Skulls 'n' roses

Chcete zaujímavú manikúru rýchlo a bez námahy? Vodolepky sú na to ako stvorené.

Skulls 'n' roses

Chcete zaujímavú manikúru rýchlo a bez námahy? Vodolepky sú na to ako stvorené.
Vďaka spolupráci s eshopom Ladyqueen.com som mala možnosť otestovať vodolepky s lebkami a ružičkami. Zaujali ma hneď na prvý pohľad.


Do you want interesting manicure easy and fast? Water decals are perfect for this task. 

And thanks to cooperation with Ladyqueen.com I could try these water decals with skulls and roses. They simply caught my eye.


Skulls 'n' roses

Vo vnútri balenia nájdete hárok s desiatimi rôzne veľkými vzorovanými obdĺžničkami.

Aplikácia je jednoduchá. Vyberiete si správnu veľkosť vodolepky, vystrihnete ju a ponoríte do vody. Treba počkať aspoň pätnásť sekúnd, kým papier poriadne nasiakne. Potom vyberiete vodolepku a opatrne stiahnete potlačený film z papiera. Ak je dobre navhlčená, skĺzne z neho s ľahkosťou. Vodolepku potom stačí položiť na necht a jemne popritláčať.

Prezradím vám trik, ktorý som videla na Instagrame ;) Vodolepku nestrihajte, je to strata času. Keď už je na správnom mieste, celý necht s vodolepkou prelakujte nadlakom. Presahujúca časť vodolepky sa jednoducho scvrkne a potom ju môžete pinzetou odstrániť.

A pretože raz vidieť je lepšie, ako dva razy čítať, natočila som aj krátke video, ktoré nájdete u mňa na Instagrame :)


In the package you can find sheet with 10 various sized printed rectangles.

The application is easy. Just pick the right size of water decal, cut it out and dip it into the water. Wait at least 15 seconds until the backing paper soak up thoroughly. Then take the decal out and gently slide it from the paper. It should go easily. Then place it on your nail and press gently.

I will tell you little trick that I saw on Instagram ;) Don't cut the water decal with scissors it's a waste of time. When you place the decal exactly where you want it just add a layer of your favorite topcoat. The excess part of decal will shrink and then you can remove it.

And because it's better to see it than read it I have for you a video tutorial that you can find on my Instagram :)


Skulls 'n' roses

Trochu som sa bála, že moje nechty sú príliš malé na to, aby vzor na vodolepkách pekne vynikol. Nakoniec sa to celkom podarilo.


I was quite afraid that decals will be too large for my nails and the pattern won't show up nicely. But I think it looks fine.

Skulls 'n' roses

Skulls 'n' roses

Ku lebkám a ružiam som si vybrala krásny zelený lak od A England - Dragon. Okrem holografického efektu vyniká aj nádherným odleskom v rovnakej farbe ako sú ruže na vodolepkách. Dokonalá kombinácia :)


I paired my skulls 'n' roses with lovely green polish by A England - Dragon. It's holographic but it also contains gorgeous shimmer in same peachy color as roses on the water decals. Perfect combination :)

Skulls 'n' roses

Skulls 'n' roses

Ako sa vám páči dnešná manikúra? Ak si budete z eshopu Ladyqueen.com niekedy niečo objednávať, nezabudnite použiť kód QWTS15, aby ste získali 15% zľavu :)


What do you think? If you will order anything from Ladyqueen.com in future, don't forget to use 15% off coupon code "QWTS15" :)




2 komentáre :

  1. Tohle je tak krasna mani a barevna kombinace!! Uplne se rozplyvam, zelena je moje;)) Jsi moc sikovna:))

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem Marcelka :) Vodolepky však za mňa urobili väčšinu práce ;)

      Odstrániť

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...