Movember

Movember

Október je za nami a už štvrtý deň vonku šantí november. A s novembrom prichádza Movember, čo je taká milá akcia, kedy si chlapi nechajú narásť fúzy :) A to pre dobrú vec. Ak túto udalosť nepoznáte, v skratke... Ide o akciu zameranú na mužské zdravotné problémy ako napríklad rakovina prostaty. Ako prví si za týmto účelom nechali narásť fúzy v Austrálii pred viac ako desať rokmi. Odvtedy narástlo mnoho fúzov, pričom najaktívnejším národom v zapojení sa do tejto akcie sú vraj Kanaďania.

Pretože ja fúzy nemám a neplánujem si ich zadovážiť, rozhodla som sa, vás chlapov, podporiť fúzmi aspoň na nechtoch, rovnako ako mnohé dievčatá a ženy tento mesiac.

Ako základ som použila lak z limitovanej kolekcie Road Trip od Essence 02 On the Road Again. Kúpila som si ho minulý týždeň po tom, čo som ho zahliadla v regáli so zlacnenými vecami s cenovkou 1€. Základ je béžový s nádychom do žlta. V ňom plávajú zlaté a bronzové trblietky. Lakoval sa dobre, kryl v dvoch vrstvách. Ako prezrádza nálepka na vrchnáčiku s nápisom "asphalt effect", lak je po uschnutí drsný.

October is over and already we have here the fourth day of November. And with Novermber comes Movember, which is very lovely event when guys grow their mustaches :) And for good thing. If you, by chance, don't know about Movember, shortly... It is an event oriented to raise awarness about health issues of men such as prostate cancer. It started in Australia more than ten years ago. Since then many moustaches grew and the most active nation involved are Canadians.

Since I don't have moustache and I'm not planning to have one, I decided to support you guys with moustache on my nails alike many girls and women this month. 

As a base I used polish from limited edition Road Trip from Essence 02 On the Road Again. I bought it last week when I saw it on shelf with clearance stuff with price tag 1€. Base of polish is beige with hint of yellow. Inside it floats gold and bronze glitter. Application was okay, it was opaque after second layer. On lid is a sticker saying "asphalt effect" and the surface of the polish is gritty once it's dry.

Movember

Potom som sa pustila do maľovania. Na ľavú ruku fúzy a nápis "movember", na pravú ruku fúzy a prúžky. Použila som na to lak od Catrice 38 Vino Tinto. Na záver som nail artu dopriala poriadnu vrstvu Essence Gel-Look nadlaku, ktorý týmto chválim a možno mu aj recenziu obetujem.

Then I started paintng. On my left hand I did moustache and lettering "movember" and on my right hand moustache again and stripes. I used polish from Catice 38 Vino Tinto. In the end I added decent layer of Essence Gel-Look top coat, which I really like and maybe I will write about it.

Movember

Mojim najsamviac obľúbeným, milovaným fúzom je ten môjho drahého :) Ale mám rada fúzy aj môjho tatu, má ich odjakživa a neviem si ho bez nich ani predstaviť a potom ešte tie nášho jazvečíka ;)

Inak, s tatuchom sme si zadovážili makro objektív a teda na blogu budú pribúdať pekné fotky zblízka na najrôznejšie laky :)

For me, the most favourite and beloved moustache is the one of my boyfriend :) But I also like dad's, he is sporting this look since I remember, I can't imagine him without it and then whiskers of our dachshund ;)

By the way, me and dad we bought macro lens so you will see some nice close up photos of various polishes here on my blog :)

Movember




Žiadne komentáre :

Zverejnenie komentára

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...