H&M - Dark Purple Duo

Ja viem, sľubovala som vám (aj sebe), že už tu uvidíte len veselé žiarivé manikúry, no táto mi sedela v archíve už tak dlho, že som sa roz...

H&M - Dark Purple Duo

Ja viem, sľubovala som vám (aj sebe), že už tu uvidíte len veselé žiarivé manikúry, no táto mi sedela v archíve už tak dlho, že som sa rozhodla ukázať vám ju :)

Duo Dark Purple som si kúpila v H&M ešte asi v novembri, preto je možné, že už ho v obchodoch nezoženiete. Ide však o veľmi elegantnú dvojicu základu a efektového laku vo vínovej farbe. Normálne podobným farbám nefandím, no nechala som sa zlákať najmä na efektový topper.


I know, I promised you (and me) that I will show you more fun and colorful manis but this one was in my archive quite a while so I decided to show it to you :)

I bought this Dark Purple Duo in H&M I guess in November, so you probably won't be able to buy it now. But it is a very elegant duo of base polish and effect topper in wine color. Usually I'm not big fan of these colors but I loved that effect topper so much.


H&M - Dark Purple Duo

Napriek tomu, že duo sa volá "Purple", vôbec nie je fialové. Ako som už povedala, ide o veľmi pekný vínový lak. Dokonalý basic kúsok. Veľmi podobné laky nenosím, no o to radšej som keď si ich z času na čas nalakujem :) Dark Purple sa inak lakoval veľmi pohodlne a stačili mi dve vrstvy.


Even though this duo is called "Purple", it's not purple at all. As I said before, it is very pretty wine polish. Perfect basic, staple piece. I usually don't reach for these polishes too much but I like them more when I wear them from time to time :) Dark purple went on smooth and I applied two layers for full coverage.

H&M - Dark Purple Duo

A tu máme dôvod, prečo som si toto duo vôbec všimla. Dark Purple Glitter je zaujímavý multichromatický topper, ktorého črepinky sa menia od modrej, cez fialovú, ružovú až po oranžovú.


And here is the reason why I noticed this duo. Dark Purple Glitter is very interesting multichromatic topper. It's flecks are shifting from blue, through purple to pink and even orange.

H&M - Dark Purple Duo

Prvý raz som ho nalakovala na všetky nechty cez vínový základ. Druhý raz som si povedala, že budem kreatívnejšia. Pomocou nail artovej pásky som si na nechtoch vytvorila xká a véčka a prelakovala topperom. Pásku som hneď potom odlepila a na záver nechty prelakovala nadlakom.


The first time I was wearing them I did classic thing - painted the glitter over base. The other time I told to myself to be bit more creative and I created some X and V shapes on my nails using the nail art tape and painted the topper over the whole thing. I immediately removed the tape and applied quick drying top coat. 

H&M - Dark Purple Duo

Zbližšia môžete vidieť, že efekťák je naozaj zložený z drobulinkých črepiniek. Dokonca je vidno ako sa menia z modrej na fialovú.


From up close you can see that the topper is really composed of tiny little flecks. And you can even see how they are changing from blue to purple.

H&M - Dark Purple Duo

Ak chcete multichromatický efekt vidieť ešte lepšie, stačí nájsť ten správny uhol :)


If you want to see the multichromatic effect even better, just find the right angle :)

H&M - Dark Purple Duo

Och a aké rozkošné, že fľaštičky do seba takto pekne zapadajú a tvoria kruh?


Oh and isn't it cute that they form a circle when you put the bottles together?

~

Ak sa vám táto dvojica páči, budem držať palce, aby ste ju ešte zohnali. A dúfam, že sa vám páčila aj dnešná manikúra, ktorú som s ňou vytvorila :)


If you like these polishes I keep my fingers crossed so you still find them in some stores. And I also hope you liked the mani I created with them :)




7 komentárov :

  1. krásne nechty :) nikdy by mi nenapadlo takto skombinovať farby ale vyzerá to super :)
    MakeUpByVeo

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem Veronika :) Nemusela som nad tým dlho rozmýšľať, keďže laky boli spolu v balení a som rada, že sa ti výsledok páči :)

      Odstrániť
  2. Ten efektový top coat je úžasný :O Bych nikdy nečekala, že v H&M člověk může narazit na něco takového.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. V H&M občas prekvapia a majú aj zaujímavé laky. Rada sa tam teda občas stavím, či náhodou nemajú nejaké novinky. Keď som bola v Dánsku to bolo jedno z mojich obľúbených miest, kde som kupovala laky :) Škoda, že nie je v každej predajni rovnaký výber :/

      Odstrániť

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...