Born Pretty Store kamienky / rhinestones (review / recenzia)

Ako som už dnes avizovala na Facebooku a Instagrame, v tejto recenzii vám predstavím kamienky, ktoré mi prišli v balíčku z Born Pretty Sto...

Born Pretty Store kamienky / rhinestones (review / recenzia)

Ako som už dnes avizovala na Facebooku a Instagrame, v tejto recenzii vám predstavím kamienky, ktoré mi prišli v balíčku z Born Pretty Store.
Keď som prechádzala to neuveriteľné množstvo vecičiek na nail art, narazila som na tieto úžasné kamienky. Vyzerajú, ako keď na kaluži vznikne olejová škvrna. Na povrchu sú totiž potiahnuté vrstvičkou, ktorá vytvára krásny meňavý efekt.

As I mentioned today on Facebook and Instagram, this review is dedicated to these rhinestones that I received from Born Pretty Store.

As I was going through the vast amount of nail art stuff on their site, I found these amazing rhinestones. They look like a oil slick on water. They are coated with a thin film that gives them this beautiful colorful effect. 

Born Pretty Store kamienky / rhinestones (review / recenzia)

Born Pretty Store kamienky / rhinestones (review / recenzia)

Kamienky mi prišli v "dávkovacom" koliesku a v štyroch rôznych veľkostiach - 4 mm, 3,5 mm, 3 mm a 2 mm. V popise produktu na stránke uvádzajú, že sú vyrobené z akrylu, ktorý sa bežne používa ne tento typ dekorácií. Celkovo by by ste mali v koliesku nájsť približne 230 kusov. Rátať sa mi to ale nechcelo :)

They came in a nail art wheel and in four different sizes - 4 mm, 3,5 mm, 3 mm and 2 mm. In description on site is stated that they are acrylic nail art decorations. This materials is normally used to produce these decoration. There should be 230 pieces in this wheel. But I didn't count them :)

Born Pretty Store kamienky / rhinestones (review / recenzia)

Nižšie ich môžete vidieť aj v akcii, doladila som k nim jednoduchý ružovo-tmavo modrý gradient. Pretože moje nechty sú menšie, nemohla som použiť ani tie väčšie kúsky, inak by neprilepili celkom k nechtu a zachytávala by som sa do nich. Asi som urobila chybu, keď som ich umiestnila na tmavší podklad a teda nevynikli, ako by som si predstavovala. Rozhodne odporúčam použiť nadlak, tak ako aj píšu na stránke produktu. Pôvodne som chcela aby boli lepšie vidno a rozhodla som sa na vrch už nič nedávať. A to bola chyba... Ďalšia. Z farebných kamienkov sa stali obyčajné čierne. Film, ktorý na nich je, sa jednoducho ošúchal. Všetky teda išli dolu z nechtov a miesto nich som si ponalepovala druhé.

Below you can see them "in action", I matched them up with simple fuchsia and dark blue gradient. Since my nails are small (in width) I couldn't use the bigger ones. They wouldn't stick properly to my nail and I would catch them with everything. And I think I made mistake, when I placed them over the dark polish, They didn't stand out as I wanted. I definitely recommend to use a top coat over them, as they wrote on the product site. Originally I decided not to use any. And that was a mistake... Another one. They became solid black. The thin film simply wore off. So I removed them all and replaced with new ones.

Born Pretty Store kamienky / rhinestones (review / recenzia)

Born Pretty Store kamienky / rhinestones (review / recenzia)

Aj s týmto kúskom z Born Pretty Store som spokojná, určite ich využijem v mnohých ďalších manikúrach. Kamienky boli označené ako "horúce zboží" a ak by ste o ne mali záujem, pripravte si 2,21 €. Myslím, že neobanujete.

But I'm still happy with these rhinestones too, and I will use them in many more manicures. The rhinestones were stated as a hot "stuff" and if you would like to order them, they cost 2,21 € or $ 2,73. I think you will like them.

Ak si budete z Born Pretty Store niekedy niečo objednávať, nezabudnite použiť kód EMSQ10, aby ste získali 10% zľavu.

If you will order something from Born Pretty Store in future, don't forget to use 10% off coupon code "EMSQ10. 

 photo unnamed.jpg

Tento produkt mi bol zaslaný za účelom vytvorenia recenzie. Pre viac informácií, viď záložku disclosure.

Product was sent to me for review. For more information, please see my disclosure.




10 komentárov :

  1. Moc pěkně vymyšlený s tím gradientem, vypadá to krásně. :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. No, urobila som gradient a potom si vravím, že tie kamienky ani vidno nebude :D Tak som rada, že ich tam vidíš a že sa ti páčia ;)

      Odstrániť
  2. To je nadherne ombre... ja som si kupila velmi podobne kamienky na ebay len biele :-)

    Viva la Vida Dorota

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem :) Nezvyknem samu seba nejak extrémne chváliť, ale tento gradient sa mi naozaj vydaril ;) Aj tie biele musia byť pekné!

      Odstrániť

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...