piCture pOlish - Big Bang + nail art

Neviem si síce predstaviť, ako vyzeral naozajstný Veľký tresk, no zato veľmi dobre viem, aký krásny je Big Bang od piCture pOlish! ;)

piCture pOlish - Big Bang + nail art

Neviem si síce predstaviť, ako vyzeral naozajstný Veľký tresk, no zato veľmi dobre viem, aký krásny je Big Bang od piCture pOlish! ;)

Big Bang je jedným z najnovších prírastkov do rodiny tejto austrálskej značky a vznikol ako spolupráca piCture pOlish s nail bloggerkou Faustine a.k.a. La NPA Mouton.



I really don't know how the real Big Bang looked like but I know very well how beautiful is Big Bang by piCture pOlish! ;)

Big Bang is one of the newest additions to the family of the Australian indie brand and it was created as a cooperation of piCture pOlish with nail blogger Faustine a.k.a. La NPA Mouton.

piCture pOlish - Big Bang + nail art

Po každej várke nových PP lakov si vravím, že už nič krajšie nemohli vyprodukovať, no vždy sa nájde aspoň jeden, ktorý to prekoná. A taký je aj Big Bang. Pre mňa najkrajší kúsok tejto kolekcie.

Preto, keď ma oslovila Madléna z maďarského Naillandu, aby som si vybrala jeden odtieň, rozhodla som sa práve pre pre Big Bang.


After they release new batch of cooperation polishes I think they are the most beautiful polishes they can create but after they made a new one that is simply more gorgeous. And for me this time it's Big Bang. I think it's prettiest one from this collection.

So when Madléna from Hungarian Nailland.hu asked me to choose one of the collaboration shades I went straight after Big Bang.


piCture pOlish - Big Bang + nail art

Základ laku tvorí netradičná tlmená, studená, tmavšia modrá s kvapkou fialovej. Fakt nič podobné v mojej zbierke nenájdete. Čo je však ešte netradičnejšie? Duochromatické šupinky rôznych farieb, holografické črepinky a holografický prášok.


The base color of the polish is unique muted cool darker blue with a hint of purple. I don't have anything like this in my stash. But what is even more interesting? Duochromatic flakies of different colors, holo flecks and holo dust.

piCture pOlish - Big Bang + nail art

Tie šupinky, to bol jednoducho nápad za sto bodov. Na prvý pohľad nenápadné a až keď pohnete prstami... Tu sa zjaví červenkastá, tam sa blysne zelená a dokonca je vidno aj elektricky modrú.


Those flakies are just perfect. You can't see them at first glance but when you move your fingers... Red one appears here, green flashes there and you can see electric blue one too.

piCture pOlish - Big Bang + nail art

To, čo ma na lakoch od PP baví, je že základ laku je často jelly. Vďaka tomu jednotlivé vrstvy črepiniek a šupiniek jemne presvitajú a to dodáva laku ohromnú hĺbku.

Trocha "technických" faktov - na úplné krytie mi stačili dve vrstvy a lakovanie bolo bezproblémové. Šupinky sa rozmiestňujú po povrchu nechtu rovnomerne, bez námahy.


What I love about PP polishes is that the base of the polish is many times jelly. And thanks to that each layer of flakies and flecks shine through and the polish gains that amazing depth.

And now some 'technical' facts - I needed two coats for full coverage and the application was easy peasy. The flakies distribute evenly on the nail effortlessly.


piCture pOlish - Big Bang + nail art

Na záver som sa rozhodla pridať drobný tartanový nail art v zelenej farbe. Modro-zelenú kombináciu mám naozaj rada a preto som siahla práve po nej. Všetko je maľované voľnou rukou a akrylovými farbami :)


In the end I added simple plaid pattern in green. I still love blue-green combo so I automatically reached for it. It's all freehanded using acrylic paints :)

piCture pOlish - Big Bang + nail art

Big Bang a ostatné odtiene lakov od PP zoženiete na Nailland.hu.

Čo naň poviete? Mne už došli slová :) Snáď sa vám páči aj s nail artom ;)


You can buy Big Bang and the rest of the PP shades at Nailland.hu.

What do you think about it? I'm speechless :) I hope you like the nail art too ;)




8 komentárov :

  1. Ty střípky ho pozvedly do úplně jiného levelu, fakt bomba ! :)
    A souhlasně přikyvuji, to jsou doslova mágové v tomhle ohledu. :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Pri lakoch od PP vždy obdivujem a rozmýšľam, ako taká kombinácia mohla niekho napadnúť a ako skvelo to ide dokopy :) Občas dokonca rozmýšľam, aký kúsok by som vytvorila ja :D Snívaj ďalej, Alicka :D

      Odstrániť
  2. To je pekné! Zelená neónka v tomto nail arte robí perfektný kontrast :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem Leni :) Som rada, že sa ti modro-szelená kombinácia páči :)

      Odstrániť
  3. Nic tak krasneho jako tento lak a Tvuj nail art jsem dlouho nevidela!!

    OdpovedaťOdstrániť

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...