Kúpené v októbri / Bought in October

Kúpené v októbri / Bought in October

Kúpené v októbri / Bought in October

Tento článok som sa snažila napísať predvčerom aj včera. Chcela som ho publikovať skôr, poobede. Fotky som tiež robila asi na desaťkrát a aj tak nie som spokojná. Potom som ich upravila a po exporte je z nich toto. Neviem, čo je zle. Proste hrôza. Nakoniec som to ale nejak dala...

Dnes tu mám pre vás to, čo som si pokupovala v októbri. Dokopy dvanásť lakov, každý iný, každý zaujímavý. Okrem fotiek fľaštičiek vám ukážem aj ako vyzerajú nalakované na mojich lako-lízatkách a aj nejaké tie detaily.

I tried to write this post on Thursday and yesterday, I wanted to publish it sooner today. I had to take the photos like ten times and I'm not sill happy with them. Then I edited them and after export they look like this. I don't know what's wrong. Awful. But I did it in the end somehow...

Today I have for you all the polishes I bought in October. In total 12 polishes, each is different, each is interesting. Except photos of bottles I also swatched them on my swatchsicles and some macros. 

Prvým lakom je Fuzzy Coat od Sally Hansen. Nejde o nejakú novinku, v DMke som okolo nich chodila vyše roka. Vždy som si z nich chcela nejaký zadovážiť a nakoniec som si ho kúpila akože za prvú výplatu :D Ide o lak / nadlak s neuveriteľne veľa drobnými nitkami modrej žltej a oranžovej farby s názvom All Yarned Up. Na lízatku sú nalakované dve vrstvy. Ešte jedna a dosiahla by som úplné krytie. V blízkej budúcnosti ho môžete očakávať v samostatnom príspevku, mám s ním už totiž nejaké tie plány. Stále rozmýšľam, či sa ešte po nejaký nezastavím, ale neviem sa rozhodnúť medzi Woolite a Tweedy... 

First one is Fuzzy Coat from Sally Hanses. It's nothing new, I saw them in drugstore for more than year. I always wanted some of them and I did now when I bought it as a gift to myself from my first salary :D It's polish / top coat with unbelievable number of tiny yellow, orange and blue strands named All Yarned Up. I swatched two coats. One more and I will achieve full coverage. I'm still thinking if I should buy another from this collection, but I can't decide between Woolite and Tweedy...

Kúpené v októbri / Bought in October

Kúpené v októbri / Bought in October

Ďalším kúskom je lak z poslednej limitovanej edície od Catrice Check & Tweed s názvom London Calling. Celá kolekcia sa mi veľmi páčila, no podobné odtiene v zbierke už mám. Jediný, ktorý ma zaujal bol práve tento modro-šedý. Pripomína mi starší lak od Catrice London's Weather Forecast, ktorý som vždy chcela. Tento narozdiel od neho obsahuje drobný duochomkový prášok. Veľmi sa mi páči aj balenie, vrchnáčik je lesklo matný s károvaným vzorom.

Next one is polish from last limited edition from Catrice Check & Tweed with name London Calling. Whole collection was really pretty, but I already have similar polishes. Only one I interested me was this grey-blue. It reminds me older one from Catrice London's Weather Forecasr, which I always wanted. This one contains tiny duochrome shimmer. I really like the bottle, the lid is combination of shine and matte with chechered pattern. 

Kúpené v októbri / Bought in October

Kúpené v októbri / Bought in October

Nasledujúci lak som kúpila v menšej drogérke v mestečku, kde robím. Značku nepoznám, číslo  na fľaštičke hovorí 190 a obsah ma veľmi zaujal. Meňavá zelenkavo-mentolovo-fialková tekutina s drobnými striebornými trblietkami. Nič podobné som zatiaľ nevidela. Taký mimozemský lak :D Minulý týždeň som ho lakovala mamine a na nechtoch vyzeral ozaj pekne a na podiv stačili dve vrstvy.

This polish I bought in town where I work. I don't know this brand, number says 190 and the content is seriously interesting. Minty-green-purple liquid with tiny silver glitter. I have never seen anything similar. Some kind of alien polish :D Last week my mom picked it for her manicure. It looked really lovely and surprisingly two coats were enough.

Kúpené v októbri / Bought in October

Kúpené v októbri / Bought in October

Pretože všetky moje pastelovo žlté laky uschli, potrebovala som ich niečím nahradiť. Lak z Avonu Lemon Sugar tento účel spĺňa. Napriek tomu, že tu na fotke tak nevyzerá, ide naozaj o peknú pastelovo žltú krémovku, kryjúcu v dvoch vrstvách. S lakmi od Avonu som bola zatiaľ vždy veľmi spokojná. Preto som opäť podľahla a objednala som si ďalšie :D

Since all my pastel yellow polishes were dried, I had to replace them with new one. Polish from Avon Lemon Sugar is decent replacement. Regardless it looks weird in real life it's really nice pastel yellow creme polish, with good coverage in two coats. I like polishes from Avon. That's why I ordered more :D

Kúpené v októbri / Bought in October

Keď som natrafila na tento lak, spomenula som si ako som nad podobným značky Depend v Dánsku ohrnula nos, čo ma potom mrzelo. Tento od Adosu s číslom 590 má veľmi podobnú cukríkovo ružovú farbu s duochromovým, zeleno-ružovým shimmerom. To je práve to, čo sa mi na ňom páči najviac. Na lízatku sú nalakované dve vrstvy, čo stačilo na úplné krytie.

When I saw this polish I remembered how I left similar from Depend in Denmark, and I regret it, But his from Ados with number 590 have that candy pink color base with green-pink duochrome shimmer. And thats why I love it. Swatched two coats.

Kúpené v októbri / Bought in October

Kúpené v októbri / Bought in October

Ďalší lak rovnakej značky som vyhrabala z košíčka lakov zlacnených na 0,90€. Neverila som vlastným očiam, lebo ide o mimoriadne zaujímavý kúsok. Základom je studená modro-fialová farba s výrazným tyrkysovým shimmerom. Veľmi sa z neho teším. Keby mali viac kusov asi ich by som ich zobrala všetky :D

Another polish from the same brand I dig from little basket with price tag 0,90€. I couldn't believe my eyes, because this is very interesting piece, Base is cool bluish purple with noticeable turquoise shimmer. I'm really happy that I bought it. If they had more from this color I would buy them all :D 


Kúpené v októbri / Bought in October

Kúpené v októbri / Bought in October

Purple Rain od Rimmelu som kúpila asi deň pred tým predchádzajúcim. Ide o krémový fialkový lak trošku svetlejší, ako ten od Adosu. Už dlhšie som hľadala podobný odtieň, lebo mi v zbierke chýbal. Už jeden Salon Pro mám a som s ním veľmi spokojná tak verím, že ma tento nesklame. 

Purple Rain from Rimmel I bought like day before the previous one. It's creme lilac polish little bit lighter than base of Ados one. I was looking for similar polish for a while, because I was missing something like this. I already have one Salon Pro and I really love it so I hope this won't disappoint me.

Kúpené v októbri / Bought in October

Tento lak sa ku mne dostal omylom. V katalógu totiž boli dva laky s názvom Vixen. No a prišiel mi ten, ktorý som som nechcela. Ale bol za 1,50€, tak som sa rozhodla si ho nechať napriek tomu, že niečo podobné už vlastním. Ide o klasickú malinovú krémovku, nič špeci, ale v princípe mi nevadí. A ten druhý Vixen som už objednala ;)

This one I got by mistake. I ordered another one with name Vixen. And yeah, I received the other one I didn't want. But it was for 1,50€ so I decided to keep it, despite I have similar. It is classic berry creme , nothing too special, but I don't mind it. And I ordered the other Vixen too.

Kúpené v októbri / Bought in October

Nasledujúce dva laky od Pupy Milano som si kúpila, keď sme boli s drahým v Piešťanoch a zahliadla som, že majú akciu na laky. Laky tejto značky mi pribúdajú a som s nimi veľmi spokojná. Napriek obrovskému množstvu odtieňov som nebola schopná si vybrať a nakoniec pomáhal aj priateľ, ako som už spomínala. Nakoniec som si zobrala číslo 705, čierny so striebornými črepinkami a 620, červený so zlatým shimmerom.

Next two polishes from Pupa Milano I bought when I was with my dearest in Piešťany and I saw they are in sale. Polishes from this brand keep getting into my stash and I'm really satisfied with them. Despite large number of shades I was not able to choose so my boyfriend had to help me as I wrote lately. Finally I got number 705, black with silver flecks and 620 which is red with goden shimmer.

Kúpené v októbri / Bought in October

Kúpené v októbri / Bought in October

Kúpené v októbri / Bought in October

Kúpené v októbri / Bought in October

On The Road Again je lak, ktorý som vám predstavila v predchádzajúcom Movembrovom príspevku. Nebudem preto o ňom veľa písať. Môžem však povedať, že sa nosil dobre, vydržal so mnou tri dni bez olupovania, čo ma milo potešilo.

On The Road Again is polish I showed you in last Movember post. I'm not going to write much about it but I can say that it stayed with me for three days without chipping which is delightful.


Kúpené v októbri / Bought in October

Kúpené v októbri / Bought in October

Lak 031 od Miss Sporty som si kúpila vďaka recenzii Romanky, autorky blogu Malý koutek krásy. Potrebovala som takúto studenšiu nude farbu, napriek tomu, že tu na fotke vyzerá kadejako :/ Lak je veľmi pekný, príjemný a uvidíte ho v ďalšom príspevku budúci utorok.

I bought this polish number 031 from Miss Sporty because of review from Romana the author of Malý koutek krásy. I needed some cool nude even on this photo it looks really weird :/ Polish is nice to wear and you will see it in post on next Tuesday.

Kúpené v októbri / Bought in October

Ešte šťastie, že tých lakov nebolo viac :D Plánujem robiť pravidelne takéto zhrnutie nákupov za daný mesiac, lebo inak laky len schovám do šuflíčka a chvíľu to trvá, kým sa všetky objavia na blogu. Ako sa vám páčia moje októbrové kúsky? Máte niektorý z nich?

Luckily, that's all :D I would like to do this kind of summary every month otherwise I just put my new polishes to my polish drawer and it takes a while to show them to you. So how you like my October polishes? Do you own any of them?




8 komentárov :

  1. Vybrala sis moc pěkné laky, až na dvě, tři vyjímky, bych po nich asi sáhla taky:) Obzvláště po tom od Sally Hansen:)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Mně se nikdy nitkový laky nelíbily, ale tohle je už druhý kousek, který budu chtít. :D Vypadá moc dobře a už se těším až ho tu u tebe uvidíme. :) Jinak ten Miss Sporty válí, jak tak koukám. :D Jsem ráda, že tě až natolik zaujal, že jsi ho koupila. :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ten Miss Sporty je skvelý! Veľa razy sa mi stane, že o obchode nejaký lak obídem bez povšimnutia alebo sa mi nepáči až tak a potom ho vidím na nejakom blogu a zrazu ho strašne chcem :D

      Odstrániť
  3. No téda, krásne úlovky! Značku Ados vôbec nepoznám, ale tie laky sú prekrásne, hneď by som ti ich uchmatla. Rovnako aj Pupa, hlavne ten červený. Wow!

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ados majú u nás v Trenčíne v takom malom obchodíku. Vyzerá to na nejakú poľskú značku, ale laky sú kvalitné a majú krásne farby... :)

      Odstrániť

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...