Oslava / Celebration

Nie, ja nemám milión fanúšikov na Facebooku. Aj keď, bolo by to milé :D

Oslava / Celebration

Nie, ja nemám milión fanúšikov na Facebooku. Aj keď, bolo by to milé :D
Nailpolis však tento počet dosiahol. A aby to oslávili, spustili súťaž. Každý účastník dostane na svoju stránku "odznak" a päť dolárový darčekový kupón na nákup v novom online obchodíku Live Love Polish. Traja víťazi získajú 20 dolárový kupón.

K nechtom. Rozhodla som sa využiť pekne urobenú tému tejto akcie. Fialové pozadie, balóniky, vlajčky, konfety, kockovaný vzor... A glitre. Aká by to bola oslava bez trblietok?! Ako základ som použila NYC Battery Park Purple. Použité glitre sú efektové nadlaky od Essence Only Purple Matters a Glitter On Me. Drobné trblietky na ostatných nechtoch sú z Maybelline colorama 46. Zvyšok nail artu je robený pomocou akrylových farieb.

Teraz si držím palce a ak chcete, ste na Nailpolise a páči sa vám táto moja kreácia, dajte lajk ;)

No, I don't have 1,000,000 fans on Facebook. It would be nice though :D But Nailpolis reached this number. To celebrate that, they launched a competition. Every participant will get a badge on Nailpolis site and $5 coupon to buy polishes in the new online store Live Love Polish. Three winners will get $20 to use it in the same shop. 

And my nails. I decided to use and get inspiration from the nice theme of this competition. Purple background, confetti, baloons, colorful pattern... And glitters. No party is complete without glitter! As a base I used NYC Battery Park Purple. Glitters are from Essence special toppers - Only Purple Matters and Glitter On Me. Tiny flecks on other nails are Maybelline colorama 46. Rest of the nail art is done with acrylic colors. 

Now I keep my crossed for me and if you want, you are on Nailpolis and you like these creation of mine, give me your like ;)




2 komentáre :

  1. Teda, s tím sis dala opravdu velkou práci! Krása. Doufám, že vyhraješ:)

    OdpovedaťOdstrániť

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...