Halloween, časť druhá / Halloween, part two

Halloween, časť druhá / Halloween, part two
Vôbec som neplánovala robiť si ďalšiu manikúru na túto tému, no keď som v čínskom objavila nálepky / fólie na nechty s týmto motívom, veľmi som sa nebránila :)

I wasn't planning another manicure on this theme at all, but I found these foils in Chinese store so I had to...

Halloween, časť druhá / Halloween, part two

Halloween, časť druhá / Halloween, part two

V obchode mali rôzne motívy, ja som si vybrala tieto dva, Halloweenske a čierno-biele zatočené "cukríkové". Na cenovke bolo napísané 0,50€ a vravím si, že to nebude taká hrôza, keby neboli náhodou použiteľné...

Načasovanie tohoto nákupu mi celkom vyšlo, lebo vo štvrtok sa mi olúpala predchádzajúca manikúra. Tak som neváhala a hneď v ten deň som ich použila. Celkom som sa obávala, či to nebudú také tie tvrdé nálepky, lebo tie nemajú u mňa dlhú životnosť. Našťastie som po otvorení balenia zistila, že ide o mäkučké, tenké a prispôsobivé fólie s rozkošnými malými duchmi, smrtkami, netopiermi, mačkou v okne a strašidelným mestom :)

They have various designs there and I picked these two, Halloween themed and swirly candy-ish black and white. On price tag was 0,50€ and I thought it won't be that bad if they gonna be useless. 

Timing of this purchase was perfect, because my previous manicure just started to peel off on Thursday, so I used them that day. I was quite affraid that they are those stiff stickers. But as I opened the package I found out that they are soft, thin and stretchy foils with cute little ghosts, reapers, bats, cats in the window and scary town :)

Halloween, časť druhá / Halloween, part two

Keďže moje nechtíky sú kratšie ako tieto fólie, každú som rozstrihla na polovicu. Po zistení, že fólie v miestach, kde by mali byť biele sú priesvitné, som z lakovacieho šuflíčka vytiahla biely lak od Pupy a naaplikovala dve vrstvy plus jednu vrstvu InstaDri. Potom som už len lepila. Všetko išlo hladko, ako po masle. Nalepiť, vyhladiť, prečnievajúci koniec zabrúsiť. Na záver som chcela pridať ešte vrstvu nadlaku, ale zistila som, že rýchloschnúci nebol najlepší výber. Fólie sa vďaka tomu trošku zmrštili a pokrčili.

Since my nails are quite short, I cut all the foils in half. Then I realised that what is supposed to bo white is actually transparent. So I take white polish from Pupa out of my nail polish drawer and I applied two coats of it plus one coat of InstaDri. Then I started sticking foils on my nails. It all went silky smooth, stick, smooth out, file the excess. In the end I added another coat of InstaDri, which wasn't the best idea, because the foils wrinkled a bit.

Halloween, časť druhá / Halloween, part two

Halloween, časť druhá / Halloween, part two

Jediným problémom bola výdrž. Píšem v minulom čase, lebo včera večer som ich musela odlakovať po tom, čo mi z každého nechtu záhadne zmizla takmer polovica fólie. Halloween je však už za nami. Už je tu november a ja si pre vás chystám ďalší príspevok ;)

Only problem of these foils was they lasted only one day. I had to take them off yesterday after almost half of the foil disappeared from my nail. But Halloween is over. November is here and I'm planning next post for you ;)




4 komentáre :

  1. To je paráda, vypadá to perfektně. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. je to úplne perfektné, s celoplošnými nálepkami zatiaľ nemám skúsenosť, no tieto vyzerajú ako vymakaný nail art :-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Moje prvé boli od Sally Hansen, tie som kúpila ešte v Dánsku. Ale tie boli tenučké a ozaj ako lak na nechty. Tieto sú trošku hrubšie a také... "želatínové". Ale veľmi sa mi páčili a aj na jeden to bolo super :D

      Odstrániť

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...