Lady Queen - Hēhē 035 stamping plate

Pečiatkovanie ma baví stále viac a viac :) Preto som neváhala vybrať si jednu doštičku z Ladyqueen.com na recenziu.

Lady Queen - Hēhē 035 stamping plate

Pečiatkovanie ma baví stále viac a viac :) Preto som neváhala vybrať si jednu doštičku z Ladyqueen.com na recenziu.
Veľmi dlho som chcela takú, na ktorej bude písaný text. Do oka mi padla táto doštička značky Hēhē číslo 035. Doštičky od tohoto výrobcu poznám, zopár ich aj sama mám a viem, že sú vždy kvalitne spracované.


I love the stamping more and more :) So when I was choosing items to review from Ladyqueen.com I picked one. I was looking for stamping plate with handwriting for a while and this one - number 035 from Hēhē caught my eye. I know plates from this brand, I even have some in my stash and I know they are always high quality.

Lady Queen - Hēhē 035 stamping plate
Táto doštička patrí do kolekcie venovanej Harrymu Potterovi :) / This plate is from the collection dedicated to Harry Potter :)

Lady Queen - Hēhē 035 stamping plate

Na pečiatkovanie som použila dva laky - strieborný od značky Moyra číslo 304 a antracitový Twilight od značky Colour Alike z jesennej pečiatkovacej kolekcie.


For stamping I used two polishes - silver Moyra number 304 and anthracite Twilight from Colour Alike from their fall stamping collection.

Lady Queen - Hēhē 035 stamping plate

Ako základ pre nail art som si vybrala jemnučký sivý holograf Paper Route od ILNP. Veľmi dlho som mala v pláne ho použiť na podobnú manikúru.


For my base I chose soft and delicate gray holographic polish Paper Route by ILNP. I wanted to use it in similar manicure for a long time.

Lady Queen - Hēhē 035 stamping plate

Najskôr som si všetky nechty opečiatkovala strieborným lakom a "praskajúcim" vzorom z platničky.


I started with stamping all my nails with silver polish and 'cracking' image from the plate.

Lady Queen - Hēhē 035 stamping plate

Potom som na prostredník a prstenník opečiatkovala písmo čiernym Twilightom. Zle som však stierkou stiahla prebytočný lak z doštičky a nevšimla si to dosť skoro. A tak sa mi podarilo tietie mazance opečiatkovať na nechty aj s písmom. Poučenie do budúcna :)

Ak vás táto platnička zaujala, nájdete ju na eshope Ladyqueen.com, v sekcii nail art. Stojí 2,45€. Nezabudnite použiť kód QWTS15, aby ste získali 15% zľavu.


Then on my ring and middle finger I stamped the handwriting with black Twilight. Unfortunately I haven't scraped the plate thoroughly and the excess polish stamped with letters. Next time I have to be more careful :)

If you like this plate too you can find it at Ladyqueen.com in nail art section. It cost 2,45€. Don't forget to use 15% off coupon code "QWTS15"
.




8 komentárov :

  1. Tohle je v kombinaci s Paper Route až étericky krásný!:)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem Romči :) Hrozne som sa tešila na túto kombináciu. Paper Route je naozaj krásavec :)

      Odstrániť
  2. Mam dojem, ze kazda dalsi Tvoje manikura a kombinace je krasnejsi a krasnejsi a tohle je proste top... Vzdy mam pocit, ze tu krasu uz nemuze nic prekonat a pak prijde dalsi.... Neskutecne... Neskutecne krasne!

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Mňa zas teší, že sa vám všetkým moje kreácie páčia :) To je potom radosť tvoriť a človek je tak správne namotivovaný :) Ďakujem! :)

      Odstrániť
    2. Presne tak je to aj u mňa, s každou ďalšou kreáciou od Alicky len pozerám, že ona zasa prekonala samu seba. Alic, si jednoducho neskutočne šikovná!!!
      Paper Route je brutálne krásny holograf, jeden z najkrajších, aké som doteraz videla. Celé spracovanie manikúry je naozaj také "éterické", ako už bolo spomenuté a človek má chuť pri pohľade na ňu len šepkať nežné slová...

      Odstrániť
    3. Ach, Leni... Ďakujem!!! Opäť a znovu :) Myslím, že taký Paper Route by pokojne mohla mať v zbierke každá laková aspoň trochu maniačka. Veľmi nositeľný lak na každý deň :)

      Odstrániť

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...