Born Pretty Store bodkovače / dotting tools (review / recenzia)

Ako som spomenula v minulom príspevku, dnes mám pre vás recenziu. Určite ste už uhádli o čo pôjde :)

Born Pretty Store bodkovače / dotting tools (review / recenzia)

Ako som spomenula v minulom príspevku, dnes mám pre vás recenziu. Určite ste už uhádli o čo pôjde :)

Asi pred mesiacom mi v schránke pristál mail z blogerkami celého sveta milovaného internetového obchodu Born Pretty Store. Milá slečna, ktorá so mnou komunikovala, mi oznámila, že majú záujem o spoluprácu. Oni mi poskytnú produkty, ja ich otestujem a napíšem o nich. Klasika. Mohla som si vybrať tri veci, takže recenzie budú ešte dve a máte sa na čo tešiť. Dnešná bude o týchto rozkošných ružových bodkovačoch.

As I wrote in my last post, today I have for you a review. And I think you already guessed what I will show you :)

About a month ago I found a mail in my inbox from a store loved by all nail bloggers around the world, the Born Pretty Store. A lovely lady who was communicating with me told me, that they would like to send me some products to test and if I am interested to write about it. So I agreed (obviously!) and I could pick three products. So there will be two more reviews in near future. Today's one is about these lovely dotting / marbleizing tools.

Born Pretty Store bodkovače / dotting tools (review / recenzia)

Možno si poviete "mohla si vybrať hocičo, prečo zrovna takú obyčajnosť, ako bodkovače?" Odpoveď je jednoduchá. Nikdy som sa nedokopala si ich zadovážiť sama a akosi som si vystačila s vlastnoručne vyrobenými verziami. Už som ale veľká blogerka a zaslúžim si poriadne pracovné nástroje ;)

Ide o set piatich obojstranných bodkovačov s guľočkami rôznych veľkostí. Na viacerých blogoch som čítala, že všetky guľôčky sú iného rozmeru, no nie je to celkom tak. Keď som si ich usporiadala vedľa seba, z jednej strany sú naozaj rôzne, no z druhej sú guľôčky rovnaké.

You may think "she could pick anything, so why just something ordinary like dotting tools?" The answer is really simple. I have never buy them by myself and I got by with my little DIY versions. But since I am big girl-blogger I deserve some proper tools :)

It is a set of five two way dotters with balls of different sizes. On many blogs I read that there are actually ten various sizes, but it's not really true. When I arranged them next to each other, they are different from one side, but on other side the balls are the same.

Born Pretty Store bodkovače / dotting tools (review / recenzia)

Ak by to niekoho zaujímalo, tu sú veľkosti od najväčšej po najmenšiu - 3 mm, 2,5 mm, 2 mm, 1,5 mm a 1 mm.

Z druhej strany sú všetky guľôčky veľké 1,5 mm. To, že sú rovnaké ale nepovažujem za nevýhodu. Môžete napríklad pracovať s viacerými farbami naraz a nemusíte sa zdržiavať čistením. To si necháte až na potom :)

If you are interested, here are the sizes from the largest to the smallest ball - 3 mm, 2,5 mm, 2 mm, 1,5 mm and 1 mm.

From the other side are all balls 1,5 mm in diameter. It's not a downside that they are the same at all. You can, for example, use them with more colors at once and you don't have to clean them every time. You can do it after finishing your nail art :)

Born Pretty Store bodkovače / dotting tools (review / recenzia)

Bodkovače sú dlhé asi ako bežné pero, rúčky nie sú príliš hrubé a dobre sa držia v rukách. A tým myslím v oboch. Rovnako pohodlne sa mi bodkovalo ako pravou, tak aj ľavou rukou.

Bodkovače okrem vytvárania rôzne veľkých bodiek môžete použiť aj na "suché mramorovanie", teda na techniku, kedy na necht nabodkujete rôzne laky a potom cez ne nástrojom prechádzate. V angličtine "needle marble" alebo tiež "dry marble". Tiež sa s nimi dá celkom pohodlne maľovať podobne, ako štetcom.

Čo sa týka prevedenia, nevidím nijaké vady. Usudzujem, že samotné bodkovače sú vyrobené z nehrdzavejúcej ocele a sú pevne zapustené v plastových rúčkach. Pokiaľ s nimi nebudete nič páčiť, nemá sa im veľmi čo stať :)

Celkovo hodnotím tento produkt veľmi kladne, splnil všetky očakávania a požiadavky. Rovnako príjemná je aj cena. Ak by ste mali záujem, set týchto piatich bodkovačov stojí € 2,67. Za túto cenu by som ich inde asi nezohnala. Navyše mi pripomínajú sklenené guľôčky s rôznymi farebnými skrútenými tvarmi vo vnútri, ktoré som ako decko skúmala a obdivovala :)

The dotters are long like ordinary pen, the handles aren't thick too much and they are really comfortable to hold. And I mean in both hands. I was able to hold them easily in right and also in left hand. 

You can use dotting tools to do dots of different sizes but also to create dry / needle marble designs.

Regarding the execution of these tools, I can't see any defects. I assume that the ends of dotters are made of  stainless steel and they are firmly embed into plastic handle. If you are not going to pry something open with them, they shouldn't damage anyhow :)

Overall I really like these dotters, they meet all my expectations and requirements. The price is really nice too. If you were interested, set of these five dotting tools cost €2,67 (or $3.32 if you wish :)). I wouldn't find similar for this price. Moreover, they reminds me of those glass marbles with various colorful shapes inside, that I loved so much as a child :)

Born Pretty Store bodkovače / dotting tools (review / recenzia)

Mám pre vás aj jednoduchý kvietkový, zlato-červený nail art, vyskladaný z bodiek. Okrem bodkovačov som použila L'Oréal Paris Peach Neglige, Catrice Let's Talk About Barrie a Catrice The GlamoureX Factor.

I have for you a simple flowery, gold-red nail art made of dots. Apart from dotting tools I used L'Oréal Paris Peach Neglige, Catrice Let's Talk About Barrie and Catrice The GlamoureX Factor. 

Born Pretty Store bodkovače / dotting tools (review / recenzia)

Born Pretty Store bodkovače / dotting tools (review / recenzia)

Ak  budete z Born Pretty Store niekedy niečo objednávať, nezabudnite použiť kód EMSQ10, aby ste získali 10% zľavu.

If you will order something from Born Pretty Store in future, don't forget to use 10% off coupon code "EMSQ10.

 photo unnamed.jpg

Tento produkt mi bol zaslaný za účelom vytvorenia recenzie. Pre viac informácií, viď záložku disclosure.

Product was sent to me for review. For more information, please see my disclosure.




8 komentárov :

  1. ja som si bodkovače objednala z ebayu cca. pred mesiacom a asi niekde zablúdili, tak to budem musieť poriešiť:/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Zásielka z BPS bola veľmi rýchla. Trvalo asi dva-tri týždne kým mi vecičky prišli. A majú tam snáď všetko :D

      Odstrániť
  2. Tečkovače (nebo jak se to řekne česky?) mám taky doma, z ebay a je to fajn pomůcka :) Tvoje dílo je moc pěkné.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Myslím, že výraz je správny :) Je to taká základná výbava každej lakovacej nadšenkyne. Ďakujem :)

      Odstrániť
  3. Ten nail art je tak pěknej, že bych se taky do něj nejradši ihned pustila. :)) Těším se na další recenze.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. A pritom to bolo také rýchle... aj je to vidno, že tie kvetinky nie sú pravidelne rozmiestnené. Ale ďakujem. Aj ja sa teším!

      Odstrániť
  4. Krásne kvietky :) a bodkovače sa mi tiež páčia :)

    OdpovedaťOdstrániť

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...