Halloween

Halloween

Celkom pekne a nenásilne mi vyšiel termín ďalšieho nail artu z Autumn challenge. Tento piatok je Halloween. U nás nie celkom obľúbený sviatok mám taký pocit, vnímaný, ako hlúpy americký, marketingový ťah. Ale to sú všetky sviatky predsa. Ja mám Halloween, také jesenné fašiangy :D Rada sa prezlečiem za nejakú obludku, ako minulý rok za zombíka. Kedy inokedy sa môžem takto zmaľovať ;)

Minulý rok som mala mramorované nechty v klasickej Halloweenskej oranžovo fialovej kombinácii. Tento raz som sa rozhodla použiť moje lebkové laky na nechty a vytvoriť tak funky farebnú a strašidelnú manikúru. Kostičky, očiská, stekance, netopier a strašidlo z tekvice. 

I really like how I managed it to publish this nail art from Autumn challenge this week. This Friday is going to be Halloween. Here in Slovakia, not very favourite holiday. People here see it as it is just pushed into our culture and as pure marketing. But that are all holidays nowadays. I like Halloween. We have something similar here but just in spring. And I like to dress as some little monster, like last year, when I was zombie. When else I can paint my face like this ;)

Last year I did some watermarble nail art in classic Haloween orange and purple combo. This time I decided to use my skull-bottled nail polishes and create this funky colorful and scary manicure. Bones, eyes, drippings, bat and bogeyman from pumpkin.

Halloween

Halloween

Z lebkových lakov značky Cairuo, ktoré som si kúpila nedávno som využila neónovo ružový číslo 19, zelený číslo 16 a svetlo modrý číslo 14. Snažila som sa aby sa farby na nechtoch prestriedali.

Kostičky aj očiská som maľovala rovnako, bodkovačom. Najskôr novým trblietavým čiernym lakom z Pupy 705 a potom bielym Rimmelom 703 White Hot Love, aby som vytvorila obkreslený efekt. Na oči som ešte naďubkala drobné zreničky. Stekance sú veľmi jednoduché, naďubkáte pár bodiek laku a pospájate. Okrem toho som si na palci ľavej ruky namaľovala netopiera. Mala som si pohľadať nejakú predlohu, tento môj veľmi nevyšiel :D Malíček pravej ruky obišiel lepšie, ksichtík z tekvice sa vydaril. Pretože som nevedela, čo ďalšie si nalakovať na zvyšok, využila som čierno-biely glitrový nadlak.

From all skull polishes I bought lately I picked neon pink one, number 19, green with number 16 and blue one number 14. I tried to paint my nails so the colors alternate nicely.

Bones and eyes I painted the same way with dotting tool. I used black glitter polish I bought in Pupa number 705 and then white Rimmel 703 White Hot Love to create outlined effect. For eyes I just painted black pupils. Drippings are very easy to do, just dab some dots and connect them. Then I did on my left thumb little black bat. I should use some reference picture because this one is quite weird :D On my little finger looks better, a pumpkin face turn out well. Because I had no idea what to do with rest of my nails I used black and white glitter topper.

Halloween

Halloween

Halloween

Čo vy a Halloween? Tešíte sa naň, alebo patríte k tým, ktorí ho nemajú až tak radi? Ak ak pôjdete na nejakú Halloweensku párty, za čo pôjdete? Inak, vymenila som pozadie na fotenie. Páči sa?

And what about you and Halloween? Are you excited or you don't like this holiday that much?And if you will go to some party, what costume would you wear? By the way, I changed my photo background. Do you like it?




4 komentáre :

  1. Že se netopýr nepovedl ? Podle mě je super :D Ostatně jako celá manikúra, moc se mi to líbí a nejvíc asi ty kostičky :))
    Fotky jsou krásný, pozadí se mi líbí.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Dnes som bola v Trnave a cielene som po tvojom príspevku išla k stánku, aby som si lebkáčov pozrela naživo. Na moje sklamanie tam mali len dva odtiene (oranžový a taký zvláštny ružový) a nejako nebola na tieto odtiene nálada :-/ Som rada, že meškám s čítaním príspevkov, aspoň som si mohla tie krajšie odtiene popozerať znova tu u teba :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. To ma mrzí... Dúfam, že ti to trochu vynahradil môj príspevok :)

    OdpovedaťOdstrániť

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...