Born Pretty Store - BP-L003 stamping plate

Pečiatkovacie platničky od Born Pretty Store ma asi nikdy neomrzia.

Born Pretty Store - BP-L003 stamping plate

Pečiatkovacie platničky od Born Pretty Store ma asi nikdy neomrzia.
Sú nielen plné pekných a zaujímavých vzorov, ale aj kvalitne spracované a lacné :)

Po tejto veľkej platničke BP-L003 som pokukovala už dávno. Zaujalo ma na nej viacero vzorov, najmä však "šupinatý" (v strednom rade úplne vpravo), pierkový (druhý sprava v prvom rade) a vlnkovaný cik-cak (druhý zľava v dolnom rade).

No po tom, čo som ich všetky oskúšala na papieri, sa mi zapáčil každý jeden a určite ozdobia ešte veľa mojich manikúr.


I don't think I will ever have enough Born Pretty Store's stamping plates. They're not only full of pretty and interesting images but they are nicely crafted and cheap :)

I was eyeing this large plate BP-L003 for a while. I liked many patterns but mainly the scaled 'flower' one (last one on the right in the middle row), feather-like (second from the right in the first row) and wavy zigzag (second one from the left in bottom row).

But when I tried them all on the paper I suddenly loved all the patterns and I knew I will use this plate a lot in the future.


Born Pretty Store - BP-L003 stamping plate

Sľubujem, že nabudúce si nájdem atraktívnejší spôsob, ako vám ukázať jednotlivé vzory na platničke ;)


I promise next time I will find more sophisticated way how to show you the images from stamping plates ;)

Born Pretty Store - BP-L003 stamping plate

Zatiaľ som si stihla vytvoriť len jednu manikúru a použila som vzor, ktorý rozhodol o výbere tejto platničky - "šupinaté" kvety, či ako to nazvať :)

Ako základ som zvolila veľmi zaujímavý odtieň modrej od Essence z názvom Miss Captain. Určite sa po ňom vo vašej DMke poobzerajte!


So far I managed to create only one manicure with this plate and I used my most favorite pattern from this plate - scaled flower one, not sure how to call it :)

As a base for the stamping I picked very interesting shade of blue from Essence called Miss Captain. You should go check it out to the nearest drugstore!


Born Pretty Store - BP-L003 stamping plate

Aby bola manikúra trochu zaujímavejšia, pod pečiatky som pridala vrstvu modrého efektového nadlaku od Essence Glorious Aquarius, ktorý mám už nejaký ten rok v zbierke a až do dnes som ho nepoužila. A to nie je jediný :D


I found the plain polish and stamping bit boring so I added a layer of blue glitter topper also from Essence - Glorious Aquarius which I've never used before. And it is not the only one :D

Born Pretty Store - BP-L003 stamping plate

Na samotné pečiatkovanie som použila strieborný pečiatkovací lak od Mundo de Uñas. Sem-tam sa v pečiatke vyskytne nejaké to prázdne miesto, no myslím si, že je to skôr chybou môjho pečiatkovacieho tampónika, než samotnej platničky.


For the stamping I used silver stamping polish from Mundo de Uñas. You can see some holes in the stamp here and there but I think it is a fault of my stamper and not the plate.

Born Pretty Store - BP-L003 stamping plate

Teším sa, že mi v do zbierky pribudla ďalšia skvelá platnička. Ak by ste o ňu mali záujem, nájdete ju v sekcii nail art. Momentálne stojí 3,27€. Určite sa oplatí :) A nezabudnite použiť kód EMSQ10, aby ste získali 10% zľavu :)


I'm really happy that I have another great plate in my collection. If you like it you can find it in nail art section. Right now it costs 3,27€. It's definitely worth the money. And don't forget to use 10% off coupon code "EMSQ10" :)




18 komentárov :

  1. Ty jsi šikovná! Mně teď z BPS přišla k recenzi sadička na razítkování a jsem z toho zoufalá :( Nějak pro to asi nejsem stvořená, protože se mi to zaboha neobtiskne na tu gumu se kterou se razítkuje. Vždy to jakoby uschne a už se nic neotiskne... a když už náááhodou někdy jo, tak se to zas neobtiskne na nehet a nebo se to je jako rozdrolí... No já teda nevím, co z toho vytvořím :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ani, sme na tom podobne, tiež sa s pečiatkovaním nekamarátim :D Ale rada by som, len sa mi do toho nikdy nechce, odradzuje ma tá príprava, neporiadok, zlá guma na pečiatke,..:D

      Odstrániť
    2. Ďakujem :) Dámy a skúsili ste povrch tampónika jemne prebrúsiť pilníkom? Obyčajný papierový, nejaký jemný je na to ideálny. Keď sa trochu zdrsní, lepšie chytá lak. Druhá vec je, že ja vždy používam pečiatkovacie laky, ktoré pomalšie schnú. Mnohé bežné drogérkové laky obsahujú rýchloschnúcu zložku a tak vám na platničke vlastne zaschnú... Určite to ale netreba vzdávať :) Budúci týždeň tiež chystám recenziu tampónika z BPS a tam to ešte viac objasním :)

      Odstrániť
  2. Veľmi krásna manikúra, ten odtieň modrej je parádny! :)A pečiatka tomu dodala skvelý šmrnc :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Skvělej nápad s tím Glorious, vypadá to nádherně. :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem Romanka :) "A přitom taková blbost!" ;) Ani neviem čo ma to napadlo.

      Odstrániť
  4. Whoa! Such a beautiful mermaid-mani! I love it and the polishes you used are awesome (I have them myself ;) )

    OdpovedaťOdstrániť
  5. great color - pattern combination! I also like BPS plates very much ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. úplná fantázia, veľmi krásne, Alicka

    OdpovedaťOdstrániť

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...