Avon - Sequin + Témix - Peel Off basecoat

Všetky vieme, aké desivé je odlakovávať glitrové laky. Občas takmer nemožné.

Avon - Sequin + Témix - Peel Off basecoat

Všetky vieme, aké desivé je odlakovávať glitrové laky. Občas takmer nemožné.
Našťastie nám už nejaký ten čas uľahčujú túto činnosť zlupovacie bázy - špeciálne podklady, vďaka ktorým sa dá lak po jednom či dvoch dňoch jednoducho zlúpnuť.

Väčšina z nich je tvorená PVA lepidla. No vďaka Simply Nailogical už celý svet vie, že existujú aj ďalšie alternatívy. Vlastne podľa nej je iba jedna - ÜNT Ready To Takeoff (ktorý mám aj ja a už-už chystám recenziu!). Ja vám dnes ukážem zlupovaciu bázu, ktorá vyzerá a funguje veľmi podobne.


We all know how terrifying can be to remove glitter polishes. Sometimes almost impossible. But luckily there are peel off bases that allow us to take off the glitter bomb after one or two days.

Most of them are PVA based. But thanks to Simply Nailogical it's well known that there are other alternatives too. Actually according to her there is only one - ÜNT Ready To Takeoff (that I have too and I will write a review!). But today I will show you a peel off base coat that looks and works similarly.


Avon - Sequin + Témix - Peel Off basecoat

Zlupovacie bázy a laky značky Témix som si na Born Pretty Store všimla už dosť dávno, no nikdy ma nenapadlo ich vyskúšať. Až nedávno som práve zlupovačku zbadala u Lexy z Glitterfingersss. A až vtedy ma zaujala :)


I noticed the peel off base and peel off nail polishes from brand called Témix a while ago but I never thought I would buy it. But then I saw these peel off base at Lexa from Glitterfingersss. And then it caught my eye :)

Avon - Sequin + Témix - Peel Off basecoat

Zlupovacia báza Témix z Born Pretty Store je takmer číra, jemne opálová tekutina. Veľmi príjemne vonia. Rozkošná fľaštička s cukríkovou etiketou má objem 7 ml a ukrýva piermerne široký štetček, strihaný dorovna. Vďaka nemú sa báza dobre nanáša. Jedna fľaštička stojí 5, 52 €.


Témix peel off base from Born Pretty Store is almost clear slightly opalescent liquid. It has a pleasant smell. The cute bottle with label shaped like a candy and contain 7 ml of liquid. Inside you can find averagely wide and straight brush that makes application really easy. One bottle costs 5, 52 €.

Avon - Sequin + Témix - Peel Off basecoat

Pre dnešné testovanie som ho spárovala s jedným z najglitrovejších lakov, ktoré mi v poslednej dobe pribudli do zbierky. Tým je Sequin od Avonu z kolekcie Liquid Sequin.


For testing I paired it with the most glittery polish that I recently added to my stash. And that one is Sequin from Avon from their Liquid Sequin collection.

Avon - Sequin + Témix - Peel Off basecoat

Ide naozaj o nádherný kúsok a ku jeho nákupu ma rovnako inšpirovala Lexa :D


It's seriously pretty polish and once again I wanted it immediately when I saw it at Lexa's blog :D

Avon - Sequin + Témix - Peel Off basecoat

Lak je tvorený drobnými striebornými štvorčekami a väčšími rôznofarebnými šesťuholníkmi.


The polish is made of tiny silver squares and larger colorful hexagons.

Avon - Sequin + Témix - Peel Off basecoat

Na fotkách vidíte dve vrstvy, čo mne bohate stačilo. Na dokonalé krytie by ste potrebovali ešte jednu. Určite bude dokonale vyzerať ako efektový nadlak na akomkoľvek farebnom základe.


On these photos I'm wearing two coats and I was satisfied with the coverage. But for perfect opacity I would add one more coat. And I know it will look awesome over any colored base as an effect nail polish.

Avon - Sequin + Témix - Peel Off basecoat

A ako to dopadlo so zlupovačkou? Lak sa mi podarilo bezproblémovo zlúpnuť z troch z piatich nechtov. Dva trochu bojovali, no myslím, že to bolo tým, že práve tie nechty som mala zachraňované lepidlom, z ktorého mi zlupovacie bázy vždy zliezajú horšie. Preto vám zlupovaciu bázu Témix môžem s čistým svedomím odporúčať :)

Ak vás táto zlupovačka zaujala a chcete si ju kúpiť, nezabudnite použiť kód EMSQ10. Získate tak10% zľavu :)


And what I think about the peel off base? I easily peeled off nail polish from three of five nails. The other two were fighting with me a bit but I believe it was because I repaired those nails with some nail glue. And from that surface is always hard to peel off any peel off base. Témix peel off base is working well and I can recommend it :) 

If you like this base and you want to order it, don't forget to use code EMSQ10 so you get 10% off :)





10 komentárov :

  1. Po nejakom takomto peel off basecoate som aj ja pokukovala a mám tiež tento tak som zvedavá či sa osvedčí aj mne. A po akej dobe si to 'zlúpla'?

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Potom napíš, ako sa ti pozdáva :) Vidíš, vždy niečo zabudnem do tej recenzie napísať... Zlupovala som ho asi na tretí deň, ale to už sa sem-tam oddeľoval. Ale teda hneď prvý deň dokonca prežil umývanie vlasov. U Lexy som čítala celkom fajn radu, že ak ho chceš "ľahšie" zlúpnuť, stačí si trošičku naolejovať nechty.

      Odstrániť
  2. Nice review! I look forward to your opinion on the Ünt peel-off. Because I bought it and tried it: my polish fell off after three hours xD
    Oh, and I really like the background in your photos. It's so sparkly *_*
    By the way: it's funny how the temix-logo looks a lot like the ciaté-label :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Thank you Claudia :) Actually I wanted another peel off base that I can wear longer than one day (I should save this for the Ünt review :D). I'm glad you like the background. I have it in many colors, so I like to switch it up a bit, but it's always glittery ;) And YES! You are so right! I noticed it too. Totally Ciaté LOL!

      Odstrániť
    2. Yes, I feel the peel-offs are only good for swatch-marathons, when you need to get it off quickly anyway :D
      I also tried and reviewed Picture Polish's Revolution, which suits me better but is still not THE perfect solution yet.
      Yeah, I noticed the different colors. And of course: I like the green one :D So pretty :)

      Odstrániť
    3. I'm currently wearing it under regular polish (not full of glitter) for one day now so I'm curious how long it will stay. I couldn't manage to squeeze it into this review so I will add a little update. But so far it holds on :)

      I saw your review, it looks kind of wrinkled am I right?

      Only problem with some colors is that it makes your skin look weird :D

      Odstrániť
  3. Ja mam zlupovaciu bázu od Miss Sporty. Zlupuje sa celkom fajn, len výdrž je mizivá. Nalakujem nechty a na druhý deň sa mi lak zlupuje sám :/ táto vyzerá lepšie :)

    Bio súťaž

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. To už je osud zlupovačiek... :) V zásade sú určené na krátkodobé nosenie (1-2 dni). Táto ma celko prekvapila. Ešte uvidím, ako spolupracuje s ne-glitrovými lakmi.

      Odstrániť
  4. Krásný lak, tento jsem neobjednala a vidím, že to byla chyba :D A slupovací báze mě hodně zaujala, mám jen Miss sporty, tak asi čas vyzkoušet i další :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Super, tak asi abych si ten Avon zapsala..:) Je to taková stříbrná varianta zlatého Essence Hidden Garden, hned jsem si na něj vzpomněla. :)
    Taky mám zrovna bázi od MS jako i Monča - a funguje až moc dobře, posledně jsem v práci ztratila nehet při krémování rukou. :D

    OdpovedaťOdstrániť

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...