Lebkáče / Skullz

Lebkáče / Skullz
Dnešný príspevok bude tzv. picture heavy , teda s veľa obrázkami :) A to aj preto, že sa vytešujem z môjho lightboxu a tak všeobecne, že sa mi dobre fotí. Na druhej strane tu neuvidíte nijaký nail art a ani moje nechty. Ale poteším vás, dnes som lakovala a v najbližších dňoch pribudne článok.

Teraz k tomu, čo môžete vidieť na úvodnej fotografii. Nedávno som sa zastavila v mojom obľúbenom čínskom obchode, najmä čo sa týka lakov a vecičiek na nail art. A uvidela som tam tieto mega fľaštičky s lakmi. Ja ako správna drsňáčka mám lebky rada a nevyhýbam sa im. Okrem toho som ich raz videla na nejakej stránke a hrozne som ich chcela. Ide o značku CR alebo aj Cairuo. Ak občas kúpite lak aj v takýchto obchodoch, asi ste na ňu už narazili. Mne sa ju dokonca podarilo nájsť na internete. Na prvý pohľad by sa dalo povedať, že som ich kúpila len kvôli obalu. Samozrejme :D Ale zaujal ma aj ich obsah. Vo vnútri každej lebkacej fľaštičky sa nachádza krásna farba s množstvom farebných a strieborných črepiniek. Tak som z obchodu odchádzala s troma lakmi, konkrétne fuchsiovým, svetlo modrým a vínovo červeným. 

A ako som prišla k tým zvyšným dvom? Nuž, všetci a hlavne moji najbližší vedia o mojej mánii a keď som sa doma zdôverila, že som tam nechala "taký pekný jabĺčkovo zelený a bronzový", môj drahý tatinko sa ponúkol, že sa tam zastaví a kúpi mi ich. Skvelý bol aj telefonát spojený s touto kúpou, kedy došlo k môjmu omylu, keď som ten bronzový nazvala telovým (ja, laková maniačka a dizajnér, čo má vedieť pomenovať všetky farby sveta!!!) a otec naopak určil farbu správne. Ďalšie plusové body! :)

Today's post will be picture heavy, And that's also because I really love my set up, ligthbox and basically it's like a heaven to take and edit pictures now. On the other hand you won't see any nail art or my nails. But don't worry, my nails are done and I will write soon again.

Now to what you can see on introductory photo. Recently I popped in my favourite Chinese store (still sorry for that name), mainly because they sell so many amazing stuff for nails, And I saw there these amazing polish bottles. I am a tough girl and I like skulls. And I saw the same bottles somewhere on the Internet and I wanted them badly. The brand name is CR or Cairuo. If you sometimes buy polishes on places like this you may know it. But I also found it on the Internet. You could say that I bought them just because the package. Of course! :D But the content is very interesting too. Inside each of them is beautiful lovely color with many color and silver flecks. So I was leaving the store with three of them, specifically with the fuchsia one, light blue and wine red.

And how I got the rest? Well, everyone and mainly my close family and friends know about my obsession and when I confided at home that I would really like to have "that nice apple green and brozne one", my dearest dad offered me that he will go and buy them for me. Also the phone call we had about them was great, because I called the bronze one nude (me, polish maniac and designer, who should be able to name all the colors of the world!!!) but my dad defined it right. More plus points! :)

Lebkáče / Skullz

Lebkáče / Skullz

Lebkáče / Skullz

Lebkáče / Skullz

Lebkáče / Skullz

Lebkáče / Skullz

Lebkáče / Skullz

Tu ich môžete vidieť aj v akcii. Síce len na "lízatkách", ale pre lepšiu predstavu zatiaľ postačí. Keď som ich lakovala, prekvapila ma ich krycia schopnosť. Takmer všetky už po prvej vrstve vyzerali výborne a druhú som dala len zo zvyku. Naozaj sa teším, keď si nejaký z nich, prípadne aj viac naraz nalakujem. Skvelo dopĺňajú moju zbierku. Ani neviem povedať, ktorý sa mi páči najviac. Ale vy mi môžete napísať, ktorý sa pozdáva vám :)

Here you can see them in the action. However only on swatchsicles, but fro better idea it's enough now. When I applied them I was surprised by the coverage. Almost all of them were perfect after one coat, the other one I added just because. I am really looking forward to use one or more of them. They are great additions to my stash. I can't really tell which one I like the most. But you can write me which one appeals to you the most :)




10 komentárov :

  1. ja som si kvôli obalu kúpila práve tie Cairuo :-) Ešte som nemala odvahu dať ich na nechty, ale rozhodne ma vždy pobaví pohľad na tie rozkošné fľaštičky. Mne sa páčia tiež všetky, no zelenú staviam na posledné miesto, keďže také moc nemusím :o) O tej úplne naj by rozhodla asi nálada (teraz by to bol posledný) :-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. To potvrdzuje pravidlo, že obal predáva :D Ja som práve najskôr celkom ľutovala, že som si ten zelený nekúpila a preto som vyslala tatina na nákup :D

      Odstrániť
  2. tak to je hustý :D nejvíc se mi líbí ten červený :))

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Asi by som si nedokázala kúpiť lak v čínskom obchode, ale keď vidím tieto lebkáče, možno sa niekedy odhodlám na prieskum. Ten vínovočervený vyzerá dokonalo!!!

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Je jasné, že tie laky sú iné, ako tie z drogérie... Trochu inak smrdia, tak rátam, že aj zloženie bude iné. Nikdy mi to ale nevadilo... Práve ten vínový má na nechtoch mamina :)

      Odstrániť
  4. Hello !
    The name nail polish or website to found please ? :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Hey! Oh these are very old and from very cheap local shop... But try to look at Ebay or Aliexpress :)

      Odstrániť

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...