31DC2015 Day 22: Inspired by a song

Who's gonna push you through heavy days? Turisas!

31DC2015 Day 22: Inspired by a song


Who's gonna push you through heavy days? Turisas!


Nedávno som zistila, že sa medzi mojimi čitateľkami nájdu aj fanúšičky rockovej či metalovej muziky. Tak snáď vás dnešná manikúra poteší :)

Turisas je fínska metalová kapela, ktorú som v lete videla naživo na festivale Made of Metal v Hodoníne. A musím povedať, bola som unesená. Skvelý zvuk, parádna show, silné epické songy! A práve preto, že ma ich hudba v poslednom čase dosť chytila za srdce, rozhodla som sa im venovať tento deň 31DC2015.

Otázka na začiatku článku (aj s odpoveďou) je časť refrénu z ich piesne Ten More Miles. Tá mi spolu s typicky červeno-čiernymi pomaľovanými tvárami jednotlivých členov kapely poslúžila ako inšpirácia pre dnešnú manikúru.

Na jej vytvorenie som použila iba dva laky - červený Double Decker Red od Rimmelu a obľúbený čierny Golden Rose číslo 35. Napriek tomu, že ide o jednu z najjednoduchších manikúr za posdelný mesiac, je podľa mňa veľmi efektná :)

Na ukazovák, prostredník a prstenník oboch rúk som nalakovala dve vrstvy červenej a keď uschla, štetcom na nail art a čiernym lakom som namaľovala "war paint" členov kapely. Na zvyšné nechty som použila čiernu a červenou som namaľovala tri diagonálne pruhy červenou. Dala som si záležať, aby čiary vyzerali naozaj ako ťahy štetcom.


Recently I found out that I have some rock and metal fans among my readers. Therefore I think you might like today's manicure :)

Turisas is metal band from Finland and I saw them live this summer on festival called Made of Metal in Hodonín. And I loved it. Amazing sound, great show, powerful epic songs! And because I started to listen to them quite often lately I wanted to dedicate day 22 of 31DC2015 to Turisas.

The question (and the answer:)) at the beginning of this post is a line from chorus of song called Ten More Miles. The song and very distinctive war paint of band members were main inspirations for this manicure.

To create it I used only two polishes - red Double Decker Red by Rimmel and my fave black Golden Rose number 35. Despite it's very simple mani I think it is aslo very impressive :)

On the index, middle and ring finger of both hands I applied two coats of red and then with nail art brush and black polish I painted the war paint of each member of band. On the rest of my nails I used black as a base and then I added three diagonal stripes. I wanted to achieve little bit distressed effect so they look really like painted with brush. 


31DC2015 Day 22: Inspired by a song

31DC2015 Day 22: Inspired by a song

Ľavá ruka zľava - huslista Olli Vänskä, spevák Mathias Nygård a gitarista Jussi Wickström :)


The left hand from left - Olli Vänskä (violin), Mathias Nygård (vocals) and Jussi Wickström (guitar) :)

31DC2015 Day 22: Inspired by a song

31DC2015 Day 22: Inspired by a song

Pravá ruka opäť z ľava - klávesák Robert Engstrand, basák Jesper Anastasiadis a bubeník Jaakko Jakku :)


The right hand from left - Robert Engstrand (keys), Jesper Anastasiadis (bass) a Jaakko Jakku (drums) :)

31DC2015 Day 22: Inspired by a song

Ako sa vám pozdáva dnešná manikúra? Okrem toho mi môžete do komentáru napísať, ktorá kapela v poslednom čase zaujala vás :)


What do you think about today's mani? You can write me in the comment which band caught your attention lately :)




6 komentárov :

  1. Predstaveni clenu kapely kresbami na nehtech? Zabavne, perfektne!! Stejne jako efektni mani, ktera mi dnes udelala radost uplne stejne, jako slozity nail art!

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Super nehty i výběr interpretů:-)Já jsem v poslední době unešená z Powerwolfů a v říjnu se na ně chystám do Prahy:-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem Katka :) Je super, koľko rockeriek sa nájde medzi mojimi čitateľkami :)

      Odstrániť
  3. A z kapel jsem pro sebe "objevila" nedavno treba Unisonic nebo Avenged sevenfold:)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Na Avenged Sevenfold čítam všade samú chválu, už by som si asi mala konečne od nich niečo pustiť :)

      Odstrániť

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...