Born Pretty Store - Chameleon Nail Polish 33#

Akurát nedávno som sa opäť raz pozastavovala nad tým, že niekto nazýva holografickým niečo, čo je maximálne tak iridiscentné :D

Born Pretty Store - Chameleon Nail Polish 33#

Akurát nedávno som sa opäť raz pozastavovala nad tým, že niekto nazýva holografickým niečo, čo je maximálne tak iridiscentné :D

Áno, ja viem... To sú teda problémy, že? ;) Pripomenul mi to tento Chameleon Nail Polish #33, ktorý som dostala z Born Pretty Store. Napriek tomu, že fľaštička ako názov uvádza “Holo polish”, ide o naozaj krásny, výrazne duochromatický lak s glitrami.


Just recently I was wondering why someone calls something holographic when it is just iridescent for example :D

Yeah I know... Real problems here! ;) But this Chameleon Nail Polish #33 from Born Pretty Store reminded me my struggle. Even though it's stated on the bottle that it is 'Holo polish', there is absolutely gorgeous duochromatic nail polish with glitter inside.


Born Pretty Store - Chameleon Nail Polish 33#

Recenzia laku / Review of nail polish



Finiš / farba: Duo až multichromatický, meniaci sa od zelenej, cez modrú až po fialovú, občas až ružovú. Obsahuje tiež rôzne veľké zelené glitre, ktoré podľa svetelných podmienok nádherne dopĺňajú zelený shimmer a inokedy dokonale kontrastujú s fialovou.

Aplikácia: Born Pretty už v popise laku upozorňuje, že ho treba lakovať na tmavý podklad. Ja som ho nalakovala na obyč čiernu krémovku a najviac sa mi osvedčila jedna vrstva Chameleóna. Pri druhej vrstve zelené glitre úplne zanikli.

Štetček: Táto mini fľaštička skrýva celkom príjemný dlhý, plochý a široký štetček, s ktorým sa dobre lakuje. Hranatý vrchnáčik sa dá zložiť a lakovanie je vďaka tomu pohodlnejšie.

Výdrž: Lak mi vydržal na nechtoch tri dni a potom som ho ešte stále neporušený odlakovala. Verím, že ďalšie dva by v pohode zvládol. K výdrži určite pomohli aj glitre, ktoré akýkoľvek lak vždy zabetónujú :D

Cena / objem: €7,26 / 6 ml v zľave, €14,44 je plná cena (-10% s kódom EMSQ10). Mne sa zdal drahý aj modrý holograf Fly In The Sky, čo som vám ukázala minule. No duo/multichromatické pigmenty sú drahé (často drahšie, ako holografické!) a to sa pravdepodobne odrazilo na cene laku.

Podobné laky z mojej zbierky: Ide naozaj o jedinečný kúsok. Nič podobné v šuflíčkoch nemám.

Celkové hodnotenie: Opäť raz ide o drahší kúsok v prepočte na mililitre. No je to naozaj nádherný lak. Ak by sa ku mne nedostal cez recenziu, kúpim si ho so zľavou za ušetrené body na Born Pretty Store :D

~~~

Finish / color: Duo or even multichrome polish that shifts from green, through blue to purple and sometimes to pink. It contains green glitter of various sizes that compliment the green shimmer or perfectly contrast with purple shift according to light conditions.

Application: In the caption on it's site Born Pretty point out you should apply this one over some dark base. I used classic black creme polish and then I applied one layer of Chameleon polish. When I tried this polish and added one more layer the glitter disappeared in the green shimmer.

Brush: This tiny bottle hides quite long, flat and rather wide brush that is easy to use. You can also take off the boxy cap so the application is more comfortable.

Wearability:
This polish stayed on my nails for three days and then I removed it although it was intact. I believe it could last on me another two days at least. I guess the glitter helped too - they make any polish to last very long.

Price / volume: €7,26 / 6 ml in discount, originally it costs €14,44 (10% off with code EMSQ10). I even found expensive that blue holographic polish Fly In The Sky that I showed you recently. But I know that duo/multichromatic pigments are usually quite expensive (often more than holo!) and I think that affected the price of this polish.

Dupes from my stash: It is really unique piece and I don't have anything similar in my stash.

Overall impression: Once again it's bit pricey polish according its volume. But I have to say it's really beautiful and if I didn't get it through this review I would buy it with some bonus points I have at Born Pretty Store :D

Born Pretty Store - Chameleon Nail Polish 33#

Born Pretty Store - Chameleon Nail Polish 33#

Born Pretty Store - Chameleon Nail Polish 33#

Born Pretty Store - Chameleon Nail Polish 33#

Born Pretty Store - Chameleon Nail Polish 33#

Ako sa vám páči tento chameleón? Máte radšej holografické alebo multichromatické laky? Alebo preferujete úplne iný finiš? ;)


What do you think about this chameleon? Do you like more holographic or multichromatic polishes? Or do you prefer totally different finish? ;)




4 komentáre :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...