Barry M Speedy + Born Pretty Store water decals

Nedávno som vám predstavila moje prvé laky od Barry M a spomenula som, že dva sú ešte na ceste. Tak aj tie už dorazili :)

Barry M Speedy + Born Pretty Store water decals

Nedávno som vám predstavila moje prvé laky od Barry M a spomenula som, že dva sú ešte na ceste. Tak aj tie už dorazili :)

Tie, ktoré vám dnes predstavím, sú z ich najnovšej kolekcie rýchloschnúcich lakov. Ako som minule spomínala, mnoho kozmetických značiek na nás vyrukovalo s pastelkami a Barry M nie je výnimkou. Celkovo je v kolekcii Speedy deväť krásnych pastelových odtieňov. Všetky sú naozaj krásne a najradšej by som si ju objednala celú, no treba si šetriť (aj na iné laky) :D Nakoniec som si vybrala fialový Lap of Honour a žltučký Stop the Clock. Oceňujem, keď si značka dá námahu a vymyslí lakom vtipné a zapamätateľné mená :) Páčia sa mi aj čierno-biele šachovnicové vrchnáčiky.

Lately I showed you my first Barry M polishes and I mentioned that another two are on their way to me. Well, they arrived too :)

These polishes I will show you today are from their new quick-dry collection. As I wrote last time, many cosmetic brand bring us lovely spring pastel shades and Barry M is no exception. In their Speedy collection you can find nine gorgeous pastels. They are all so, so pretty that I want to buy all of them, but I have to save money (for another polishes) :D Finally I decided to get lilac Lap of Honour and yellow Stop the Clock. I appreciate when brand come up with funny yet smart and easy-to-remeber names for their polishes :) I also like checkered tops of the bottles.

Aplikácia oboch lakov bola naozaj rýchla. Lak spĺňa, čo je napísané na fľaštičke a je "speedy". Vrstvy preschli tak rýchlo, že než som si nalakovala prvú vrstvu na všetky nechty, mohla som bez obáv lakovať druhú. S novou kolekciou prišli aj nové širšie štetčeky, strihané do oblúčika, s ktorými je lakovanie ako sen. Laky sú tekutejšie, ale pracuje sa s nimi dobre, nedierujú a mne ku spokojnosti v oboch prípadoch stačili dve vrstvy.

Application of both of these was really quick. The polish acts just like is described on the bottle and it is "speedy". As I was painting first layer on one hand, when I came back to first nail it was already dry and I could easily apply another layer. These new polishes also have new wider brushes, that have slight curve and are like a dream to work with. The formula is bit thinner, but still easy to apply and in both cases I needed only two coats.

Barry M Speedy + Born Pretty Store water decals

Stop the Clock má naozaj krásnu farbu. Veľa bielej s kvapkou žltej. Mohli by sme ju nazvať aj off-white s teplým podtónom. Jemná, no predsa výrazná a zaujímavá. Ja som sa do tejto farby okamžite zaľúbila.

Stop the Clock is such a pretty color. Lots of white with drop of yellow. We could call it warm toned off-white. Soft but still bold and very interesting. I immediately fell in love with it.

Barry M Speedy + Born Pretty Store water decals

Barry M Speedy + Born Pretty Store water decals

Druhý odtieň Lap of Honour ma veľmi zaujal pri prezeraní Speedy kolekcie na iných blogoch. Celkovo som za posledný mesiaci podľahla mnohým fialovým lakom. No táto orgovánová ma v sebe štipku neutrálnej šedej a práve tá ju robí celkom nezvyčajnou.

The second polish is named Lap of Honour and as I was looking at some swatches on other blogs it really caught my eye. Overall I bought quite a lot purple and lilac polishes last month. But this lilac have a bit of neutral/grey undertone that makes it unusual.

Barry M Speedy + Born Pretty Store water decals

Keď som sa rozhodovala, či si ku Speedy lakom doladím aj nejaký nail art, spomenula som si na tieto vodolepky z Born Pretty Store. Vybrala som si ich najmä kvôli motívom z Krajiny zárakov (Alica, biely králik, kľúčiky, kartové vzory...), no aj zvyšok je zaujímavý (ďalšie kartové vzory, ksichtíky, okuliare, motýliky, mašličky, kravaty, goliere a klobúky :)) V jednom balení vám teda príde naozaj veľké množstvo vodolepiek. Stoja 2,50€ a nájdete ich v sekcii nail art.

As I was deciding, if I would do some nail art, I remembered that I have these water decals from Born Pretty Store. I picked these mainly because of those Alice in Wonderland themed ones but I also like the rest too (card symbols and patterns, some faces, glasses, bows, ties, collars and hats:)) In one package you will find many lovely water decals. They cost $2,72 and you can find them in nail art section.

Barry M Speedy + Born Pretty Store water decals

Podľa odstihnutého miesta rýchlo zistíte, ktorý vzor som použila ;) Prvý raz som skúšala takéto veľké vodolepky a trochu som sa bála, či sa mi nebudú trhať a podobne. Na predchádzajúcich fotkách ste však mohli vidieť, že nakoniec som bola úspešná.

Najskôr som si prsteník nalakovala vrstvu bieleho podkladu. Vodolepky potom stačilo na chvíľu strčiť do vody a počkať kým sa bude dať nálepka jemne stiahnuť z papiera. Navlhčenými prstami som ju potom preniesla na necht, popritláčala, vyhladila, vysušila papierovou vreckovkou a odstihla pretŕčajúce časti. Na záver som pridala ešte vrstvu nadlaku a hotovo. Rýchle a jednoduché. Práve preto mám vodolepky veľmi rada.

By the cutout space on the sheet you probably can guess which pattern I've used ;) It was the first time I tried full nail sized water decals and I was bit affraid I could tear them during application. But as you can see I succeed.

Firstly I painted one coat of white base on my ring finger. Then I dipped water decal into water and waited until the decal can be slided from the paper base. With damp fingers I placed the decal on my nail, pressed down and smoothed it. I dried the surface and cut the excess parts. Then I added top coat and done. Easy peasy. That's why I love water decals so much.


Barry M Speedy + Born Pretty Store water decals

Ak budete z Born Pretty Store niekedy niečo objednávať, nezabudnite použiť kód EMSQ10, aby ste získali 10% zľavu. Vodolepky mi bol zaslané za účelom vytvorenia recenzie. Pre viac informácií, viď záložku disclosure. Oba laky od Barry M som si kúpila sama na BarryM.sk

If you will order something from Born Pretty Store in future, don't forget to use 10% off coupon code "EMSQ10." Water decals were sent to me for review. For more information, please see my disclosure. Both nail polishes form Barry M I bought myself. 




6 komentárov :

  1. Nádherné laky..Barry m mám ráda, ale málo je lakuju..takže to snad teď na pravím a po těchto se taky mrknu..:) Super fotky! :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Je ťažké sa rozhodnúť kúpiť si len pár. Po výplate si ale ešte nejaké objednám, lebo sú fantastické vo všetkých smeroch :) Ďakujem a určite ich treba lakovať viac! :)

      Odstrániť
  2. hehe, toto sa mi moc páči, je to super, takmer ako kópia tých lakov na nechtoch :-)))

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem Suzi :) Občas sa pritrafí taká milá náhoda... Vodolepky čakali na recenziu vystavené na stole a zrazu sa pred nimi ocitli tieto dva laky ;)

      Odstrániť
  3. 2x wow ! ♥ Oba laky jsou krásné, vybrala jsi skvěle. Ta šachovnice se mi taky moc líbí - na nehtech i na víčku. :))

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem, no ja by som povedala, že som si vybrala málo :D Veľmi dobre sa lakujú a všetky odtiene sú krásne...

      Odstrániť

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...