Born Pretty Store 3D stromčeky / charms (review / recenzia)

Šťastné a veselé Vianoce všetkým mojim čitateľom! Nedalo sa inak začať, ako týmto radostným výkrikom :)

Born Pretty Store 3D stromčeky / charms (review / recenzia)

Šťastné a veselé Vianoce všetkým mojim čitateľom! Nedalo sa inak začať, ako týmto radostným výkrikom :)

Ako som sľubovala, tak aj je. Dnes mám pre vás darček v podobe príspevku s mojou vianočnou manikúrou a recenziou. Snáď vás aspoň trochu poteší :)

Poslednou vecičkou, ktorú som z Born Pretty Store dostala sú tieto rozkošné ozdôbky v tvare vianočných stromčekov. Bolo na výber zo striebornej a zlatej a keďže ja radšej striebro, vybrala som si tie. V zatváracom vrecúšku mi prišlo päť kusov.

Merry Christmas to all my readers! I just had to start this cheerfully :)

As I promised, here we go. Today I have a little present for you and it's a my christmas manicure and review. I hope you will like it :)

The last thing I received from Born Pretty Store are these cute little nail charms shaped like a christmas tree. I could choose from two kinds - silver and gold and because I like silver more I picked those. In ziplock I got five pieces. 

Born Pretty Store 3D stromčeky / charms (review / recenzia)

Ozdôbky sú vyrobené zo zliatiny kovov (výrobca neuvádza akých), maľované a vykladané kryštálikmi. Spracované sú pekne, ani na jednom z nich nič nechýba, farby nepretiekli za okraje a pod.

Dĺžka stromčekov je cca 15 mm. Sú teda vhodnejšie na trošku dlhšie nechty. Mne z každej strany kúsok pretŕčal, preto som sa rozhodla ich trošku upraviť a odštikla som im kmeň :D Vďaka tomu sa mi podarilo napasovať ich ako-tak na prstenníky. "Lepila" som ich nadlakom od Essence Gel-Look, lebo je hutnejší a stromčeky sa doň trochu ponorili. Ak chcete aby držali pevnejšie, nebojte sa použiť lepidlo na nechty. Síce tým ozdôbky trochu utrpia, mali by však držať ako pribité.

Charms are made of alloy (not sure of what metals), painted and decorated with crystals. They are manufactured nicely, nothing is missing and paint stays inside the "barriers". 

The lenght of trees is approx 15 mm. So they are more suitable for longer nails. On my nails, they stick out a little bit from each side, so I decided to adjust them and I trimmed the trunk off :D Therefore I could fit them more or less on my ring fingers. I "glued" them on my nail with top coat Essence Gel-Look, because it's bit thicker and trees are like embemed in it. If you like them to stay better, use a nail glue. It will affect the charms, but they should stay with you much longer.  

Born Pretty Store 3D stromčeky / charms (review / recenzia)

Osobne by som ich asi nenosila bežne, skôr na špeciálnu príležitosť. Tým, že trochu odstávajú a, v mojom prípade sú aj dlhšie ako necht predpokladám, že sa nimi budem všade zachytávať. Sama som zvedavá, koľko so mnou pobudnú.

Nižšie môžete vidieť moju vianočnú manikúru a aj použité ozdôbky. Tento rok som zvolila jednoduchší nail art a stromčeky som doladila červeným Catrice Marylin & Me a tmavo zeleným Catrice lakom Hugo Moss. Pridala som aj vianočný glitrový nadlak od Rimmel Midnight Mistletoe.

Personally I wouldn't wear them on everyday base,  just for some special occasions. They are sticking out a liitle and, in my case they are bit longer than my nail too, I suppose they will catch to everything. I'm quite interested how long they will stay on my nails.

Below you can see my christmas-y manicure and the charms. This year I decided to wear more simple nail art and I matched up the trees with red Catrice Marylin & Me and dark green Catrice lakom Hugo Moss. I added also christmas glitter top coat from Rimmel Midnight Mistletoe.

Born Pretty Store 3D stromčeky / charms (review / recenzia)

Born Pretty Store 3D stromčeky / charms (review / recenzia)

Born Pretty Store 3D stromčeky / charms (review / recenzia)

Aj s týmito ozdobami som veľmi spokojná tak, ako som bola aj s predchádzajúcimi z BPS. Vždy som si chcela vyskúšať, aké je to mať niečo takéto na nechtoch :) Ak by ste mali záujem, BPS ponúka rôzne takéto ozdoby a nie len s vianočnou tematikou. V balení je päť kúskov a stoja 3,23 €, alebo aj $3,95.

I really like these carms as much I liked all stuff I got from BPS. I always wanted to try these nail art decorations like these :) If you would like to buy them, BPS offers these charms and not only for Christmas. In ziplock you will get five pieces and they cost $3,95.

Ak si budete z Born Pretty Store niekedy niečo objednávať, nezabudnite použiť kód EMSQ10, aby ste získali 10% zľavu.

If you will order something from Born Pretty Store in future, don't forget to use 10% off coupon code "EMSQ10.

 photo unnamed.jpg

Touto cestou vám všetkým prajem ešte raz krásne Vianoce a celé sviatky! Potom mi napíšte, čo ste si našli pod stromčekom ;)

And I would like to wish you to have a lovely Chrismas! And you can write me then what you had under the Christmas tree ;)

Tento produkt mi bol zaslaný za účelom vytvorenia recenzie. Pre viac informácií, viď záložku disclosure.

Product was sent to me for review. For more information, please see my disclosure.




Žiadne komentáre :

Zverejnenie komentára

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...