. O niektorých stránkach by som tuším ani nemala vedieť :D

      Odstrániť
  2. ... napriklad neviem si predstavit kreslit tieto vlocky. Bola som rada, ze som ich tam capla rychlo a bolo hotovo :) a potom som sa z nich riadne vytesovala :) http://www.nailpolis.com/artworks/fondness4nailpolish-christmas-snowflakes

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. No tak tie vločky by sa mi tiež maľovať nechcelo :D Inak pekná manikúra. Jakto, že ťa ešte nefollowujem na Nailpolise? o.O

      Odstrániť
    2. ... ja som sa tam pridala povedala by som nedavno a mam tam toho malicko. Nemam take dokonale fotky ako ty, takze sa nemam moc cim chvalit O:-)

      Odstrániť
    3. Ale čoby... podľa mňa sú okej, sú ostré a farebne okej :) Aj fotenie je o cviku... Ďakujem za pochvalu :)

      Odstrániť
  3. Prima jde ti to. Razítkování považuji za rychlý způsob zdobení nehtů :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem. Ja som ho ešte donedávna ani neuznávala :D Ale treba si rozširovať obzory...

      Odstrániť
  4. That's a really nice plate – I love the flowers. And the bird is really cute^^ I think I need to finally order at BPS :D
    Which polish did you use as base for the design?

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. They have many more with flowers. I like the bird too, but it is way big for my nails. I've already ordered twice from BPS and it was great, I mean free shipping and great prices for great stuff... The polish is from my previous post Essence Bubble Bath :)

      Odstrániť
  5. Pečiatkovanie je super, len mne sa to nechce robiť. Tak aspoň obdivujem krásny výtvory u iných šikovnejších kočiek :) Krásne! A celoplošné platničky sú vždy tak rozprávkové...

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. V konečnom dôsledku je to trochu prplačka... Ale keď sa na BPS objavili tieto celoplošné, kvetinkové, nedalo sa odolať :)

      Odstrániť

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...