Chlpáčik / Fuzzy

Ako som sľubovala, tak aj je. Dnes vám predstavím ďalšie tri nové laky.

Chlpáčik / Fuzzy

Ako som sľubovala, tak aj je. Dnes vám predstavím ďalšie tri nové laky.
Konkrétne Sally Hansen All Yarned Up, Rimmel Purple Rain a Avon Lemon Sugar. Ako mi tak všetky nové laky stáli vedľa seba na stole a čakali na zaevidovanie do môjho zoznamu, zdalo sa mi, že tento nitkový nadlak sa bude pekne vynímať na fialovom základe. Nemýlila som sa. Fialová vytvorila kontrast ku žltým a oranžovým obdĺžničkom a sú na nej viditeľné aj tie modré.

So it is as I promised. Today I will show you another three new polishes. Specifically Sally Hansen All Yarned Up, Rimmel Purple Rain and Avon Lemon Sugar.

As all new polishes were standing there on my desk side by side waiting to be written in my list, it seemed to me that this yarn topcoat will look good on purple base. I wasn't wrong. The purple polish created contrast to yellow and orange rectangles and also those blue are nicely visible.

Chlpáčik / Fuzzy

Chlpáčik / Fuzzy

Najskôr som si teda na ukazovák, prostredník a prstenník nalakovala dve vrstvy fialového Purple Rain. Napriek tomu, že je trochu tekutejší a akoby želé, lakoval sa dobre a ak aj zatiekol, dal sa ľahko upratať. Na zvyšné nechty som použila Lemon Sugar. Zvyčajne býva s pastelovými farbami problém, nekryjú dostatočne a dierujú, ale tento ma potešil a lakoval sa výborne.

First of all I pained index, middle and ring finger with two coats of Purple Rain. Even it is bit runny and it's like jelly, the application was okay and when it leaked to the cuticle, I could clean it up very easili. On rest of my nails I used Lemon Sugar. It's quite usual that pastel polishes are hard to work with, they are not enough opaque or making holes when painting, but this one pleased me and application was very smooth.

Chlpáčik / Fuzzy

A prichádza hviezda príspevku. Očakávala som, že nitky budú v laku poriadne nahusto ale nemyslela som si, že mi bude stačiť jedna vrstva. Viac by som ani nepridávala. Prostredník som pokryla celý a postupne som uberala. Na ukazovák a prstenník som nalakovala len prúžok (aj toto je len jedna vrstva) a na malíček a palec len bodku. Lak je po uschnutí trošku hrbolatejší, preto som mu dopriala Essence Gel-Look Top Coat a ešte aj vrstvu InstaDri.

And here is the star of the post. I was expecting that polish will be tightly packed with the strands but I wasn't even thinking that one coat will be enough. I wouldn't add more. I covered the whole middle finger nail. On my ring and index finger I did only one strip (this is also only one coat) and on little finger and thumb I pained only dot. The Fuzzy Coat is litlle bumpy after drying so I added one coat of Essence Gel-Look Top Coat and also coat of InstaDri.

Chlpáčik / Fuzzy

All Yarned Up je rozkošný a veselý nadlak, ktorý vám určite zdvihne náladu a oživí obyčajný lak. Pripravte sa ale na komplikovanejšie odlakovávanie, mne pomohol až čistý acetón. Ako sa vám tento lak páči? Mala by som si ešte nejaký z tejto rady zaobstarať? :)

All Yarned Up is cute and cheerful top coat, that will definitely lifts your mood and jazz up simple nail polish. But be ready for bit complicated removing, I had to use pure acetone in the end. How do you like this polish? Should I buy another one from this collection?




6 komentárov :

  1. Dobrá volba v kombinaci barev, vypadá dobře. :) Určitě měla, chci vidět další. :D A jestli na ně narazím u nás já, tak asi taky jednomu neodolám..:)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. :) mám veľmi rada kombináciu fialovej a žltej... keď najbližšie pôjdem do DMky bude dilema, či zobrať ružovučký Woolite, ktorý som vždy obzerala alebo čiernobiely Tweedy...

      Odstrániť
  2. skvelý nápad spraviť s Fuzzy-m prúžky:)

    OdpovedaťOdstrániť

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...