Picture Polish - Never Nude

Asi pred dvoma týždňami som sa rozhodla, že už som veľká blogerka a mala by som mať v zbierke aspoň jeden zo slávnych lakov od Picture P...

Picture Polish - Never Nude

Asi pred dvoma týždňami som sa rozhodla, že už som veľká blogerka a mala by som mať v zbierke aspoň jeden zo slávnych lakov od Picture Polish.

Vyberanie nebolo jednoduché, Picture Polish má naozaj mnoho krásnych lakov. Nakoniec som sa rozhodla pre Never Nude, jeden z lakov, ktoré vznikli na základe spolupráce Picture Polish s blogerkami po celom svete. Tento konkrétny je dielom Meghan, ktorá je autorkou blogu Will Paint Nails for Food. Picture Polish asi nemusím zdĺhavo predstavovať. Ide o austrálsku značku jedinečných indie lakov.

Around two weeks ago I decided that I'm a big blogger now and I should have in my collection at least one of the famous nail polishes from Picture Polish.

I wasn't easy to choose, Picture Polish produce many amazing shades. Finally I decided to go for Never Nude, one of the polishes created as a collaboration of Picture Polish with nail bloggers around the world. This one particularly is work of Meghan, author of blog Will Paint Nails for Food. I think I don't need to write much about Picture Polish. It is Australian brand of unique indie nail polishes.


Picture Polish - Never Nude

Picture Polish - Never Nude

Akonáhle sa na internete začali objavovať swatche Never Nude, vedela som, že raz bude môj. Meghan sa mi totiž neuveriteľne trafila do vkusu. Milujem neutrálne telové laky, glitre a kombinácia fialovej s tyrkysovou patrí medzi moje najobľúbnejšie. Práve to všetko tento lak v sebe spája. Navyše obsahuje drobulinký iridiscentný shimmer, ktorý ho robí ešte zaujímavejším. Podľa toho ako naň dopadá svetlo sa mení z modrého na ružový.

As I saw swatches of Never Nude on other nail blogs I knew this one will be mine one day. Never Nude matches my my taste perfectly. I love neutral nudes, glitter and combo of purple and turquoise is one of my favorite. And all these things are combined in this polish. It also contains lovely iridescent glass flecks, that make the polish even more interesting. It changes it color from blue to pink.

Picture Polish - Never Nude

Vždy som sa bavila nad názvom jej blogu a keď som sa dozvedela, prečo sa táto telovka volá Never Nude, uznanlivo som pokyvkala hlavou :) Inšpiráciou jej vraj bol strach z nahoty, známy ako gymnofóbia. Medzi známymi osobnosťami sa ľudia, ktorí trpia touto fóbiou nazývaju "Never Nudes". A medzi nami, lakovými maniakmi je mnoho takých, ktorí neradi chodia po svete s nenalakovanými nechtami. Práve pre tieto prípady je tu Never Nude :)

I was always amused by the name of Meghan blog and since I knew why she decided to name her polish Never Nude I just appreciatively nodded my head :) Her inspiration was the fear of nudity known as Gymnophobia. In popular culture people that suffer from this are called "Never Nudes". And among us nail polish maniacs there are many that don't like to walk around without anything on their nails. And for these situations there is Never Nude :)

Picture Polish - Never Nude

Bola som veľmi zvedavá, ako sa mi budú laky od Picture Polish lakovať. Ono, pri vyššej cene očakávate, že všetko pôjde ako po masle. A tak to aj bolo. Lakovalo sa mi fantasticky. Never Nude je viac mliečny sheer ako krémovka, preto aj po druhej vrstve som si stále videla špičky nechtov. Mňa osobne to veľmi netrápilo, lebo to nerušilo celkový dojem z laku a bolo to niečo, s čím som rátala už keď som ho obzerala na internete. Vždy však môžete pridať jednu vrstvu navyše. Práve tým, že je tekutejší, glitre z predchádzajúcej vrstvy krásne presvitajú. Je skvelé, keď lak na nechtoch dokáže to, čo vidíte vo fľaštičke. Never Nude je pre mňa v tomto smere dokonalý.

I was curious, how will be the application of Picture Polish nail polishes. Well, it's not the cheapest polish and you expect to be easy peasy. And it was. The application was fantastic. Never Nude is rather sheer than creme that's why I still saw VNL after second coat. I was not bothered by this really because it looked fine to me and I knew about it. But you can add one more layer. Because it's sheer you can see the glitter from previous layer. I love when polish looks the same in bottle and on the nails. Never Nude is therefore perfect to me.

Smelo môžem povedať, že Never Nude úspešne odštartoval moje nákupy lakov od Picture Polish a už teraz obzerám, ktorý sa stane mojim ďalším miláčikom :)

Najbližší internetový obchod, kde laky od Picture Polish nájdete je maďarský Nailland.hu. Cena jedného sa pohybuje od 10,95€ do 12,30€. Zasielajú do celej Európy a poštovné na Slovensko je 6€.

Never Nude definitely started my love for Picture Polish nail polishes and I'm already deciding which one will be my next purchase.

I bought this one from Nailland.hu because it's the nearest shop selling Picture Polish for me. The price of one polish is from 10,95€ to 12,30€.




4 komentáre :

  1. Je tak krásny, tvoj výber hodnotím na jednotku s hviezdičkou :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Bola to láska na prvý pohľad, nedalo sa odolať :) I keď Picture Polish má veľmi veľa takých... krááásnych!

    OdpovedaťOdstrániť
  3. O lacích téhle značky sním a sním..a jsem zvědavá, kdy se ten sen splní. :)) Umím si úplně představit, jakou radost ti tenhle poklad dělá. :) Nádherný je. <3

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Vďaka tomu maďarskému Naillandu sa ten prístup k podobným značkám zjednodušil. Čo na druhej strane vidím aj ako nevýhodu, keďže tam chodím mesačne oplieskať peniaze :D Už rozmýšľam, ktorým sa poteším nabudúce :)

      Odstrániť

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...