Bershka - Pastel Vibes

Posledné dni sa musím veľmi snažiť, aby som nelakovala už len samé jesenné farby. Mysľou som už totiž v dalšom ročnom období :D

Bershka - Pastel Vibes

Posledné dni sa musím veľmi snažiť, aby som nelakovala už len samé jesenné farby. Mysľou som už totiž v dalšom ročnom období :D
Našťastie som pri svojich posledných potulkách po obchodoch objavila v Bershke toho trio rozkošniakov, ktoré ma ihneď vrátilo späť do leta :)


Lately I really struggle to not paint my nails with all those fall colors. In my mind I'm already in next season :D But luckily last time as I was shopping I stopped at Bershka and found these three cuties and they threw my straight back to the summer :)

Bershka - Pastel Vibes

Samozrejme, že ma najviac zaujali tie dva glitrové. Podobné laky len tak bežne v obchodoch nevidíte a mne vždy pripomínajú všetky tie úžasné indie laky. Set sa volá Pastel Vibes, čo ma celkom pobavilo, keďže jeden z nich je asi najneónkovejšia ružová, akú vôbec mám :D

Laky nemajú samostatný názov a tak som si ich sama pre seba nazvala Blueberry Milkshake (biely), Cotton Candy (ružový) a Flaming Flamingo (ružová neónka) :)


Of course glitter ones caught my eye first. It's still not usual to see polishes like these in our shops and they just reminds me all those awesome indie polishes. This set is called Pastel Vibes, which is kinda funny since one of them is maybe the most neon-y pink I have in my stash :D

They don't have any names (at least I haven't seen them anywhere) so I gave them names - the white is Blueberry Milkshake, pink is Cotton Candy and neon pink is Flaming Flamingo :)


Bershka - Pastel Vibes

Ako prvý tu máme "Blueberry Milkshake" ;) Úžasné biele crelly (niečo medzi krémovkou a jelly), v ktorom dominujú rôzne veľké fialové šesťuholníčky. Navyše v ňom nájdete aj väčšie ružové, oranžové, zelené a žlté neónové hexagóny.


The first one I have here is 'Blueberry Milkshake' ;) A gorgeous white crelly (between creme and jelly) that contains variously large purple hexagons. But there are also some neon ones - pink, green, orange and yellow.

Bershka - Pastel Vibes

Bershka - Pastel Vibes

Lak je síce naozaj krásny, no po otvorení ma trochu vystrašil. Bol dosť žuvačkový, naťahoval sa, a keď som ho skúšala na vzorkovník lakovanie šlo ťažko. Až keď som doň pridala zopár kvapiek riedidla na laky, sa s ním dalo pracovať. Na fotkách vidíte dve vrstvy.


The polish is seriously pretty but when I opened it I was bit scared. It was goopy and stringy and as I was painting it on swatchstick it didn't go smoothly. So I added little bit of polish thinner and finally I was able to paint my nails with it. Here you can see two coats.

Bershka - Pastel Vibes

Druhý je "Cotton Candy". V podstate je veľmi podobný predchádzajúcemu bielemu laku. Základ tvorí úžasné cukrovo-vatové crelly, v ktorom plávajú drobné, ale aj väčšie neónové glitríky. Sem-tam sa objavia aj stredne veľké fialové, ktoré mi tam však veľmi nesedia a pôsobia skôr ako päsť na oko.


The second one is 'Cotton Candy'. It is basically the same as the previous one. But the base is this gorgeous cotton candy-like crelly with many small and larger neon glitter. Here and there you can see in it bigger purple hexagons and I personally don't get why they are there.

Bershka - Pastel Vibes

Bershka - Pastel Vibes

Napriek tomu, že som sa snažila sa im vyhnúť, tri sa mi takto pomstili a skončili v strede nechtu :D Lakoval sa však omnoho lepšie než jeho biely kolega a dokonca bez riedenia. Stačili mi pohodlné dve vrstvy.


Even though I tried my best three of them ended up right in the middle of my nail :D But the application was much better and easier than with the previous one. I needed only two layers.

Bershka - Pastel Vibes

Nalakovala som si ich takto nastriedačku, aby som ich mohla následne dozdobiť :)


I painted my nails with these tho like this so I can add some embellishments :)

Bershka - Pastel Vibes

Zvolila som si pečiatky, lebo som chcela vedieť, či sa mi konečne podarí pečiatkovať hocijakým lakom. Chcela som vám ukázať, že moja úžasná pečiatka od Moyry funguje dokonalo :)


And I went for stamping because I wanted to try my awesome stamper from Moyra again and see if it really works with any polish :)

Bershka - Pastel Vibes

Na pečiatkovanie som si vybrala vlnky z platničky HK-04, ktorú mám z Aliexpresu a posledný lak - neónovo ružový "Flaming Flamingo" :)


For stamping I then chose thin waves from HK-04 plate that I have from Aliexpress and the last polish of three - neon pink called 'Flaming Flamingo' :)

Bershka - Pastel Vibes

Sami vidíte, že s pečiatkovaním nebol vôbec žiadny problém. Na záver som celú manikúru doplnila neónovými štvorčekmi :)


As you can see, I had no issues with stamping with that plate and polish. Finally I just added some neon square studs :)

Bershka - Pastel Vibes

Bershka - Pastel Vibes

Kam chodíte loviť laky na nechty vy? Ktorý je váš obľúbený nedrogérkový obchod, kde si kupujete laky? (ak taký máte ;))


Where do you usually go hunting polishes? Which shop is your fave non-drugstore shop where you buy them? (if you have any ;))




16 komentárov :

  1. To je krása! Ja by som si na nechtoch nikdy nič takéto úžasné nevedela vytvoriť :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem Klaudi :) Nekrič hop a nikdy nie je neskoro ;) Určite by ti to s trochou cviku išlo :)

      Odstrániť
  2. Jéé to jsou krásné letní barvičky :)

    Nela Agáta z blogu Růžová rtěnka

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Však? Škoda, že som ich objavila až takto neskoro :/ Ale snáď si ich ešte užijem :)

      Odstrániť
  3. Krásne nechtíky, šikulka. :)

    Pozývam teba a tvoje čitateľky na súťaž:
    http://rebelliouslily.blogspot.sk/2016/08/back-to-school-giveaway.html?m=1

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Nemám žádný takový obchod, ale jako fakt bych chtěla. :D Snad někdy na takový narazím. :)
    Laky jsou úžasný a s tím nail artem je to už pecka největší. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Ani H&Mko? Ja občas chodím loviť laky práve tam... Občas nachádzam laky v takých obchodoch, že by som ani neverila, že ich tam môžu mať :) A ďakujem veľmi pekne :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. ... ja som presne okolo nich isla v Prahe, drzala ich v ruke a povedala som si, ze si ich nevezmem, ze mam kopec inych lakov! (Aj ked ich nikdy nie je dost! :D ) a mala som si ich zobrat sakris. Krasne su a dobre si zladila ;) kolko stali? Nepamatam si akosi a v clanku som nenasla myslim :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Presne tak! Lakov nikdy nie je dosť :D Ešte vždy ich môžeš nájsť v Avione. Akurát včera som vyhadzovala krabičku, ale mám pocit, že stáli do 5€. A ďakujem Zuzi :)

      Odstrániť
  7. No to sú naozaj krásne odtiene! :) Takýto typ lakov som ešte neskúšala ale musím to napraviť :)
    Ja som si dva razy kúpila krásne laky v Sinsay a aj v HMku ale dlho som tam nebola takže sa tam musím nabudúce pozrieť :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Sú to fešáci :) Určite treba poskúšať aj takéto ;) Do H&M chodím veľmi rada, hlavne v Avione majú celý stojan, tam sa dokážem vyblázniť :)

      Odstrániť

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...