Alica x Nailpolis

Alica x Nailpolis

Alica x Nailpolis

Raz som na facebookovej stránke spomenula, že mám pre vás prekvapko, len som nemohla nič prezradiť. Až včera v noci som zistila, že už je to vonku.

Nikedy začiatkom augusta sa ma jedna milá slečna z Nailpolisu spýtala, či nechcem s nimi spolupracovať a vytvoriť návod na vodovkovú manikúru. No, a čože by som nechcela! Je to veľká pocta pre mňa, teší ma, že ma oslovili ako druhú v poradí (jeden návod už na Nailpolise bol) a tiež je to príležitosť sa trošku viac spropagovať.

Teraz ku samotnému návodu. Postup je jednoduchý. Nalakovať si nechty nejakým svetlým základom a počkať, kým uschne. Je vhodné použiť rýchloschnúci nadlak. Nie len kvôli schnutiu. Budeme totiž pracovať s acetónom a vrstva priehladného laku zabezpečí, že si nepokazíme základ. Potom sa stačí rozhodnúť, aké farby použijeme. Ja som si vybrala žltú, ružovú, oranžovú a modrú. Na necht si ďobneme dve-tri malé bodky farebného laku. Zoberieme si mäkký chlpatejší štetec, namočíme do acetónu, jemne utrieme aby nám z neho nekvápalo a bodky laku s ním rozptýlime po nechte. To zopakujeme so všetkými zvolenými farbami. Pridáme nadlak a hotovo.

Nie som až taká namyslená, aby som tvrdila, že túto techniku viem urobiť najkrajšie na svete... Dúfam teda, že sa bude páčiť na Nailpolise, ale aj vám tu, u mňa na blogu :)

Around two weeks ago I mentioned on my facebook page that I have a surprise for you, but I couldn't divulge anything. Until yesterday's night when I found out that they published it.

I recieved an email in August from editorial intern from Nailpolis asking me if I want to collaborate with them on tutorial on my watercolor nails. And of course I want! It's a honor for me and I'm glad that I'm second one they are collaborating with. Also it's a great oportunity to promote my blog.

Now to the tutorial. It's really simple. Paint your nails with a light base and wait for it to dry. You can use quick dry topcoat, not only to be dry but also it will protect the color base when we use acetone. Then you have to decide what colors you want to use. I picked yellow, pink, orange and blue. Ten place two or three little dots of colored polish and with soft fluffy brush dipped in acetone spread the polish on nail. Then repeat on all nails with all your colors. Apply top coat and you are done. 

I'm not that bigheaded to say that I can do this technique the best... So I hope they will like it on Nailpolis  but also you here on my blog :)




2 komentáre :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...