Essence - Girl With A Pearl + Dressed In Lace & Pearls

Vďaka limitke All That Greys od Essence sa prenesieme do čias Veľkého Gatsbyho a búrlivých dvadsiatych rokov minulého storočia.

Essence -  Girl With A Pearl + Dressed In Lace & Pearls

Vďaka limitke All That Greys od Essence sa prenesieme do čias Veľkého Gatsbyho a búrlivých dvadsiatych rokov minulého storočia.

Osobne som fanúšikom danej doby - od umenia, odievania, líčenia, hudby... A keď som videla ukážku tejto limitky u ostatných blogeriek, brúsila som si zuby na nejeden lak z nej. No netušila som, že sa mi ujde iba jeden :D


Thanks to the limited edition All That Greys from Essence we can time-travel to the era of Great Gatsby and 'roaring twenties'. Personally I'm fan of those times - I love art, fashion, make-up, music... And when I saw this LE on some other blogs I really liked those polishes. I was really surprised that I got only one :D

Essence -  Girl With A Pearl + Dressed In Lace & Pearls

Vždy ma fascinovalo, že povestné "dva stojany" plné vecičiek a limitiek od Essence sú v drogérkach v menších mestách. Napríklad túto limitku som kúpila v Dubnici nad Váhom. Jeden by čakal, že ju nájdete vo veľkom obchodnom centre... A keď už som sa k nej dopracovala, čakal na mňa vyrabovaný stojan len s jednym odtieňom laku na nechty a nálepkami.


I was always fascinated by the fact that here in Slovakia we have these limited editions in small towns rather than in large shopping centre. And when I finally to that particular drugstore I found there almost empty stand with just one shade of nail polish and nail stickers.

Essence -  Girl With A Pearl + Dressed In Lace & Pearls

No nakoniec som bola rada, že aspoň ten jeden tam ostal. Girl With A Pearl je totiž krásna neutrálna, sivo-béžová, takmer biela krémovka. A takéto odtiene ja naozaj môžem :) Určite mi veľakrát poslúži nie len ako podklad pod nail art.


But I'm happy that at least this one was there. Girl With A Pearl is absolutely gorgeous neutral almost white greige (well better say off-white :D). And I just love shades like that. I can imagine using it as a base for many of my future nail arts.

Essence -  Girl With A Pearl + Dressed In Lace & Pearls

Lakuje sa príjemne a na úplné krytie stačia dve vrstvy. Akurát vrchnáčik sa mi horšie držal a znepríjemňoval lakovanie.


The application was nice and for full coverage I needed just two coats. But I don't like the cap. It looks nice but it was harder for me to hold it.

Essence -  Girl With A Pearl + Dressed In Lace & Pearls

Súčasťou limitky boli aj celkom zaujímavé nalepovacie ozdoby na nechty. V jednom balení bol prúžok veľmi pekných "čipkovaných" samolepiek (teda jednej veľkej) a stredne veľkých nalepovacích perličiek.


In this LE you could find some interesting nail decorations. In one package were together a strip of nice 'lace' stickers and many mid-sized pearl studs with glue on the base.

Essence -  Girl With A Pearl + Dressed In Lace & Pearls

Tak, ako som bola nadšená z laku, tak ma sklamali tieto ozdoby. Nálepky sa najskôr nedali vôbec odlepiť z plastového podkladu. Sú veľmi tenké, čo je síce fajn, lebo pekne priľahnú na necht, no zároveň sa trhali zakaždým, ako som ich pinzetou nadvihla. Nemala som na to nervy a tak som ich nalepila len na dva nechty. Na zvyšné som použila perličky, z ktorých sa po prelakovaní nadlakom rozpustil perleťový povrch.


I really liked the nail polish but sadly I can't say the same about these decorations. Stickers are very fine and thin so they tear as you lift them from the backing plastic. On the other hand they lay nice flat on the nail. I wasn't patient enough and I used them only on two of my nails. For the rest I used the pearl studs but as soon as I applied top coat over them, the pearl finish dissolved.

Essence -  Girl With A Pearl + Dressed In Lace & Pearls

Čo vy na to? Podarilo sa aj vám ukoristiť niečo z tejto limitky? Ak áno, čo ste si kúpili? :)


What do you think? Did you buy something from this limited edition? If yes, what did you get? :)




10 komentárov :

  1. Přiznám se, že o limitce ani nevím, ale už to moc nesleduju. Každopádně v tomhle případě je to velká škoda, protože jak ozdoby, tak lak vypadají moc dobře. Ale teda, jsou to pěkný zlobivky, ty ozdoby. :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tiež by som to nesledovala, kebyže neviem, že kúsok od práce mám DMku, kde majú limitky :D Škoda, že tie nálepky nevymysleli ako vodolepky. Hneď by to bolo jendoduchšie...

      Odstrániť
  2. Hmm, lak vyzerá krásne elegantne a je to ten typ, ktorý si vyžaduje nail art. Ty si to opäť poňala originálne a dokonale krásne <3

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Lak je fakt perfektný. Úplne sa vytešujem, lebo ho môžem použiť na tisíc spôsobov :) Ďakujem Leni :)

      Odstrániť
  3. and I'm a fan of Great Gatsby - both the book and the latest movie :D and also I love greys on nails so I like your mani very much :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. So glad you like it! I must admit that I only saw the movie and haven't read the book! Need to correct that :)

      Odstrániť
  4. Ja na tieto limitky akosi šťastie vôbec nemám, vždy prídem do dmky keď už sú tieto Essence stojany s lakmi väčšinou vybrakované a ostanú tam len tie najmenej zaujímavé odtiene, tak odchádzam vždy naprázdno. Darmo sa môžem kochať nad fotkami limitiek lakov u iných blogeriek keď obehám aj tri DMky keď sa nachádzam v Starom meste a nikde nič :D

    A tento výtvor je naozaj krásny,:) lak vyzerá veľmi pekne a škoda tej kvality nálepiek aj perličiek, stalo sa mi to už s nálepkami od S-he, takže už viem že netreba kupovať.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. No veď keď tie limitky zašijú do malých miest niekde úplne odveci... V normálnej DMke niekde v centre mesta ich nenájdeš :D Ja som raz úplnou náhodou zistila, že to mám kúsok od práce.

      Ďakujem Veronika, som rada, že sa páči. No dosť som sa vynervila, kým som ich vôbec odlepila :D Ak to nebudú vodolepky, nabudúce už nekupujem ;)

      Odstrániť

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...