Ice skating nails

Pani zima u nás ešte stále kraľuje a tak mám pre vás ďalšiu mrazivú manikúru :)

Ice skating nails

Pani zima u nás ešte stále kraľuje a tak mám pre vás ďalšiu mrazivú manikúru :)

Tieto vodolepky z Born Pretty Store som mala v "to do" košíku už nejaký ten piatok a čakali na vhodnú príležitosť. A vzhľadom na to, ako som sa dnes šmykla a padla pri "rozmrazovaní" auta, je tento nail art naozaj trefný. Navyše na víkend hlásia ochladenie :D


The winter is still here so I have for you another frosty manicure :)

I had these water decals from Born Pretty Store in my 'to do' basket for a while waiting for the perfect occasion. And considering how I fell down this morning on frozen ground as I was 'defrosting' my car... This nail art is very appropriate. And meteorologists
 said it will be cold again here :D

Ice skating nails

Od začiatku sa mi veľmi páčili najmä preto, že mi pripomínajú zamrznuté klzisko / jazero / inú vodnú plochu so stopami po korčuliach.


I love these water decals because they reminds me of frozen ice rink / pond / lake with ice skate tracks.

Ice skating nails

Ice skating nails

Vodolepky som skombinovala s modrým glitrovým krásavcom Ocean Treasure z H&M, ktorý som dostala vo swape s Claudiou z Frau von Farbe.


Then I paired decals with lovely blue glitter polish Ocean Treasure from H&M that I got in swap with my dear Claudia of Frau von Farbe.

Ice skating nails

Ice skating nails

Lak tvoria modré a strieborné mikroglitre, väčšie modré šesťuholníky a strieborné úlomky. Na úplné krytie stačilo naniesť dve pohodlné vrstvy.


The polish is made of many blue and silver micro glitters, larger blue hexagons and silver shards. I needed only two easy coats for full coverage.

Ice skating nails

Pod vodolepky som naniesla vrstvu bieleho Wild White Ways od Essence a na záver som ich ešte ozvláštnila striebornými trojuholníkovými plieškami.


Under the water decals I used a coat of Wild White Ways from Essence and on the top I added silver triangle studs to spice it up a bit.

Ice skating nails

Dúfam, že sa vám manikúra bude páčiť a dávajte si vonku pozor, aby ste neskončili na zemi tak, ako ja dnes ;)


Hope you will like this mani and be careful so you won't slip and fall down just like me today ;)




10 komentárov :

  1. Au, taky jsem dnes málem poctila zem svým pádem. :D Naštěstí jen málem.
    Než jsem začala číst, přemýšlela jsem, jak jsi to udělala. :)) Napadla mě potravinová fólie a razítka. :D Přála bych si, abych to s celoplošnými vodolepkami taky uměla tak čistě. Výsledek je perfektní - pravá nefalšovaná zima na nehtech. :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Treba si dávať pozor :D Tiež už chodím opatrnešie okolo auta ráno :) Vidíš Romči, aj tak by sa to dalo. To zas nenapadlo mňa :D Rozhodne by to stálo za vyskúšanie :)

      K tým celoplošným vodolepkám... Raz som videla super trik, ktorý odvtedy používam: zoberieš vodolepku tak ako je, žiadne strihanie (teda odstrihneš tak aby vyšlo na jeden necht), šupneš ju do vody, naaplikuješ na necht, jemne odsaješ vodu, zahneš prečienievajúci kus zľahka pod voľný okraj nechtu a potom to prelakuješ nadlakom (to nevadí, že ti prečnieva kade-tade). Vodolepka sa zachtí na nechte. Potom stačí prečnievajúce časti opatrne odstrániť pinzetkou. Už len trochu začistiť štetčekom a odlakovačom a hotovo ;) A rovnako sa dá vodolepka "rospustiť" odkalovačom...

      Odstrániť
    2. Už jsem to zkusila s tím dnešním výtvorem a je to fakt lepší, než se s tím složitě vystřihovat. :D A s vodolepkou to asi půjde ještě líp, jak je taková tenčí. Děkuju za radu. :)

      Odstrániť
    3. Treba si predsa zefektívniť prácu ;) Nie je za čo, som rada, že ti to pomohlo :) A tvoj výtvor bol fakt vydarený! :)

      Odstrániť
  2. those decals looks sooo perfect on your nails! beautiful mani :) btw, I hope you're ok, no bruises out there ;)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Thank you :) They are perfect just like that I really like this design! Yes, no bruises... I just fell down in front of many teenagers going to school in the morning, so it was more embarrassing than painful :D

      Odstrániť
  3. Podobne ako Romanka, aj ja som pri prvej fotke hútala, ako si toto dokázala a môj tip: špongia a pečiatkovať :D
    Výsledok je opäť dokonalý, Alic, ja sa na tie tvoje výtvory už nemôžem ani pozerať, lebo sa rozplačem, ako dokážeš svoje hobby praktizovať v takejto dokonalosti...

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Hehe, dobré ste baby... Mňa to vôbec nenapadlo :D Možno by som si žiadne vodolepky neobjednala, ak by som na to tiež prišla :) Ďakujem veľmi pekne :) Len prosím neplač :D

      Odstrániť
  4. Je to naozaj krásne, ten modrý lak sa k týmto vodolepkám dokonalo hodí :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem Veronika :) Myslím, že nič, čo by sa k nim lepšie hodilo ani v zbierke nemám :)

      Odstrániť

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...