Holo slime drips

Tento rok mi neostalo veľa času na viac Halloweenskych manikúr a tak tu dnes mám aspoň túto slizkú holografickú :)

Holo slime drips

Tento rok mi neostalo veľa času na viac Halloweenskych manikúr a tak tu dnes mám aspoň túto slizkú holografickú :)


This year I didn't have much time to do more Halloween manicures so I have this slimy holographic one for you today :)

Holo slime drips

Výraznú zeleno-fialovú kombináciu som mala v hlave už od leta a tešila som sa až ju zrealizujem. Hneď som aj vedela, že s ňou chcem vytvoriť toxické neónové stekance. Navyše mi pred nedávnom dorazili samolepiace šablónky na nechty v presne takom tvare, aký som potrebovala.


I had this bold green and purple color combo in my head since summer and I was looking forward to make it happen. And I also knew that I want to create some toxic neon drips with it. While ago I also got the vinyl stickers in my mail with dripping shapes just like I needed for this mani.

Holo slime drips

Holo slime drips

Šablóny som kúpila cez Aliexpress a v balení je naozaj pestrý výber rôznych tvarov. Sú však vyrobené z tvrdšej fólie, ktorá nie vždy dokonale priľne na necht. Lak preto občas podtečie. Preto som po odlepení šablóny musela niektoré miesta retušovať tenkým štetcom.


The stickers are from Aliexpress and in one package you get really wide selection of various shapes. But they are made of bit thicker foil that not always fits snuggly on the nail. Therefore the polish sometimes run under the sticker and then you have to retouch the lines with brush and polish.

Holo slime drips

Všetky nechty som si najskôr nalakovala limetkovou neónkou The New Nude od Colors by Llarowe x Nailland a pridala vrstvu rýchloshnúceho nadlaku. Keď bol základ úplne suchý, ponalepovala som šablónky a postupne som ich pretrela žiarivým fialovým metalickým lakom Golden Rose číslo 32 z rady Rich Color.


I started with painting all my nails with lime green neon The New Nude from Colors by Llarowe x Nailland and I added coat of quick drying topcoat. When it was completely dry I placed my stickers on the nails and painted over each one a thicker coat of purple metallic polish Golden Rose number 32 from the Rich Color line.

Holo slime drips

Keď som nálepky odlepila a stekance domaľovala, celú manikúru som pretrela extra dávkou holografických úlomkov z laku My Private Rainbow (X) od ILNP a vrstvou nadlaku.


When I removed the stickers and perfected the drips that needed it I added a extra dose of holographic shards from My Private Rainbow (X) by ILNP and a layer of topcoat.

Holo slime drips

Holo slime drips

Holo slime drips

Čo poviete na dnešnú manikúru? Mne sa táto výrazná kombinácia veľmi páči:) Aké Halloweenske nechty máte tento rok vy? :)


What do you think about today's mani? I really love this bold color combination :) And what are you wearing on your nails for Halloween? :)




11 komentárov :

  1. super to máš, páči sa mi tá žiarivá zelená :)
    ja mám klasickú hallowenskú kombináciu, oranžovú s čiernou ( tá čierna nie je obyč, je tiež holo :D )
    a som použila nail vinyls z twinkled T...tak tam mám všelijaké netopiere, ľudia chválili, tak je to asi pekné :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem Tia :) Tvoja manikúra musela vyzerať pekne, podľa toho, čo píšeš :) Bez holo ani ranu a nietopiere sú tiež super! Twinkled T si odkiaľ objednávala?

      Odstrániť
    2. priamo z ich stranky :) maju zadara postu na nail vinyls :) a su super, len su az moc lepkave, mi strhlo lak podtym aj ked bol uz suchy :) tak potom som to parkrat nalepila na kozu, nech to az tak nelepi...:)

      Odstrániť
  2. Tak tohle je skvělé lakování. Já si na Halloween udělala mumii na nehtu, na druhém strom a jako podklad jsem dala růžovo oranžovou barvu. :-)
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem! :) Vidíš, nechty s múmiou som ešte neskúšala... Nabudúce :)

      Odstrániť
  3. Krása..ta kombinace barviček je boží :-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem Moni :) Niekedy sa mi manikúra tak podarí, že si len zízam na nechty... Aj tieto také boli práve kvôli tým farbám :)

      Odstrániť
  4. Ta barevná kombinace je famózní ! Velmi povedené. :)

    OdpovedaťOdstrániť

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...