#31DC2013 Ďen dvadsiaty - watermarble / Day 20 - watermarble




Som späť :) V škole sa to už trochu upokojilo, tak som mala čas urobiť si aj nechty. A pokračujem v challenge! Watermarble, alebo teda vodné mramorovanie, som odkladala a odkladala. Je to proste strašná prplačka. Preto som trochu podvádzala a tento nail art som spáchala na umelých nechtoch. Okrem toho moje nechty sú stále v katastrofickom stave, krátke a zničené... Aj preto som volila umeláče a chcela som vyskúšať novú dĺžku aj tvar nechtov. Možno si poviete, zničené nechty a ona si nacapila umelé. Po lepidle budú ešte horšie. Ale ja som tentokrát nepoužila kyanoakrylátové lepidlo ale obojstranné nálepky, ktoré som ojednala z ebayu. Od včera nechty držia. A teraz o samotnom nail arte. Halloweenske watermarble. Ja s týmto "americkým" sviatkom (nejdem tu rozoberať historický pôvod Halloweenu ;)) nemám žiaden problém, rada sa maskujem a straším :) Preto som zvolila oranžovú, fialovú a čierno-biely nadlak. Ako základ som použila biely lak Gabriella Salvete 148, o ktorom ešte budem písať. Potom som do misky kvapkala Catrice 380 Forget-Me-Not, čo je veľmi výrazná, trblietavá fialová a Catrice 560 Rusty But Sexy a to je tekvičková, hrdzavá, metalická oranžová. Vzory som robila úplne náhodne, skôr som skúšala, keďže to bol môje prvé watermarble. So všetkými som však spokojná. Cez to som použila L'Oreal Top Coat Confettis - čierno-biele bodky. Myslím, že to krásne doplnilo Halloweensku tématiku. Ako nadlak som použila nový Sally Hansen Insta Dry, lebo mi dochádza BTGN od Essence.

I am back :) It's bit better in school, so I was able to do my nails again. And I am continuing with challenge! Watermarble... I was postponing it like crazy. It is really messy thing to do. That's why I cheated little bit and did this nail art on false nails. Besides that, my nails are still in horrible condition and short... Another reason why I chose falsies and also I wanted to try new lenght and shape. Maybe you will say, destroyed nails and she is putting on false nails. After gluing they will be even worse. But I haven't use cyanoacrylate glue this time but double sided nail glue tabs, which I have from ebay. And nails are still on. Now about nail art itself. Halloween watermarble. I don't have any problems with this "American" holiday (I am not going to write about historical origin of Halloween;)) I like masking and haunting. That's why I used orange, purple and black and white. As a base white I used Gabriella Salvete 148, I will write about this one later. Then I dripped into bowl Catrice 380 Forget-Me-Not, which is very vibrant, sparkly purple and Catrice 560 Rusty But Sexy and that is pumpkin, rusty, metallic orange. The patterns I did completely random, I was mostly trying, because it was my first watermarble. But I am satisfied with all of them. On top of that I used L'Oreal Top Coat Confettis - black and white dots. I thing it match the Halloween theme. As a top coat I used my new Sally Hansen Insta Dry, because I am running out of my BTGN from Essence.  







8 komentárov :

  1. Vypadá to moc vydařeně, pěkný nápad :-)!

    OdpovedaťOdstrániť
  2. S těmi umělými nehty jsi to vzhledem k metodě watermarble vymyslela hodně chytře. :) Ty oboustranky jsou fajn, to vidím prvně. Nail art samozřejmě moc krásný, výběr barev se mi moc líbí. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. :) vedela som, čo ma čaká, že to bude riadny bordel na prstoch z toho... a už dlho som mala tieto nechty nachystané, že ich použijem na nejaký nail art, tak to prišlo vhod. Obojstanky si pamätám ako decko z Brava, keď tam raz dali také modré umelé nechty :D A potom som tieto videla u Very Emily. Výhoda je, že neničíš ani svoje a ani tie umelé...

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Zajímavé a ten efektový nadlak s tím vypadá fakt dobře

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Ved toto, ta piplacka ma od toho dradza, ale je to krasne. Ja som tiez mala znicene nechty po gelovkach, ale vydrzala som. Najskor som skusila Reinforcing base od Pupy, to nezabralo a potom som objavila Rimmel spevnujuci lak a to uz bolo o niecom inom. Fakt pomohol.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Po tom Rimmeláckom som už pokukovala, teraz som si kúpila nový od Essence a ešte mám aj nejaké v zásobe... takže až keď niečo miniem pôjdem nakupovať :)

      Odstrániť

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...